![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ultraviolet Paco Rabanne
czesc dziewczyny chcialabym sie dowiedziec co myslicie o ultraviolet bo wlasnie czekam na flakonik czy przeszkadza otoczeniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: paco rabanne ultraviolet
Gdzies czytalam wypowiedz/recenzje dziewczyny, ktora wypsikala sie Ultravioletem w perfumerii i znajomi pytali co tak smierdzi. To chyba zalezy od stezenia w duzej mierze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Mi też te perfumy nie przypadły do gustu, za to męska wersja bardzo mi się podoba. Ale i tak najważniejsze że Tobie się podobają, w końcu Ty je będziesz nosiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja nie przepadam.Dla mnie to zapach trochę bez wyrazu, lekko świdrujący.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A ja lubię ultraviolett jesienią i zimą.Mam też puder w plynie do ciala i żel chlodzacy,w moim zestawie byla tez rewelacyjna mgielka do wlosow.
Ultraviolet podobno zawiera feromony więc uważaj na facetow.Poza tym jest bardzo wydajnym zapachem.Być moze dlatego dziewczynom nie pasuje..wystarczy delikatnie go uzywać. Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2005-10-03 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Poczytaj recenzje w KW
ja osobiście bardzo lubie ultraviolet moim zdaniem jest sliczny i niepowtarzalny i nigdy nie spotkałasm sie z opinia że śmierdzę...a raczej czym tak slicznie pachne ..
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Mi osobiście sie nie podoba a moja koleżanka ja im sie popryskala to tylko marzyla aby go zmyc, ja osobiscie nie znam osoby której by sie podobal, ale to rzecz gustu. Na Tobie może bardzo ładnie sie rozwijac a naważniejsze ze Tobie sie podoba.
Piekno zapachu jest bardzo wzgledne. Edytowane przez oaza Czas edycji: 2005-10-10 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Mnie bardzo drażni w nim pewna owocowa nuta, coś jak zepsute -syntetyczne - jagody. tylko przez nie nie lubię tego zapachu, bo poza tym jest ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Kiedyś mi się nie podobał, teraz - owszem. Ostatnio pachniała nim pewna dziewczyna - zapytałam, cóż to za zapach i dowiedziałam się, że Ultraviolet. Ciekawy zapach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a wiecie moze di jakiej rodziny zapachowej nalezy ultraviolet?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Według Osmoz.com należy do rodziny orientalno-kwiatowej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Jakie produkty występują w serii Ultraviolet Paco Rabanne?
witajcie
widzialam tylko zel / balsam / dezodorant / edp / edt limitowanych edycji czy wystepuje cos jeszcze? jesli tak to jest dostepne w internecie? prosilabym o adres ![]() pozdrawiam!
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jakie produkty wystepuja z serii ultraviolet paco rabanne?
miałam wode do włosów i balsam z pudrem do ciała
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jaka ma pojemnosc no i jesli moge spytac to ile woda do wlosow i puder kosztowaly i gdzie je kupowalas? przepraszam za zawalenie pytaniami ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
puder jest w kremiema 50ml a spray 20ml.Dostalam w zestawie z Anglii
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ultraviolet
Wiem, ze jest mnostwo recenzji w KWC i to wiele pozytywnych, ale chcialam zasiegnac opinii Forumowiczek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ultraviolet
jestem na wykonczenui pierwszej flaszeczki na poczatku bylam w tym zapachu zakochana ale przy koncu zaczal mnie troche draznic i meczyc
na pewno nie nalezy do zapachow delikatnych ale nie jest tez bardzo ekspansywny pieknie sie rozwija najbardziej podoba mi sie wlasnie w fazie koncowej jest wtedy lekki,wibrujacy i taki ... magnetyczny,tajemniczy ![]() jest niesamowicie trwaly i nie do zdaecia co czasami jest meczace jestem pewna,ze do niego powroce ale potrzebuje troszke od niego odpoczac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
a dla mnie jest jakis.. delikatny.. pachnie ładnie, słodko ale nie moge doszukać sie w nim niczego charakterystycznego..
