|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Szkoleniowiec
Witam
Mam pytanie czy ktoś pracuje jako szkolenioweic? Dostałam ofertę pracy ale wydaje mi się że stawka jaką proponują jest trochę niska. 40 zł/godz szkolenia + kilometrówka (muszę dojeżdżać na szkolenia własnym autem). Praca na własnej działalności czyli muszę opłacić z tego Zus no i nikt nie zapłaci mi za urlop chorobowe itp. Nie sądzicie, że to trochę mało? Proszę o odpowiedź, jeśli ktoś pracuje jako szkoleniowec w branży kosmetycznej lub fryzjerskiej. Z góry dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szkoleniowiec
Niewiem czy jeszcze ta odpowiedz będzie ci potrzeba, ale...
Generalnie to jest mało, ale na dzisiejszy rynek szkoleniowy (pewnie bezrobotni) to dużo... Ja pracowałam wiele lat jako psycholog, szkoleniowiec, teraz się przekwalifikowuję.. |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szkoleniowiec
Ja tez pracuje jako trener, co prawda w Niemczech ale stawka o ktorej wspominasz, nawet jak na stawke w PLN nie jest zbyt wygorowana na dodatek dzialalnosci i swoje auto? prawie jak wyzysk
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.