|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy mu na mnie zależy?
Witam
![]() Mam mały problem oczywiście z chłopakiem. Otóż nie wiem co myśleć o pewnej znajomości. znamy się z widzenia dość długo, tzn jesteśmy z jednego roku, wiec razem chodziliśmy do gimnazjum (co prawda do innych klas) i teraz poszliśmy do tej samej szkoły dalej, niestety znów do innych klas. Czasem rozmawiamy ze sobą na gg, jednak nigdy w realu. tzn.. rozmawiamy, gdybym ja nie zagadywała jako pierwsza on nie odezwał by się. kiedyś pisaliśmy ze sobą, i wtedy to on pisał pierwszy, (wtedy nie byłam aż tak zainteresowana nim, choć zawsze mi sie podobał ) później kontakt się urwał, a teraz hmm.. to świetny chłopak kiedyś napisał mi ze jestem ładna. Kiedy się widzimy mówimy sobie "cześć" on wtedy się tak ślicznie uśmiecha ogólnie ma ładny uśmiech. Ja oczywiście też się uśmiecham. Jednak martwię się. przecież taki chłopak jak on ma na pewno duże powodzenie u dziewczyn, i pewnie za niedługo jakaś sprzątnie mi go sprzed nosa - a na prawdę ciężko teraz znaleźć kogoś TAKIEGO Jeśli już, to nie afiszuje się z dziewczynami, nie wiem, chyba nie ma dziewczyny... Chyba kiedyś pytałam, lecz jest tajemniczy. Nie wiem co robić w tej sytuacji, oczywiście, gdyby była jakaś szansa chciała bym nie przystawać tylko na koleżeństwie jednak nie chcę sie mu narzucać, nie chcę być natrętna. co prawda, często do niego piszę, ale nie za każdym razem kiedy jest "dostępny". Nie wiem co zrobić żeby zainteresować go sobą, chociaż robię co mogę.. Może wy macie jakieś swoje sprawdzone sposoby. no i, zacznijmy od tego, czy on coś moze czuć? czy chce być tylko miły wobec mnie i nic więcej? ....
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy mu na mnie zależy?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
no to mnie pozbawiłaś wszelkich nadziei
![]() ale może to i dobrze po co sie oszukiwać
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
a jesli sie nie zgodzi? wyjdę na idiotkę :|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Zagadaj do niego w realu, a nie tylko przez gg
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
A co ma się nie zgodzić
![]() Powiedz, że grają fajny film w kinie i może by poszedł z Tobą
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Dotka90 - nie wiem jak to zrobić, kiedy przechodzimy obok siebie to bardzo szybko, a nie chcę go tak zaczepiać
wstydzę się... a może się boję? to chyba jednak bardziej jest strach.. a poza tym na początku roku tak samo rozmawiałam z jego kolegą z klasy, tzn to ten chłopak był zainteresowany mną, i własnie ten właściwy, o którego mi chodzi może pomyśleć sobie że "biorę co popadnie" a to nie prawda, bo podoba mi sie własnie ten, a tamten to tylko kolega.aneszna - możliwe. dajesz dobre rady spróbuję.. chociaż nie wiem jak.. jakiś pretekst? macie jakieś pomysły?---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- heheh kino odpada. mieszkamy w dośc małej miejscowości, najbliższe kino można uznać za "wypad na pół dnia" a tyle czasu to on mi nie poświęci, a poza tym u nas nie chodzi sie na randki do kina ;p
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"Wiesz...tak sobie pomyslalam...co byś powiedział na wypad do kina/teatru/spacer/kawę/pizze...?" |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
oo.. tak mogę spróbować...
no, i jeszcze jedno.. dziś akurat ma opis " ![]() ![]() " a on nie należy do ludzi którzy dają sobie takie rzeczy od tak. więc.. jeśli ma kogoś? kurde, ale z nimi to ciężko ... ![]() A ty się zauroczona dziewczyno martw jak tu poderwać takiego jednego
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Zapytaj... mmm jaki masz ładny opis, to do mnie ? dziękuje
![]() spróbuj gdzieś go wyrwać nic nie ryzykujesz powodzenia
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
O przej(e)bane.....!!
kurde tak tez myślałam, któraś mi go już ustrzeliła! MASAKRA jakaś ............stracona nadzieja ;( |
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

kiedyś napisał mi ze jestem ładna. Kiedy się widzimy mówimy sobie "cześć" on wtedy się tak ślicznie uśmiecha
- a na prawdę ciężko teraz znaleźć kogoś TAKIEGO
jednak nie chcę sie mu narzucać, nie chcę być natrętna. co prawda, często do niego piszę, ale nie za każdym razem kiedy jest "dostępny". Nie wiem co zrobić żeby zainteresować go sobą, chociaż robię co mogę.. Może wy macie jakieś swoje sprawdzone sposoby. no i, zacznijmy od tego, czy on coś moze czuć? czy chce być tylko miły wobec mnie i nic więcej? ....