ale to moa opinia, osobiscie jestem fanka owocowo - orientlanych woni, mocnych i czesto expansywnych zapachów.. niby ultraviolet na osmoz wystepuje w tej samej kategorii co inne moje ulubione pachnidła ale jednak nie rusza mna.. zamerzam go wizasc pod lupe jeszcze kiedys.. poki co wybieram zapachy zdecydowanie wyraziste - lzejsze zapachy jakos potrafia do mnie nie docierac myslam czy go nie wybrac jako letni zapach.. ale chyba wolalabym My Couture Givenchy - dla mnie to tez zapach ktory jest slodki , delikatny (jak na moje standardy ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hmmm...trwały,oryginalne opakowanie(też mam z nim problemy all time),zapach pudrowy-zmysłowy,ale nie klasyczny(!)Taki tajemniczy,wyrafinowany,n iezwykły i wibrujacy.Pieknie rozwija sie na skórze-ostatnia faza zapachu niemal jak wymysł alchemika-nigdy nie czułam tak niesamowitego zapachu.Jest niepowtarzalny,a faceci są nim zawcsze zachwyceni
![]() Po pewnym czasie uzywania meczy,staje sie duszący,taki "buduarowy"(?)zaczyna Cie od niego mdlic,masz przesyt.Generalnie polecam Ci go-bo to zapach szalenie ciekawy.Ale kup najwyzej 30ml-bo przy wiekszych ilosciach go znienawidzisz:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
moja mama niedawno kupiła sobie te perfumy i powiem szczerze, że na niej pachną fajnie, właśnie tak pudrowo jednak na mnie zapach staje się jakiś ostry. Kwestia gustu, ale ogólnie może być
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ultraviolet mam już drugi flakon tych perfum.Są zmysłowe i zimowe i zawieraja feromony także prosze uwazac na płeć przeciwną
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ile kosztuje 30ml? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
![]()
W oryginalnym opakowaniu wyglądają one tak : (skanowane więc kiepsko widać).
Edytowane przez besciara Czas edycji: 2007-04-20 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
czy mogłabyś zadradzić ich cene?
dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Jeśli chodzi o sam zapach to często go nie używałam. Jest ładny, oryginalny, zmysłowy, szalony i niesamowicie tajemniczy, ale jestem jednak zwolenniczką, że niezawsze jest dzień na zapach Paco :P. Mimo wszystko są to perfumy z bardzo mocną nutą i jak masz zły humorek :P mogą Ciebie drażnić. Ja np. przez tydzień jestem uzależniona od nich a innym razem od innych perfumikw. Obecnie mi się jednak kończy UltraViolt i chyba flakon dołączy do kolekcji, ale na półeczce używanych kosmetyków się raczej nie pojawi ;P.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
![]()
http://www.dolce.pl/paco_rabanne/ultraviolet/835.php5 Myślę, że coś koło tego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Zeby miec w koncu wlasne, ostateczne zdanie psiknelam sie dzis Ultravioletem w perfumerii. 30 ml kosztuje 170 zl. Moja frecenzje mozecie znalezc w KWC. Nie przekreslam tego zapachu, ale jak dla mnie jest zbyt pudrowy. Niby nie drazni, ale moze troche swidrowac w nosie. Chyba go nie kupie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dostalam Ultraviolet od męża z Angli.Flakon był zamkniety w wielkim plastikowym opakowaniu takim jak na fotce Besciary ale wielgachnym.W srodku znadowal się:EDP 50ml,woda perumowana do wlosów,puder w kremie do ciala,żel chłodzacy do ciala i próbka zapachu męskiego Ultraviolet.Nie wiem ile mąz zaplacił za prezent.
Ciekawi mnie natomiast jak pachnie pomarańczowy Ultraviolet
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Mam słabość do tego zapachu. Używam od czasu do czasu, ale mam zawsze.
Kompozycja jest unikalna, żaden zapach nie zrobił na mnie takiego wrażenia (utrzymany w podobnej konwencji Alien to niestamowity killer), a testowanie zapachow to moja mała obsesja ![]() Zapach jest słodkawy, troszke syntetyczny, ale nie oblepiający ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.