Smierć i TZ - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-22, 10:11   #1
A_D
Raczkowanie

Smierć i TZ

.

Edytowane przez A_D
Czas edycji: 2014-01-17 o 13:06
A_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 10:15   #2
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Smierć i TZ

Przykro mi, trzymaj się dzielnie...

Nie wymagasz za dużo. Nie, on nie jest w porządku.

Ciekawa jestem ile razy jeszcze będziesz musiała się na nim zawieść, żeby w końcu do Ciebie dotarło, że to nie jest prawdziwy, partnerski związek...
Stary 2010-10-22, 10:16   #3
Albertyna
Zakorzenienie

Co????
Wydarzyła Ci się w życiu tragedia i Jego obowiązkiem jest teraz być przy tobie (o ile tego potrzebujesz) i Cie wspierać, a nie ganiac ze znajomymi do kina
Stary 2010-10-22, 10:18   #4
miss_bennet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez A_D Pokaż wiadomość
Po raz kolejny muszę się wyzalic, bo chyba znowu zawiodlam się na swoim TZ byliśmy na dzisiaj umowieni ze znajomymi do kina ale wczoraj zmarł mi dziadek wiec jasne jest ze dla mnie kino odpada, jest mi strasznie smutno i przykro szczególnie ze praktycznie w ciagu tygodnia dziadek się poważnie rozchorowal i zmarł chodzi o to, ze mój TZ kategoryczne odmawia przyjścia dzisiaj do mnie i zaproponował ze mogę wpaść do niego po pracy a on o 19:30 pojedzie z tymi znajomymi powiedzcie czy ja za dużo wymagam chcąc żeby został dzisiaj ze mną? on twierdzi ze nie będzie wokół mnie 'skakal' (( czy to wszystko jest w porządku z jego strony??
Sama chyba najlepiej czujesz, że nie jest. A skoro Ty tak uważasz, to nasze zdanie nie jest Ci potrzebne. Facet nie zachowuje się, jak facet, nie jest przy Tobie gdy potrzeba (co to znaczy, że on nie będzie przy Tobie skakał? Ja się swojego TŻ o takie rzeczy nawet nie muszę prosić, bo ona sam chce...), a nawet woli iść ze znajomymi, a Ty sobie dziewczyno rycz w domu... bo co go to obchodzi?

Zastanów się co chcesz z tym fantem zrobić, ale dla mnie to porażka ten Twój facet.
Stary 2010-10-22, 10:20   #5
paula78
Zakorzenienie

Przykro mi z powodu dziadka

Zachował się b. brzydko.
Powiedz mu o tym ale nie oczekiwałabym zmian w jego zachowaniu a może wręcz przeciwnie zrzuci wine na ciebie.
Dupek.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 10:23   #6
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Po raz kolejny muszę się wyzalic, bo chyba znowu zawiodlam się na swoim TZ byliśmy na dzisiaj umowieni ze znajomymi do kina ale wczoraj zmarł mi dziadek wiec jasne jest ze dla mnie kino odpada, jest mi strasznie smutno i przykro szczególnie ze praktycznie w ciagu tygodnia dziadek się poważnie rozchorowal i zmarł chodzi o to, ze mój TZ kategoryczne odmawia przyjścia dzisiaj do mnie i zaproponował ze mogę wpaść do niego po pracy a on o 19:30 pojedzie z tymi znajomymi powiedzcie czy ja za dużo wymagam chcąc żeby został dzisiaj ze mną? on twierdzi ze nie będzie wokół mnie 'skakal' (( czy to wszystko jest w porządku z jego strony??

opieke i troske w ciezkiej zyciowej sytuacji on uwaza za skakanie?

Zostaw tego dzieciaka i szukaj dojrzalego mezczyzny.

Z powodu smierci dziadka wyrazy wspołczucia

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 10:30   #7
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Widzą gały co biorą - a biorą egoistę, który nie daje wsparcia w ważnych momentach życia, dziewczyna go interesuje tylko wtedy, gdy jemu pasuje, nie umie wczuć się w czyjąś sytuację - słaba empatia lub jej brak. Więc niech gały nie płaczą i się zastanowią nad sensem związku z tym panem. Lub niech gały przestaną narzekać i pogodzą się z tym jaki on jest (licząc się z tym, że wywinie niejeden numer, zmieni z czasem na lepszy i młodszy model, powie, że to nie jego dziecko etc.). Albo wóz, albo przewóz. Tyle w tym temacie.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2010-10-22 o 10:33
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 10:48   #8
JellyJumper
Zadomowienie

Bardzo mi przykro z powodu twojego dziadka, mi tez zmarł dziadek nie dawno i wiem co czujesz.

Co do twojego TŻa to w ogóle nie rozumiem jak on może tak się zachowywać, gdy mi dziadek zmarł, mój TŻ chciał ze mną być, ja nie chciałam zbytnio spotkania a on spokojnie to przyjął, ale cały czas czułam jego wsparcie, ciągle chciał przyjeżdżać, wspierać mnie, bardzo mi pomógł w tych chwilach, mimo że o pomoc nie prosiłam.
Uważam że to jest naturalna rekacja w takich przypadkach.

Wiem, ze Ci pewnie teraz ciężko bo dziadek odszedł,a tu jeszcze okazuje się, ze masz chłopaka egoiste, co więcej nie wydaje mi się, ze on Cię kocha, skoro w takiej sytuacji nie chce Ci pomóc

Waga:67kg--> 63 kg-->60
Udo: 55 cm-->52
Łydka: 34cm
Biodra: 96cm-->94
Talia: 68cm-->66

ZAPUSZCZAM WŁOSY

21.11 Jest: 33 cm

JellyJumper jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 10:50   #9
la'Mbria
Zakorzenienie

Szczere wyrazy wspólczucia z powodu straty bliskiej osoby- Dziadka.
A teraz- wyrzuć tego trutnia ze swojego życia!
Jeżu...no może ja jestem przewrażliwiona, bo mój Dziadek zastępował mi ojca...ale jakby mój TŻ tak postąpił, to juz nie miałby o czym ze mna gadać- splunęłabym mu w pysk.
Wiesz, mój Tż, choć mojego Dziadka poznał słabo, bo spotkał sie z nim tylko raz w życiu, na pogrzebie pomagał, robił za kierowcę, odbierał i odwoził rodzinę na pociągi, autobusy, pomagał podawać obiad na stypie (chyba tak to się nazywa), był przy mnie przez cały pogrzeb, pomógł nawet nieść trumnę kawałek (to taka rodzinna tradycja, ze męscy członkowie rodziny niosą trumnę przez cmentarz- mój TŻ oficjalnie nie był rodziną, bo nie mamy ślubu, ale i tak niósł trumnę, bo wiedział, ze to dla mnie mega ważne, bo u nas tylko mężczyźni niosą trumnę, więc ja nie niosłam, a tak- miałam poczucie, ze mój Towarzysz Życia zrobił to niejako za mnie. I szedł przy tej trumnie obok mojego ojczyma, wujka i braci- czyli najbliższej rodziny. Był rodziną, bo JA tego potrzebowałam.
Twój powinien sie zachować tak samo- stanąć na wysokości zadania.
nie zrobił tego, wiec sorry- jak dla mnie palant, który na partnera sie nie nadaje w zupełności

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 10:58   #10
Asiaa90
Zakorzenienie

Cytat:
nie wierze w to co czytam kopnij kolesia w dupe i koniec... jest dzieciakiem i nie ma co sie rozczulac nad nim... czlowiek, ktory kocha, czlowiek ktory dojrzal do zwiazku nie zachowa sie tak.. w ogole jak mozna byc takim idiota za przeproszeniem w takich chwilach wlasnie wychodzi kto jest Twoim przyjacielem... kto nie... i dla kogo marnowalo sie czas- nie warty czas...
Asiaa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 11:09   #11
A_D
Raczkowanie

.

Edytowane przez A_D
Czas edycji: 2014-01-17 o 13:06
A_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-22, 11:14   #12
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Przed chwila napisał mi jeszcze ze żeruje na śmierci dziadka i chce żeby wszyscy zwrócili na mnie uwagę
No. Kochany misiaczek. Nie pierwszy i nie ostatni to raz, kiedy Ci pokazuje jak bardzo ma Ciebie i Twoje potrzeby w . I nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz, kiedy mu to wspaniałomyślnie wybaczysz, bo przecież poza tym jest ok, prawda? No i tak się kochacie...

Na ludzi pokroju Twojego faceta (no bo przecież nie Towarzysza Życia, no bez przesady), obojga płci, powinien być dozwolony odstrzał przynajmniej raz w roku.
Stary 2010-10-22, 11:14   #13
miss_bennet
Rozeznanie

Cytat:
Przed chwila napisał mi jeszcze ze żeruje na śmierci dziadka i chce żeby wszyscy zwrócili na mnie uwagę
Kopnij go w d.upę. Czym prędzej...
Stary 2010-10-22, 11:14   #14
Asiaa90
Zakorzenienie

Kochana zostaw go czym predzej ! chcesz z kims takim spedzac czas ? byc w zwiazku ? a co by bylo gdyby ktos z blizszej rodziny Ci umarl ? tez by sie tak zachowal powinien Cie wspierac, byc przy Tobie i rozumiec to, ze jest Ci ciezko, ze jest Ci przykro i potrzebujesz go teraz bardziej ! a on co robi ? robi z siebie debila piszac takie rzeczy ! dla mnie jest osoba, ktorej nie mozna ufac, po ktorej mozna sie wszystkiego spodziewac a przede wszystkim nie mozna na nim polegac
Stary 2010-10-22, 11:16   #15
elf01
Zadomowienie

Tym co napisał udowodnił, że nie zasługuje na Ciebie. Jak na moje oko to płytki kretyn ... a Ty się trzymaj i go olej, bo nie jest wart tego żebyś w takich chwilach jeszcze nim się przejmowała.
Stary 2010-10-22, 11:20   #16
Asiaa90
Zakorzenienie

z tego co widze (patrzac na Twoje inne zalozone tematy) to sie dziwie, ze dalej z nim jestes i jak ktos wspomnial teraz tez pewnie wybaczysz... boze chron mnie od takich "wielkich milosci"
juz dawno powinnas go zostawic... wiec w sumie jaki sens wypowiadac sie tu i radzic autorce, ze on jest zly, ze powinna odejsc skoro ona i tak sobie pewnie nic z tego nie robi... skoro wczesniejsze tematy nie daly jej nic do zrozumienia
Stary 2010-10-22, 11:20   #17
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa, to było tak od razu... Nie masz innego wyjścia - musisz iść do kina, najlepiej na komedię, tak żeby śmierć Twojego dziadka nie wpłynęła negatywnie na Twojego Towarzysza Życia.

Wymasuj chłopakowi plecy, zrelaksuj go, bo przegięłaś pałkę swoim zachowaniem. A dziadek to już zachował się bezczelnie, wział umarł i popsul wieczór i humor "jaśnie hrabiemu".

I co Ci po odpowiedziach wizażanek, zrobisz coś z zachowaniem patafiana, czy tylko tak pytasz?

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 11:23   #18
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Asiaa90 Pokaż wiadomość
z tego co widze (patrzac na Twoje inne zalozone tematy) to sie dziwie, ze dalej z nim jestes i jak ktos wspomnial teraz tez pewnie wybaczysz... boze chron mnie od takich "wielkich milosci"
juz dawno powinnas go zostawic... wiec w sumie jaki sens wypowiadac sie tu i radzic autorce, ze on jest zly, ze powinna odejsc skoro ona i tak sobie pewnie nic z tego nie robi... skoro wczesniejsze tematy nie daly jej nic do zrozumienia
Acha, więc to nie pierwszy negatywny wątek o tym panu i tym związku? Jakbym wiedziała, to bym się nie produkowała. Na głupotę nic nie poradzę.
Stary 2010-10-22, 11:26   #19
Asiaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Acha, więc to nie pierwszy negatywny wątek o tym panu i tym związku? Jakbym wiedziała, to bym się nie produkowała. Na głupotę nic nie poradzę.
niestety ale jest to ktorys z kolei watek o nim
Stary 2010-10-22, 11:27   #20
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
i oto kolejny powod, ze nie warto byc z takim facetem.

wspolczuje z powodu smierci dziadka.
skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 11:31   #21
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
(...)
wspolczuje z powodu smierci dziadka.
Ja oczywiście również.
Stary 2010-10-22, 11:32   #22
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Rzadko to piszę, ale - kopnęłabym dupka w 4 litery. Żal.pl, dupa a nie facet.

