|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Styczeń. Wymienię mgiełkę i krem z kwasami AHA, róż w żelu, puder transparentny.
NIEAKTUALNE !!!
Hej ![]() mam na wymianę kilka rzeczy: 1). Avon Planet Spa. Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA. Zużycie minimalne. 2). Avon Naturals. Mgiełka do ciała Owoc granatu i mango. Zużycie widoczne na zdjęciu. 3). Essence. Vampire's love. Róż w żelu. Tylko testowany. 4). Essence. 50's Girls Reloaded. Puder. Zostało około połowy.
Edytowane przez V like Victoria Czas edycji: 2012-02-06 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczeń. Wymienię mgiełkę i krem z kwasami AHA, róż w żelu, puder transparentny
Hej!
![]() Spodobało mi się 3). Essence. Vampire's love. Róż w żelu. Tylko testowany. Masz może jakąś Wish listę? Mogę poszukać poza wątkiem ![]() PS: Widze, że robisz kolczyki. Koraliki i inne półprodukty do wyrobu bizuterii tez mam poza wątkiem. ![]() Edytowane przez laedere Czas edycji: 2012-01-21 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń. Wymienię mgiełkę i krem z kwasami AHA, róż w żelu, puder transparentny
coś za róż?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za wszystko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
3). Essence. Vampire's love. Róż w żelu. Tylko testowany. 4). Essence. 50's Girls Reloaded. Puder. Zostało około połowy.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za roz essence?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
coś za róż w żelu i puder?
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś za:
1). Avon Planet Spa. Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA. Zużycie minimalne. 2). Avon Naturals. Mgiełka do ciała Owoc granatu i mango. Zużycie widoczne na zdjęciu. 3). Essence. Vampire's love. Róż w żelu. Tylko testowany. 4). Essence. 50's Girls Reloaded. Puder. Zostało około połowy. Poszukam poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ok, ale dorzucisz i lakier i tusz?
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- a który to tusz dokładnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Działa, tylko trzeba by było wymienić bateryjkę
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, przepraszam Cie bardzo ale ja jednak zrezygnuje z wymiany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Mam poza wątkiem wodę perfumowaną malinową, ale moge zrobic dużą odlewkę, bo uwielbiam flakon, mam jeszcze szampon z hamamelisem, błyszczyk, eyeliner, mnóstwo próbek zapachów.
Ja chętnie przygarnę wszystko ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Szmpon ok. 150 ml, jest go pól(cały ma 300 ml), a eyeliner taki szary, coloeurs nature, czy jakos tak. I jak z naszą wymianką? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Przypominam się, coś za puder i róż?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.