![]() |
#1 |
Rzabbocop
|
Dzieci wrzesień-październik-listopad 2006 II
Link do starego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144212
Miłego pisania w nowej części ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci wrzesień-październik-listopad 2006 II
ojej a czemu tak
![]() ![]() a co tam... jestem pierwsza w nowej częsci z Werką, jestem pierwsza ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2010-10-27 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ooooo jakie zmiany
![]() ![]() Tysia juz pierwsza naskrobala ![]() Tysiu czy Wera nadal wolna czy ma juz kawalera??Bo jesli nie am to ja ja zaklepuje na synowa......zjadalabym ja normlanie w calosci ![]() ![]() Fajowa letnia sesja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Carya to byli tacy goście nie goście. Wpadły dwie koleżanki z danymi do dalszego księgowania. Posiedziałyśmy godzinkę i poleciały.
![]() A potem wsiąkłam na GG z Xantią Moja Natunia w końcu robi pierwsze samodzielne kroczki ![]() ![]() ![]() Ale najbardziej ją bawi zabawa w baś. Gdy stoi na nużkach i ją wołam do sibie do mówi baaaaś i siada na doopkę. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To ja czwarta sie melduje w nowym-starym wateczku - ale z nas gaduły :d ponad 5000 poscikow wyklikały nasze zaczne paluszki
![]() Tysiu Wrecia sliczniasta ![]() Pasliczku gratulacje z okazji pierwszych kroczków moja Klaudula tez juz pierwsze kroczki ma za soba i tez uwielbia siadac na poopke jak zauwazy ze ona stooi na dwoch nogach ![]() ![]()
#6 |
Zadomowienie
|
Tysia ,no nie Werka ma spinke
![]() ![]() ![]() Kamiks ja chyba jesze nie chwalilam avatarka. No slicznosci ![]() Jeszcze raz dziekujemy za zyczonka.
#7 |
Raczkowanie
|
Oooo nowy wątek mamy...ale z Was/nas gaduży , że ho ho...
A ja się ostatnio zastanawiałam coż to Carya miała na myśli pisząc, że nas Rzabba zamnkie... Oj, ja niekumata ![]() ![]() ![]() Tysiowa Wercia cudna jest..rzeczywiscie cala do schrupania..śliczna!:ehem : Paslik, Bafi gratulujemy kroczków pierwszych i pozdrawiamy... A my na pierwsze kroczki wciąż czekamy...za to przemierzamy "na żołnierza" całą chałupe w trymiga! Już mi dzisiaj lepiej i nikomu raczej już nic nie grozi...więc pisać mogę bez obaw, że przez wizaż zarażę nastrojem albbo niedajboże nakrzycze bez powodu... Tż-ta już przeprosiłam tylko mamy jeszcze wycmokać za wczorajsze fanaberie okazji nie miałam bo wybyła z domu z samego rana... Nie wiem co we mnie wstąpiło i raczej wojego nastroju hormonami tłumaczyć nie powinnam ale gryzłam się wczoraj z każdym kto się nawinął.... z każdym, oprócz Natalki..żeby nie było żem nawet matka okrutna... Kiciu, ![]() ![]() ![]() I przy okazji jeszcze coś z nowości: -Natalka wita się z koszatniczkami (poszła do nich dziś jeszcze w pizamie ![]() -czytamy bajeczkę -"foch" ![]() -Natalia z gąsienicą- niegdyś postrachem nr 1 teraz jedną z ulubionych zabawek Miłego dnia wszystkim...
#8 |
Zakorzenienie
|
To ja się już tez melduję
![]() O kurczaczki naprawde gaduły z nas ![]() Tysiu a nie ściaga ci tej spinki ?? Moja Emilka tez ma czasem wpiętą we włosy ale od razu cos jej trzeba dać żeby sobie myśli zajęła i zapomniała o tym czymś na łepetynie ![]() ![]() Pogoda u nas taka że nawet kot jest siłą wyrzucany na dwór żeby siku zrobił. Psa mi tak reumatyzm pokręcił że muszę go na rekach wynosić ( królewicz jeden ![]() Dziewczynki dostają juz wścieklizny od tego domowego kiszenia, a ja żeby nie oszalec w tym wszystkim robótek się łapię. Wczoraj zrobiłam czapke dla córeczki koleżanki http://picasaweb.google.com/myszka19...25374238514434 o takie cuś A dla siebie zrobiłam w ubiegły piątek rybaczki, bo ostały mi sie jedynie stare jeansy w szafie. Spodnie sprzed ciąż jeszcze za małe ( ale tez nie mam zamiaru wrócić do wagi 47 kg) a te po ciążach leca ze mnie ![]() Co było robić trza było szyć ![]() Paslik gratulujemy pierwszych kroczków ![]()
#9 |
Zakorzenienie
|
Kamiks to peirwsze zdjecie - normalnei cud
![]() ![]()
#10 |
Raczkowanie
|
Tak właśnie czekałam kiedy nas przerzucą na nowy/stary wątek
![]() Wszystkiego naj naj dla Paulinki od Kubulka ![]() Kamiks, ja wymiękam Twoja niunia włosy cud ![]() ![]() Wera też superowa i jak ślicznie stoi ![]() Pasliku gratulacje pierwszych kroczków ![]() Mój Kubulek właśnie śpi, coraz rzadziej zdarza mu sie spać drugi raz ![]() ![]()
#11 |
Zakorzenienie
|
To my też dołączamy do nowego wątku
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Nita kochanie dziecko ci się sklonowło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
KAMIKS ja też mam koszatniczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dobra dziewczyny! Właścicielki koszatniczek!!!! Powiedzcie mi czy to przyjazne zwierzątka i czy zniosą towarzystwo moich dwóch kobietek. Pati zamęcza nas o jakieś zwierzątko a my pojęcia nie mamy co jej kupić
![]() 1. Pies odpada. Za długo nie ma ( a raczej od stycznia nie będzie) nas w domu i nie chcę zwierzaka męczyć. 2. Królik słyszałam że jest straszny niszczyciel 3. Szynszyla jest delikatna i niestety też niszczyciel 4. Chomiki czasami gryzą 5. Świnia morska mnie nie przekonuje. 6. Z żółwia obawiam się, że Natalka by zrobiła resoraka ![]() 7. A z rybkami ciężko się bawić ![]() Pomóżcie mi ![]() Nita Powiedz mi jak zapanowałaś nad trójką takich maluchów w domu???? Czy miałąś do pomocy mamy pozostałej dwójki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Pasliczku mi to na zlobek wyglada.
