|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
restauracja na obiad weselny/eleganckie przyjęcie okolicie Katowic, Tychów itp
Witam, jeżeli już jest taki wątek to proszę ten zamknąć, ale nie znalazłam
![]() W przyszłym roku najprawdopodobniej planujemy z TŻ nasz ślub ![]() jednak nie chcemy mieć tradycyjnego wesela z tańcami, zabawami itp. Chcemy zorganizować eleganckie przyjęcie weselne dla najbliższej rodziny (ok 50 osób), które ma się składać z obiadu, tortu, z jakąś ciepłą kolacją i zimną płytą. Impreza maksymalnie do godz 22-24 max. Z cichą muzyką w tle... tak sobie wymarzyliśmy ![]() Czy macie jakieś sprawdzone restaurację na tego typu imprezy? To nie ma być wielka sala bo nie będzie dużo osób no i zero tańców. Ma być przytulnie, elegancko, z ładnym obejściem (tak się to mówi?), z dobrym jedzeniem i miłą obsługą. Zależy mi na okolicach Katowic, Tychów, tak do 50 km max ![]() Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: restauracja na obiad weselny/eleganckie przyjęcie okolicie Katowic, Tychów itp
http://valdiplus.pl/sala.php?kat=sal...024f03587a,jak na małą imprezę to polecam tę salę,szczególnie sala waldi mi się podoba,nie wiem czy nie za daleko,jedzonko pyszne,obsługa na najwyższym poziomie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
sajkolidżist
|
Dot.: restauracja na obiad weselny/eleganckie przyjęcie okolicie Katowic, Tychów itp
A Patio Park? Tam jest piękne obejście - centrum Parku Kościuszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
W Patio jest pięknie to fakt
![]() ![]() ta w Mikołowie też się wydaje być fajna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Dworek Stara Cynkownia w Czechowicach-Dziedzicach - http://dworekstaracynkownia.eu/Special/public/gallery Pod Kasztanami w Bystrej http://www.dom-restauracyjny.pl/site/album.php Oba mają klimat moim zdaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stara Cynkownia piękna, ale za duża zdecydowanie, na wielkie wesele jak najbardziej ![]() a po Kasztanami wydaje się ładna, ale stronka www jakaś beznadziejna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam Dwór Zieleniewskich w Trzebini (chyba mieści się w limicie do 50 km) Miałam tam swoje wesele na 80 osób i to był taki max jak na ten lokal, przy mniejszym przyjęciu jest luźniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To ja też dopiszę "moje" miejsce, bo byliśmy bardzo zadowoleni, zawsze to dla Was jakaś opcja do wyboru - Hotel Galicja w Oświęcimiu, z Tychów prosta droga, w miarę blisko. Sala wieczorem jest bardzo klimatyczna, przytulna, stoły można ustawiać na różne sposoby, więc i na 100 osób i na 50 os. znajdzie się rozwiązanie
![]() Na imprezie do 24ej oczekiwałabym jednak muzyki do tańca, pomyśl nad DJem, wcale nie musi być zabaw, pierwszego tańca i innych tradycji. Będzie i muzyka do kotleta i do tańca dla chętnych ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
<3 <3 <3
|
Hej
![]() Polecam http://www.podorzechem.com.pl/2373.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Pinocy w Lędzinach nic dodać nic ująć pełen profesjonalizm świetna właścicielka jedzenie super sala bajka cena ok 300zł zależy jakie menu wybierzesz nas kosztowało 290zł/osobę jedzenia multum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Mogę Ci spokojnie polecić Ville Toscana. organizowałam tam uroczysty obiad dla rodzinki i wyszło świetnie. Bardzo ładna sala smaczna świeża kuchnia i miła obsługa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Tawerna w Oświęcimu - to bardzo fajne miejsce. Byłam tam na niewielkim przyjęciu i zorganizowali je pierwsza klasa. Bardzo dobre jedzenie, elegancko podane i świeże. Obsługa tez profesjonalna i sprawna. Sam lokal ładny przestronny i ładnie wykończony. Wszędzie czysto i pachnąco. Myślę że miejsce jest warte uwagi jeżeli chodzi i organizację imprez
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.