|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pani Grażynko - jaka fryzurka dla mnie?
Oczyiście opinie i rady wizażanek są równie mile widziane
![]() Zastanwiam się czy włosy spiąć w kok (raczej nisko, gładki), czy mieć częściowo rozpuszczone włosy, lekko zakręcone w fale i spięte trochę z tyłu... Hm, mam nadzieję że dobrze to wyjaśniłam ![]() Poniżej zdjęcia mojej sukienki (w rzeczywistości jest duuużo ładniejsza ![]() ![]() bardzo proszę o pomoc!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Pani Grażynko - jaka fryzurka dla mnie?
Oczyiście opinie i rady wizażanek są równie mile widziane
![]() Zastanwiam się czy włosy spiąć w kok (raczej nisko, gładki), czy mieć częściowo rozpuszczone włosy, lekko zakręcone w fale i spięte trochę z tyłu... Hm, mam nadzieję że dobrze to wyjaśniłam ![]() Poniżej zdjęcia mojej sukienki (w rzeczywistości jest duuużo ładniejsza ![]() ![]() bardzo proszę o pomoc!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: Pani Grażynko - jaka fryzurka dla mnie?
Twoją sukienkę widziałam na żywo i rzeczywiscie jest bardzo ładna. Co do fryzurek, to mnie bardziej podoba się kok. Rozpuszczone włoski przy dosyć strojnych ramiączkach sukienki to moim zdaniem może być troszkę za dużo. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Twoją sukienkę widziałam na żywo i rzeczywiscie jest bardzo ładna. Co do fryzurek, to mnie bardziej podoba się kok. Rozpuszczone włoski przy dosyć strojnych ramiączkach sukienki to moim zdaniem może być troszkę za dużo. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja wybrałabym ten koczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja wybrałabym ten koczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.