![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Wielki Powrót! Bershka,Pull&bear,Oysho, NewLook,Quazi,M&S,H&M i inne!NIEAKTUALNE Zgodnie z obietnicą, wróciłam na wymianki ![]() ZASADY: 1. Masz mniej przekupek/negatywa, wysyłasz pierwsza! (ponieważ, zostałam już raz oszukana przez nową użytkowniczkę, teraz będę tego przestrzegać) 2. Wymieniam się TYLKO na rzeczy z wish listy. 3.Proszę o wklejanie opisów, nie linków ! 4. Rzeczy WYMIENIONE, oznaczam kolorem szarym. 5. Rzeczy CHWILOWO ZAREZERWOWANE, oznaczamkolorem różowym. 6. Reszta zasad, taka jak u wszystkich. ![]() ![]() ! wszystko w kolorach : pudrowy róż,pastele, beżowy, czarny ! 1. Bokserki (gładkie, lub w paseczki,kropeczki,kratkę )
2. Małe torebki 3. Leginsy 4. Chusty 5. Sukienki w łączkę, paseczki, kropeczki itp. 6. Koraliki, łańcuchy, duże wisiory 7. Tuniki 8. Kardigany, sweterki 9. Marynarki
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2014-11-01 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wielki Powrót! Bershka,Pull&bear,Oysho,Q uazi,NewLook,M&S,H&M i inne!
1. Rurki MISS rozm.36 (s.bdb) zdj. 1,2--> roza1234 2. Rurki TALLY WEIJL rozm. XS (s.bdb) zdj. 3,4 3. Spodnie 7/8 TKF rozm. S (s.bdb) zdj. 5 4. Leginsy (z grubszego materiału) BERSHKA rozm. S (s.bdb) zdj. 6,7 5. Leginsy Wet look BERSHKA rozm. M (s.db) zdj. 8,9
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-24 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
1. Sukienka JAPAN STYLE rozm. S (s.nowa, z metką) zdj. 1,2 - za coś extra ![]() 2. Spódniczka BERSHKA rozm. M (s.nowa,bez metki) zdj. 3,4 --> NIUNIK - za coś extra ![]() 3. Spódniczka ATMOSPHERE rozm. 12 (wg. mnie 8) (s.bdb) zdj. 5--> SWEET 4. Spódniczka BERSHKA rozm. 36 (s.db) zdj.6 5. Spódniczka ZARA rozm.36 (s.bdb) zdj.6 6. Spodenki DIVERSE rozm. 29 (s.db- z tyłu brakuje guziczka,widać na zdj) zdj. 7,8 7. Sukienka CYF rozm.38 (s.bdb) zdj.9 8. Sukienka rozm.10 (s.bdb) zdj.10
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-24 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1. Sukienka SECRET rozm. 38 (s.bdb) zdj. 1,2 2. Sukienka C&A rozm. S (s.bdb) zdj. 3 3. Marynarka(boyfriend blazer) MARKS&SPENCER (s.bdb) zdj. 4 - za coś extra ![]() 4. Marynarka z cwiekami (boyfriend blazer) BENETTON ROZM.12 (s.bdb) zdj. 5 5. Marynarka z ćwiekami CLOCHOUSE rozm.38 (s.bdb) zdj.6 - za coś extra ![]() 6. Biały żakiet rozm.36 (s.b.dobry, 2 razy włożony) zdj.7 7. Marynarka TERRANOVA rozm.S (s.bdb) zdj.8 8. Kamizelka ORSAY rozm. L (s.bdb) zdj.9 9. Kamizelka bezowa REFREE rozm.S (s.bdb) zdj. 9 10. Kamizelka chyba CUBUS rozm.M (s.b.dobry/idealny) zdj. 10
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-20 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1. Bluza HOUSE rozm. XS (s.bdb) zdj. 1 2. Bluza H&M rozm.36 (s.bdb) zdj. 2 3. Kangurka BUTIK rozm.S (s.bdb) zdj.3 4. Bluza BUTIK rozm.S (s.dobry/średni, ma mała dziurkę widoczną na zdjęciu) zdj.4, 5 5. Bolerko AMISU rozm. XS (s.db) zdj. 6 6. Bolerko na zamek rozm.36 (nieużywane) zdj. 7 i 8
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-19 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1.Sweterek H&M rozm.S (s.bdb) zdj.1 2.Sweterek H&M rozm. 36 (s.db/sredni- Odcięta metka) zdj.2 3. Sweterek rozm. M (s.bdb) zdj.3 4. Long kremowy EXTRA ME rozm. S/M zdj.4 5. Gruby sweter z golfem, rozm.S (s.bdb) zdj.5 6. Sweter GREENPOINT rozm.S/M (s.bdb) zdj.6 7. Sweterek MARKS&SPENCER rozm. 14 (s. ma odbarwienie na rękawie widoczne na zdj) zdj. 7,8,9