Swinia cakiem fajna ![]() ![]() Nita ![]()
#17 |
Zadomowienie
|
Ejeczka prosze sie wpisac, i nieobecnosci uzupelnic.
![]()
#18 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nita6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Hej! To ja też się melduję w drugiej części naszego wątku
![]() Spóźnione życzonka urodzinowe dla Paulinki Kiciowej i dziesiejsze dla Kubusia Dziuniowego ![]() ![]() U nas czas leci jak szalony, prawie nie mam czasu dla siebie, bo Filip to straszny rozrabiaka. Muszę go mieć non stop na oku bo włazi na wszystko co się da- krzesła, fotele, meble stoły, biurka. Ja nie wiem, czy to jakis alpinista mi nie wyrośnie, straszna ma frajdę z każdej wspinaczki ![]() Nastawiam się na stopniowe odstawianie od cycka, bo już po mału mnie to męczy zamiast sprawiać przyjemność. Ściskam Was mocno i wszystkie Dzieciaczki całuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Kubusiowi sto lat
![]() i dla wszystkich roczniakow Idzie misio, idzie słonik, idzie lalka no i konik, wszyscy razem z balonami, z najlepszymi zyczeniami, bo to dzien radosny wielce, masz juz jeden roczek wiecej ![]()
#23 |
Wtajemniczenie
|
Od nas też życzonka dla Kubusia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wam te dni też tak zachrzaniają jak dzikie ![]() ![]() ![]() No, to lecę się przebrać po robocie (dzieciaki mnie do szału doprowadzają... ale i do śmiechu też - moje chłopaki ostatnio prezerwatywy do szkoły noszą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
No to i ja sie musze zameldowac na wateczku nowym
![]() Buziaki i gorace zyczenie udanego kolejnego roczku dla najnowszych solenizantow - Paulinki i Kubusia ![]() Wszytskie krolewny i krolewicze sa po prostu przesliczne i do zjedzenia ![]() A Nicolcia faktycznie wyjatkowo rozwinieta jak na swoj wiek - mysle ze to chodzenie do zlobka i kontakt z innymi dziecmi w tym ma pewien udzial ![]() A ty sie Tysia tak nie spiesz bo za chwile bedziesz buczec ze tesknisz za tym malutkim niekumatym toboleczkiem ![]() Czas leci jak szalony - dobiero lato bylo a tu juz polowa listopada i za chwile swieta ![]() Chodza za mna tymbaliki i planowalam je zrobic na swieta ale mam teraz taka chcice na nie ze po prostu snia mi sie po nocach - nie do uwierzenia..... w poprzedniej ciazy takich mocnych zachcianek nie mialam ![]() Fasoleczka w brzuszku rozwija sie dobrze, powiedzialam juz w pracy i bardzo milo zostalo to przyjete, nawet moj szef a ktorego fochy najbardziej sie obawialam nie dal nic po sobie poznac zeby sie wkurzyl. Pogratulowal, dla buziaka, powiedzial ze zabroni wszystkim kobietom w naszej firmie pic wode z butli bo najwyrazniej cos w niej jest ![]() A najlepsza jest moja Joasia - chyba jeszcze za wiele nie rozumie ale juz przychodzi podnosi mi bluzke glaszcze brzuch i tuli sie do niego ![]() Jest przeslodka ![]() oki naskrobalam posta to zmykam. Buziaki dla was wszystkich ![]()
#25 |
Zakorzenienie
|
Buziole dla Kubusia od Kamilki i Emilki
![]() ![]() ![]() Życzymy zawsze mnósto słoneczka, posłusznych i grzecznych rodziców, ale przede wszystkim jak najszybciej rodzeństwa ![]() ![]() Ejva twoja Joasia zachowuje się dokładnie jak moja Kamilka ![]() ![]() Raz po porodzie tylko się zdziwiła, że mama taka "mała" sie zrobiła. Przyszła wtedy, podniosła mi bluzke i mówi : nie ma dzidzi? Ale pokazanie jej Emilki wystarczyło jej w zupełności żeby sie uśmiechnąć i ja cmoknąć w czółko. Dałam jej też lale bobasa żeby wiedziała że dzidzia taka mała będzie. ![]()
#26 |
Zakorzenienie
|
Nita ale Nikola ma niebieskie oczeta
![]() ![]() Cudne
#27 |
Zakorzenienie
|
Kamiks a ciebie to ja "niecierpie"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#28 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hmm a teraz mam zagadkę dla was, czym sie rózni Wera ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2010-10-27 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla Kubusia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Tysia
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.