|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Apple - iBook G4. Mój pierwszy wątek wymianowy :)
Witam!
Zamienię się za iBook G4, 14 cali! Kupiony w 2006 roku. Stan oceniam na dobry +. Ma starte klawisze 'A' i 'Z', ale w niczym mi to nie przeszkadzało. Nigdy nie był zalany,zamoczony itp. Nie ma czarnych pikseli. Wszystko w nim działa tak, jak powinno. Ma 40 GB dysku twardego, AirPort, winstalowany system Leopard. Odtwarzacz DVD i CD i nagrywarka CD. Mam do niego dwie baterie - jedną, którą używam w domu i jej żywotność jest raczej słaba, i drugą, którą biorę na uczelnię - wytrzymuje ok. 2 godzin. Do iBooka dodaję oryginalny pokrowiec, którego nie da się domknąć, ale ochrania Maca w całości ![]() Czyli w zestawie jest: iBook G4 zasilacz dwie baterie pokrowiec W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać! Mogę dosłać więcej zdjęć w razie potrzeby. Nie mam zdjęcia dodatkowej baterii, bo zostawiłam ją w miejscowości, w której studiuję. Mile widziany odbiór osobisty (Opole). Wymienię się tylko i wyłącznie na laptop (używany).Cena tego zestawu to ok. 700-800 zł, dlatego zamienię się na komputer o podobnej wartości. Zależy mi na tym, żeby był mały i kobiecy. Pozdrawiam. NIEAKTUALNE!!! Edytowane przez 7eb40c997dd63ce3136c71a88a1380784eaffbdd_65d53d1a4740e Czas edycji: 2010-10-23 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Apple - iBook G4. Mój pierwszy wątek wymianowy :)
Tu jest targowisko kosmetyków
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Apple - iBook G4. Mój pierwszy wątek wymianowy :)
co prawda nie mam komputera na wymianę, ale równie ciekawe rzeczy
![]() zapraszam do siebie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.