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-19 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1. Sweterek YES&NO rozm.M (s.db) zdj.1 - za coś extra ![]() 2. Long CUBUS rozm. XS (s.bdb) zdj. 2 3. Sweterek MARKS&SPENCER rozm. 14 (wg mnie S) (s.bdb) zdj.3- za coś extra ![]() 4. Sweterek DOROTHY PERKINS rozm. 14 (s.bdb) zdj. 4- za coś extra ![]() 5. Sweterek H&M z kokardką rozm. XS (s.db) zdj. 5- 6. Sweterek kawa z mlekiem REPEAT rozm. 38 (s.bdb) zdj. 6- za coś extra ![]() 7. Sweterek w panterkę H&M young ( mozna spokojnie nosić jako bolerko/sweterek do pasa z rekawem 3/4) (s.bdb) zdj.7- za coś extra ![]() 8. Sweterek bolerko H&M rozm. 36 (s.bdb) zdj.7 9. Sweterek ZARA rozm. L (s.bdb) zdj. 8- za coś extra ![]() 10. Fioletowy long TOP SECRET rozm.38 (s.bdb) zdj. 9- za coś extra ![]() 11. Dzianinowa sukienka MOHITO rozm.S (s.db) zdj. 10
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-24 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
1. Sweterkowa tunika ORSAY rozm. 36 (s.bdb) zdj. 1- za coś extra ![]() 2. Bluza BUTIK rozm. 38 (s.db) zdj. 2 3. Bluza DECATHLON CREATION rozm. 36 (s.bdb) zdj. 2 4. Bluza TERRANOVA rozm. 36 (s.bdb) zdj. 3 5. Piżamka SECREET rozm.M(s.db-lekko sprane aplikacje,mocniej na koszulce,słabiej na spodniach) zdj.4- za coś extra ![]() 6. Koszulka rozm.M (s.bdb) zdj. 5 7.Koszulka SNOOPY rozm.M (s.świetny, raz prana) zdj.6 8. Koszulka nocna rozm. S (nieużywana,z metką) zdj.7
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-24 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
1. Koszula ORSAY rękaw 3/4 rozm.40 (wg.mnie38) (s.bdb) zdj. 1 2. Koszulka HEY rozm.38(s.bdb) zdj.1 3. Bezrękawnik KISSA rozm. S/M (s.bdb) zdj. 2 4. Bokserka Long, Zip BERSHKA rozm. M (s.bdb) zdj. 3- za coś extra ![]() 5. Koszulka polo Flipper rozm. S (s.bdb) zdj. 4 6. Koszulka HEY rozm.L (s.db) zdj.4 7. Koszulka DENIM&CO rozm. 36 (s.bdb) zdj. 5- za coś extra ![]() 8. Koszulka z kapturem BUTIK rozm. S (s.bdb) zdj. 5 9. Koszulka z sercem Butik rozm.M (s.bdb) zdj. 6 10. Koszulka fioletowa OXYD rozm. S (s.bdb) zdj. 6 11. Long ATMOSPHERE oversize rozm. 14 (s.bdb) zdj. 7- za coś extra ![]() 12. Long MARKS&SPENCER oversize rozm. 12 (s.bdb) zdj. 7 13. Koszulka TERRANOVA rozm. S (s.bdb) zdj. 8 14. Bokserka z guziczkami NEW LOOK rozm.14 (s.db) zdj. 9- za coś extra ![]() 15. Koszulka EUPHORY rozm. S (s.bdb) zdj. 9 16. Nietoperz oversize MY OWN rozm. XXL (s.bdb) zdj. 10
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-24 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
1.Koszulka BUTIK rozm.S (s.bdb) zdj.1- za coś extra ![]() 2.Koszulka z napisemTERRANOVA rozm.S (s.bdb) zdj.1- za coś extra ![]() 2.Polo DIVERSE rozm.36 (s.bdb) zdj. 2 3. Bokserka BUTIK z Donaldem rozm.S(s.db) zdj. 3 4.Koszulka w niebieskie paseczki H&M rozm.36 (s.bdb, ale ma leciutko popruty rękawek- można zaszyć, prawie niewidoczne) zdj. 4- za coś extra ![]() 5. Koszulka pasiasta FREE GIRL rozm.S (s.bdb) zdj. 4- za coś extra ![]() 6. Koszulka ATLANTIC rozm.S (nowa) zdj.5 7. Koszulka ze wstawkami z siatki rozm.S (s.db) zdj.6 8. .Bokserka z aplikacją EXTREEME rozm.S (s.bdb) zdj. 7 9. Bokserka EXTREEME rozm.M (s.bdb) zdj.7 10. Koszulka z HelloKity OYSHO rozm.S (nowa) zdj. 8 11. Koszulka ORSAY rozm.L(moim zdaniem S/M) (s.bdb) zdj.8 12. .Bokserka granatowa HEY rozm.S(s.bdb) zdj. 9 13. Koszulka TERRANOVA rozm.M (s.db) zdj.9 14.Polo AMISU rozm.S (s.db- mała plamka koło guziczków-widoczna na zdj) zdj. 10
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-20 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
1. Błękitna tunika rozm.XL(wg. mnie M) (s.bdb) zdj.1 2. .Polo long TERRANOVA rozm.S (s.db- lekko zdrapane złotko z guziczków) zdj.2 3. Czekoladowe polo AMISU rozm.XS (s.bdb) zdj.3- za coś extra ![]() 4. Chusta w paski BERSHKA zdj.4- za coś extra ![]() 5. Strój kąpielowy OYSHO rozm. 36 (raz włożony) zdj.5- za coś extra
![]() 6. Gorsecik ATMOSPHERE rozm.38 (s.bdb)- za coś extra ![]() 7.Bokserka (z wymianki,metka odcieta) rozm.S/M (s.bdb)- za coś extra ![]() 8.Panterkowy sweterek JIEKE rozm. S (s.bdb)
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-22 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
1. Torba ATMOSPHERE (s.bdb, kieszonka na zamek w środku, dwie kieszonki po bokach na zatrzaski)- spokojnie mieści a4 zdj. 1--> SWEET 2. Torba REPORTER (s.bdb, kieszonka na zamek w środku, dwie kieszonki po bokach na zatrzaski) - ogromna, spokojnie mieści a4 zdj. 2,3 --> NIKap-n 3. Mała torebka na pasku z ekoskórki (s.bdb, zamykana na zamek i zatrzask, w środku kieszonka na zamek) zdj. 4 4. Kopertówka CCC (s.bdb, zamykana na zamek i zatrzask, w środku kieszonka na zamek) zdj. 5- za coś extra ![]() 5. Szpilki QUAZI szare,zamszowe rozm. 37 (włożone kilka razy, ale mają zarysowanie na szpilce, widoczne na zdj) zdj. 6,7,8- za coś super extra ![]() 6. Czarna torebka z metka(nie miesci A4, mieści A5) zdj.9
7.Eko torba w panterkę, Eko torba TWÓJ STYL zdj.10
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-28 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
1. Pasek ZARA ( nowy z metką) cienki, brązowy zdj. 1-->ROZA1234 2. Pasek w kropeczki (s.bdb) zdj. 2 3. Pasek materiałowy z kwiatkiem, na talię (s.bdb) zdj. 2 4. Pasek guma na talię (s.db) zdj. 3 5. Telefon SAMSUNG E- 530 (wszystko sprawne, lekko zarysowany, jak na zdj) zdj. 4,5,6
6.Nerdy 7.Prostownica REMINGTON
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-28 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
1. Tusz MAX FACTOR MASTERPIECE granatowy (nowy) zdj. 1 2. Tusz MAX FACTOR brązowy (nowy) zdj. 1 3. Cienie do powiek VIPERA I HEAN (raz użyte) zdj. 2 4. Eyliner INGLOT grafitowy (nowy) zdj. 3- niunik 4. Błyszczyk AVON (użyty 2 razy) zdj. 4
5. ADVANCE TECHNIQUES AVON (użyte 1 raz) balsam i odżywka do brązowych włosów 6.Zalotka
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-28 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
1. Okulary muchy 2. Opaski materiałowe 3.Leginsy PULL&BEAR rozm.S (s.bdb) - za cos extra ![]() 4.Sukienka ZOFIX rozm.38 (nowa,bez metki) 5.sweterek kopertowy SAINT TROPEZ rozm.M (s.bdb)
(zdj zapozyczone)
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-22 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
1. Sukienka bombka BERSHKA rozm. M (s. bdb) zdj.1 - za coś SUPER
![]() 2. Szorty HOUSE rozm.29 (s.bdb) zdj.2,3 - za coś SUPER ![]() 3. Długi kardigan PULL&BEAR rozm.L, wg mnie s/m (s.bdb, ale posiada małą dziurkę na rękawie z tyłu, można łatwo zaszyć) zdj.4,5 - za coś SUPER ![]() 4. Biały sweterek BUUM rozm. S/M (s.bdb) zdj.6- za coś SUPER ![]() 5. Kurtka DIVERSE rozm.M (s.db) zdj.7 6.Kurtka BOBOSITE rozm. 40 (s.bdb) zdj.8
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2010-07-28 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
bhb
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1279557796
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś za:
1. Sukienka JAPAN STYLE rozm. S (s.nowa, z metką) zdj. 1,2 2. Spódniczka BERSHKA rozm. S (s.nowa,bez metki) zdj. 3,4 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za
2. Spódniczka BERSHKA rozm. S (s.nowa,bez metki) zdj. 3,4 ?
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielki Powrót! Bershka,Pull&bear,Oysho, NewLook,Quazi,M&S,H&M i inne!
cos u mnie?
![]()
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1279556686 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
hej cos u mnie za:
spodniczke marynarska? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.