|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
sprawdź czy masz to, czego bardzo potrzebuję :))
CHWILOWO ZAMKNIĘTY!
POSZUKUJĘ: * długie sweterki (najlepiej na guziczki) * tuniki * różnego rodzaju bluzeczki (dość długie) * bluzki bokserki * prostownica z porcelanowymi płytkami * legginsy * krótkie spódniczki * spódniczki ołówkowe, bandażowe, jeansowe * sukienki (nie balowe) * torebeczki na długim pasku * duże torebki ( najlepiej mieszczące A4) - pilnie poszukuję popielatą! ![]() * biżuteria * chusta w ludowe wzory * rajstopy w kropki, serduszka, itp. * wszystko co wpadnie mi w oko
Edytowane przez ewelina990 Czas edycji: 2010-10-25 o 19:00 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sprawdź czy masz to, czego bardzo potrzebuję :))
zapraszam do mnie (sprawdź w obu wątkach)
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
i u mnie
|
#11 |
|
:)
|
mam kilka rzeczy z Twojej whis ale niestety nie oddam ich za Twoje letnie bluzeczki
![]() mam spódnicę ołókową dzinsową z wysokim stanem i szeleczkami prostownicę mpm z lini kobiecej z płytkami porcelanowymi chustę w ludowe wzory no i legii ale 3/4 i torebkę mieszczącą A4 te rzeczy oddam za coś z mojej whis ![]() pozdrawiam |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.