Feather Lift w Polsce? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-08-02, 14:06   #1
pixie7
Wtajemniczenie

Feather Lift w Polsce?

Witam,
Chciałabym wiedzieć czy w Polsce wykonuje się Feather Lift?
http://www.featherlift.com/patients_...r_feather.html

Wygląda bardzo obiecująco - nie mam jeszcze 30 lat, ale częste cykle chudnięcia i tycia zostawiły na twarzy ślad w postaci "luźnej skóry", pogłębionych fałd nosowo-wargowych i "podkrążonych" oczu - domyślam się, że wine ponosi obsunięcie grawitacyjne tkanek policzków (nie mam wydatnych kości policzkowych), taka też moja genetyczna skłonność, z resztą.
Poddawałam się peelingom chemicznym (Easy Peel), ale jestem z nich bardzo niezadowolona, zupełnie brak efektów, jedynie przebarwień przybyło. Miałam też wstrzykiwany Juvederm, ale... mam wrażenie że pogorszył sytuację! Zastrzyk został wykonany nie dokładnie w miejscu "zagięcia" (fałdy), ale tuż obok, po jej zewnętrznej stronie, co wręcz pogłębiło fałdy (mam wrażenie)! Oczywiście lekarka która wykonała zabieg twierdzi, że "jest ślicznie"... A może to tak ma być? Nie wiem. Teraz pani doktor namawia mnie na Yellow Peel, ale trudno mi pozbyc się odczucia, ze jestem naciągana, chciałabym rozprawić się z tymi zwiotczeniami radykalnie i trwale (nie jestem naiwna i wiem, że nie na zawsze ), nie chcę pracować tylko na peelingi i zastrzyki.
Może więc właśnie Feather Lift?
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź!
Pozdrawiam
pixie7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-02, 14:06   #2
pixie7
Wtajemniczenie

Feather Lift w Polsce?

Witam,
Chciałabym wiedzieć czy w Polsce wykonuje się Feather Lift?
http://www.featherlift.com/patients_...r_feather.html

Wygląda bardzo obiecująco - nie mam jeszcze 30 lat, ale częste cykle chudnięcia i tycia zostawiły na twarzy ślad w postaci "luźnej skóry", pogłębionych fałd nosowo-wargowych i "podkrążonych" oczu - domyślam się, że wine ponosi obsunięcie grawitacyjne tkanek policzków (nie mam wydatnych kości policzkowych), taka też moja genetyczna skłonność, z resztą.
Poddawałam się peelingom chemicznym (Easy Peel), ale jestem z nich bardzo niezadowolona, zupełnie brak efektów, jedynie przebarwień przybyło. Miałam też wstrzykiwany Juvederm, ale... mam wrażenie że pogorszył sytuację! Zastrzyk został wykonany nie dokładnie w miejscu "zagięcia" (fałdy), ale tuż obok, po jej zewnętrznej stronie, co wręcz pogłębiło fałdy (mam wrażenie)! Oczywiście lekarka która wykonała zabieg twierdzi, że "jest ślicznie"... A może to tak ma być? Nie wiem. Teraz pani doktor namawia mnie na Yellow Peel, ale trudno mi pozbyc się odczucia, ze jestem naciągana, chciałabym rozprawić się z tymi zwiotczeniami radykalnie i trwale (nie jestem naiwna i wiem, że nie na zawsze ), nie chcę pracować tylko na peelingi i zastrzyki.
Może więc właśnie Feather Lift?
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź!
Pozdrawiam
Stary 2004-08-02, 20:52   #3
pskupin
Zadomowienie

Re: Feather Lift w Polsce?

Witam Pania,

W Polsce jest duzo miejsc gdzie moze Pani wykonac taki zabieg. Jest to popularna metoda z wykorzystaniem nici kotwiczacych, np. typu Aptos.
Nie wypowiadam sie na temat skutecznosci takiego zabiegu w Pani przypadku, poniewaz nie mam mozliwosci zbadania Pani. Tylko przy bezposrednim spotkaniu mozliwa jest ocena skutecznosci poszczegolnych zabiegow.

Pozdrawiam
pskupin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-02, 20:52   #4
pskupin
Zadomowienie

Witam Pania,

W Polsce jest duzo miejsc gdzie moze Pani wykonac taki zabieg. Jest to popularna metoda z wykorzystaniem nici kotwiczacych, np. typu Aptos.
Nie wypowiadam sie na temat skutecznosci takiego zabiegu w Pani przypadku, poniewaz nie mam mozliwosci zbadania Pani. Tylko przy bezposrednim spotkaniu mozliwa jest ocena skutecznosci poszczegolnych zabiegow.

Pozdrawiam
Stary 2004-08-02, 21:42   #5
pixie7
Wtajemniczenie

Witam Pana,

Ogromnie dziękuję za odpowiedź, teraz wiem czego szukać.
Ciekawi mnie jeszcze, czy nici są wyczuwalne pod skórą? Czy Pan również wykonuje takie zabiegi? Jak ocenia Pan efekty? Jakie są przybliżone koszty zabiegu?
Jestem z Wrocławia i tu pewnie będę się rozglądała za odpowiednią kliniką, choć do Poznania nie tak daleko - z jakim wyprzedzeniem trzeba się zapisywać na konsultację u Pana?

Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam!
Stary 2004-08-02, 21:42   #6
pixie7
Wtajemniczenie

Witam Pana,

Ogromnie dziękuję za odpowiedź, teraz wiem czego szukać.
Ciekawi mnie jeszcze, czy nici są wyczuwalne pod skórą? Czy Pan również wykonuje takie zabiegi? Jak ocenia Pan efekty? Jakie są przybliżone koszty zabiegu?
Jestem z Wrocławia i tu pewnie będę się rozglądała za odpowiednią kliniką, choć do Poznania nie tak daleko - z jakim wyprzedzeniem trzeba się zapisywać na konsultację u Pana?

Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam!
Stary 2004-08-02, 21:52   #7
pskupin
Zadomowienie

Witam Pania.

Nie wykonuje tego typu zabiegow. Na pytanie dotyczace efektow juz Pani sama odpowiedziala.
Moje konsultacje odbywaja sie w Poznaniu, ul. Grunwaldzka 68, Kl. Grunwaldzka, w czwartki, od godz. 17. tel. do rejestracji: (061)8679901.

Pozdrawiam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2004-08-02, 21:52   #8
pskupin
Zadomowienie

Witam Pania.

Nie wykonuje tego typu zabiegow. Na pytanie dotyczace efektow juz Pani sama odpowiedziala.
Moje konsultacje odbywaja sie w Poznaniu, ul. Grunwaldzka 68, Kl. Grunwaldzka, w czwartki, od godz. 17. tel. do rejestracji: (061)8679901.

Pozdrawiam
Stary 2004-08-02, 22:07   #9
pixie7
Wtajemniczenie

Witam raz jeszcze,

Bardzo Pan enigmatycznie odpowiada. Zastanawiam się, czy wiem dlaczego, hm.

Dziękuję za wszystkie informacje i pozdrawiam.
Stary 2004-08-02, 22:07   #10
pixie7
Wtajemniczenie

Witam raz jeszcze,

Bardzo Pan enigmatycznie odpowiada. Zastanawiam się, czy wiem dlaczego, hm.

Dziękuję za wszystkie informacje i pozdrawiam.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości