|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymarzona ciąża
Witam. Mam takie z jednej strony bardzo dziwne pytanie, ale z drugiej strony nie mogę uwierzyć w to co ujrzałam (oczywiście pozytywnie). Do tej pory miesiączki miałam regularne, co 28 dni, a ostatnią miałam 13 grudnia, chociaż ciężko to nazwać miesiączką (jeden dzień i koniec, bardziej przypominało plamienie). Od jakiegoś czasu bardzo źle się czułam, powiększyły mi się piersi i to znacznie, bolał mnie brzuch jak na okres, krzyże po prostu myślałam, że miesiąc jak każdy inny. Wczoraj popołudniu zrobiłam sobie test ciążowy, wyszedł pozytywny, dzisiaj zrobiłam jeszcze 3 i wszystkie również pozytywne.
Czy jest możliwe, żeby wyniki były pozytywnie fałszywe. Staramy się o 2 dziecko od 5 lat i naprawdę nie wiem, czy mogę się już cieszyć. We wtorek jestem umówiona do ginekologa, ale też nie wiem, czy nie za wcześnie. Pomóżcie jeśli możecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzona ciąża
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jeżeli wykonałaś tyle testów i wszystkie wyszły pozytywnie to jak najbardziej prawdopodobne, że jesteś w ciąży. Objawy także pasują więc teraz czekaj tylko na wizytę u lekarza, która da 100% pewność
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zrob badanie bety z krwi , bedziesz miała pewność. Ale jak dla mnie , to tak jak piszą dziewczyny - gratuluje!
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Madziabb88
|
Mnie nigdy test nie oszukał jak nie było ciąży to nigdy nie było faktycznie...ale jak już w ciąże zaszłam to też dobrze pokazał właściwie od razu. Najlepiej idź do ginekologa i sprawdź powinien już coś widzieć ja się dowiedziałam w 5 tyg i widział małą kropeczkę. Trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.