|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
SUKNIA ŚLUBNA
Mam do sprzedania tanio śliczną suknie ślubną na wzrost 169 więcej informacji i zdjęcia po numerem gg 256309 zapraszam naprawde warto
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
SUKNIA ŚLUBNA
Mam do sprzedania tanio śliczną suknie ślubną na wzrost 169 więcej informacji i zdjęcia po numerem gg 256309 zapraszam naprawde warto
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Re: SUKNIA ŚLUBNA
widzę że nikt nie jest zainteresowany. Wydaje mi sie jednak ze to jest dobry pomysł,przecież można niedrogo kupić (moim zdaniem) ładną sukienkę (zresztą wszystkim zainteresowanym wyśle zdjęcia dzięki którym same ocenicie)natomias za taka samą w sklepie lub inną wydacie co najmnie 2 razy tyle.Można jeszcze wypożyczyć tak ale po opowiadaniu mojej koleżanki która tak właśnie zrobiła to ja podziękowałam.Całą noc kierpsko się bawiła ponieważ ktoś może zniszczyć jej sukienkę która trzeba oddac w nienaruszonym stanie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
widzę że nikt nie jest zainteresowany. Wydaje mi sie jednak ze to jest dobry pomysł,przecież można niedrogo kupić (moim zdaniem) ładną sukienkę (zresztą wszystkim zainteresowanym wyśle zdjęcia dzięki którym same ocenicie)natomias za taka samą w sklepie lub inną wydacie co najmnie 2 razy tyle.Można jeszcze wypożyczyć tak ale po opowiadaniu mojej koleżanki która tak właśnie zrobiła to ja podziękowałam.Całą noc kierpsko się bawiła ponieważ ktoś może zniszczyć jej sukienkę która trzeba oddac w nienaruszonym stanie.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
moze wzbudzisz wieksze zainteresowanie jak wkleisz tutaj sukienkę tzn zdjęcie..
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
moze wzbudzisz wieksze zainteresowanie jak wkleisz tutaj sukienkę tzn zdjęcie..
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
oki oto jest ta suknia jeśli jest ktoś zaineresowany mogę wysłać więcej zdjęć
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
oki oto jest ta suknia jeśli jest ktoś zaineresowany mogę wysłać więcej zdjęć
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
dół bardzo w moim guscie, góre moze byc, ale czemu nie ecru
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
dół bardzo w moim guscie, góre moze byc, ale czemu nie ecru
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
suknia jest koloru ecru z tyłu jest taki niewielk tren był dłuższy ale musiałam skrócic ponieważ było tak wygodniej i juz tak częśto w czasie tańców nie deptano go. wysłałam tu dwa zdjęcia nie wiem czy widziałaś na drugim jest sama góra.jesli jesteś zainteresowana podaj mi e-mail to ci wysle jeszcze inne zdjęcia, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
suknia jest koloru ecru z tyłu jest taki niewielk tren był dłuższy ale musiałam skrócic ponieważ było tak wygodniej i juz tak częśto w czasie tańców nie deptano go. wysłałam tu dwa zdjęcia nie wiem czy widziałaś na drugim jest sama góra.jesli jesteś zainteresowana podaj mi e-mail to ci wysle jeszcze inne zdjęcia, pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.