Szczere kondolencje Tobie składam.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 11:34   #23
paczek1990
Wtajemniczenie

wiem co przeżywasz, sama przez to przechodziłam jak mój dziadek zmarł-ale mój Tż na szczęście był przy mnie...
Twój niestety ma gdzieś jak się czujesz, i co przeżywasz-najważniejsi są znajomi widać. Na Twoim miejscu powiedziałabym mu, ze jak nie chce być z Tobą w takich chwilach w których potrzebujesz go najbardziej, to niech nie przychodzi wcale ani dziś ani jutro W związku powinniśmy mieć wsparcie i nei ważne czy umrze nam kanarek, rybka czy najukochańszy dziadek. I druga osoba powinna nas wspierać a jak ma nas w nosie to widocznie nie zasługuje na nas.
Mnie zmarł 2dni temu piesek którego miałam 13lat i mój Tż był przy mnie, wspierał i robi to dalej. Tak powinno to wygladać-ze bez mrugnięcia okiem idziemy do drugiej połówki i ja wspieramy...

Co Ci napisał? Jak można być takim człowiekiem i mówić coś takiego...Wiem, ze Ci ciężko ale zerwij z nim. Nie warto być z kimś takim
paczek1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 11:41   #24
Belldandy1
Rozeznanie

współczuję...

ale zastanów się czy chcesz być z kimś kto Cię olewa w trudnych dla Ciebie momentach?

Jeśli jakaś kobieta jest w stanie odbić mojego mężczyznę... to ja go nie chcę
Belldandy1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 11:42   #25
Suziii90
Raczkowanie

Szczere wyrazy współczucia bardzo mi przykro z tego powodu .... a co do zachowania Twojego " TŻ " to normalnie szok.pl To co soba zaprezentował przechodzi ludzkie pojęcie. Związek nie polega na tym aby dzielić sie tylko swoimi radościami ale także SMUTKAMI! przykro mi że nie możesz na nim polegać,kiedy go tak bardzo potrzebujesz. Dla niego ważniejsze jest kino ze znajomymi niż Ty kiedy cierpisz i jeszcze chamsko Ci powie że nie będzie koło Ciebie skakał ! WTF ? Pomyśl czy ma to sens
Suziii90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 11:44   #26
monius9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez A_D
on twierdzi ze nie będzie wokół mnie 'skakal'
Cytat:
nie no leżę.

w ogole to co za dziadek, jak on śmiał zepsuć zaplanowany wieczór tżtowi.

proponuję przestać skakać naokoło tżta. serio. jak chcesz być z ksienciem to z bogiem, ale jak chcesz być z porządnym facetem to najwyższa pora poszukać takiego gdzie indziej.
monius9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 11:46   #27
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez monius9 Pokaż wiadomość
nie no leżę.

w ogole to co za dziadek, jak on śmiał zepsuć zaplanowany wieczór tżtowi.

proponuję przestać skakać naokoło tżta. serio. jak chcesz być z ksienciem to z bogiem, ale jak chcesz być z porządnym facetem to najwyższa pora poszukać takiego gdzie indziej.
Do-kła-dnie.
Stary 2010-10-22, 11:49   #28
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Szczerze współczuję śmierci dziadka.

Ale i takiego tżta.
Ile jeszcze razy się na nim zawiedziesz, zanim otworzą ci się oczy?
Stary 2010-10-22, 11:50   #29
Suziii90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Do-kła-dnie.
Suziii90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 11:51   #30
english_blackberry
Rozeznanie

Przykro mi bardzo, że straciłaś członka Rodziny

Twój Tż to jakiś cholerny EGOISTA. Odwraca się właśnie teraz, kiedy go najbardziej potrzebujesz. Zastanów się jak trochę ochłoniesz po śmierci Dziadka czy warto jeszcze być z kimś kto tak Cię traktuje. Jestem pewna, że zasługujesz na kogoś kto będzie dla Ciebie na prawdę dobry.

I trzymaj się

Edytowane przez english_blackberry
Czas edycji: 2010-10-22 o 11:55
english_blackberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości