![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szukam koleżanek;)
Witam wszystkich;-) Postanowiłam tutaj napisać bo szukam koleżanek.Mieszkam kilka lat we Wrocławiu.Mam dużo znajomych, chłopaka, ale chcialabym poznać jakąś fajną koleżankę, z którą czasem można wyjść na jakiś spacer, zakupy, kawę czy coś w tym stylu;-)Do tej pory dużo pracowalam także nie było na to czasu.Teraz jednak brakuje tego tego, żeby z kimś porozmawiać. Z koleżankami ze szkoły utrzymuję jedynie telefoniczny kontakt.wszystkie powyjeżdżały...Mam 22lata i szukam kogoś w podobnym wieku;-)Jeżeli są tu dziewczyny, które mają podobny problem to odezwijcie się;-)Moje gadu 13561992.Pozdrawiam;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam koleżanek;)
tu masz wątek o wrocławiu http://www.wizaz.pl/forum/showthread...60287&page=139 . zawsze możesz się o coś zapytać, doradzić. i co jakiś czas (zwykle raz do roku
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam koleżanek;)
chetnie bym wyszla gdzies z toba,ale mieszkam daleko-warszawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Szukam przyjaciolki! :)
Witajcie Kochane, szukam lejdis z okolic Bydgoszczy, samej BDG..
bysmy mogly sie poznac, pogadac, spotkac i spedzac milo czas ![]() Tylko pelnoletnie! Bo przyjazn daje tyle szczescia.. Czlowiek, czlowiekowi do zycia jest potrzeby ![]()
Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post17970618 24.12.2009 ( wigilia, imieniny Ukochanego, zareczyny) ![]() "Kobieta powinna kopać faceta w jaja już na pierwszym spotkaniu, by od razu przygotować go na najgorsze" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam!
Od jakiegoś czasu mieszkam we wro i w sumie po za chłopakiem i siostrą nie mam tu nikogo bliskiego. Chciałabym poznać fajną kumpelę, z którą można pójśc na zakupy, do kina itd. Wszystkie koleżanki zostały w rodzinnej miejscowości, a tak na prawdę w tak dużym mieście trudno poznać kogoś fajnego. Fajnie byłoby poznać jakąś "rówieśniczkę". Mam 22 lata i jestem z Wrocka. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana, chętnie nawiążę znajomość. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Dot.: poznam kumpelę
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Miło z twojej strony. Popisac też będzie miło...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uparłam się jak głupia na ten Wrocław. Ale barany tak już mają. Chcę i kropka. Boję się tylko, że będę tam zupełnie sama.. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
No ja też się uparłam
![]() ![]() No to będziemy już dwie, same. Ale to już para ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
to, że fajne to się zgodzę.. mój niegdyś przyjaciel kiedyś mnie tam zabrał. już na PKP zakochałam się w tym mieście.
![]() uczysz się, pracujesz czy co się tam wygnało? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A tak jakoś nie chciałam spędzić reszty życia w "dziurze zabitej dechami" - tzn. mojej rodzinnej miejscowości i wbrew moim rodzicom zabrałam faceta i się wyniosłam. Zaczęłam studiować zaocznie turystykę, no i pracuję w hurtowni z art. BHP. Teraz myślimy o kupnie jakiegoś mieszkania, ale ceny są masakryczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
całkiem podobnie, nie chciałabym spędzić w tej dziurze całego swojego życia.. problemy w domu też dochodzą i właściwie można nazwać to ucieczką.. a poza tym chcę zrobić tam studium i pokazać, że coś potrafie..
rodzice nie chcieli zebys wyjezdzała?
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Nie, zwłaszcza mama. Wolała, żebym została w domu. A jak już miałabym wyjechać to na studia dzienne. A co chcesz studiować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
zawzięłam się na stylizację + kreowanie wizerunku. może przynajmniej wtedy zacznę jakoś wyglądać
![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ciekawy kierunek, ale to chyba tylko na prywatnej uczelni go znajdziesz. Ja jestem teraz na 6 semestrze i zabieram się za pisanie pracy licencjackiej, a magistra zrobię raczej z czegoś innego. A sama chcesz się prznieść czy masz jakąś drugą połówkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej mam 22 lata i jestem tu nowa. Mieszkam w Wielkopolsce ale studiuje zaocznie w Łodzi ( na 3 roku) i tam mam chłopaka. Chciałabym tam kiedyś zamieszkać, ale nie mam tam prawie w ogóle znajomych. jedyni jakich znam,, to znajomi mojego chłopaka, a znajomi z uczelni, albo mieszkają poza Łodzią, albo mają pozakładane rodziny i są sporo starsi. Chętnie poznałabym jakąś kumpelę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z czego planujesz zrobić magisterke? Drugą połówkę udało mi się znaleźć. Za dwa tygodnie wyjeżdża na parę miesięcy, a co do tego czy zdecyduje się ze mną na Wrocław to nie wiadomo.. szczerze mówiąc niestety wątpię ![]() ja sie zawzięłam. pojadę. chociaz na rok, dwa, zrobić coś jeszcze. spróbować zupełnie innego życia.. sama pewnie powiesz, że wrocek jest tego warty..
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
i właśnie tego się boję. tego, że nie znajdę pracy, że nie dam sobie rady..
Dzwoniłam do M. niedawno.. powiedział, że jeśli znajdzie tam w Anglii naprawdę dobrą pracę to zostanie tam na rok. ja się nie zgadzam! tylko nie bardzo mam tu chyba coś do gadania.. ![]() czyli twoje terazniejsze motto to "byle do piątku"? ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
To on chyba nie jest ciebie wart, skoro tak bez względu na ciebie tak sobie wyjeżdża. A jak już tu będziesz to jakoś damy radę
![]() no do piątku, jeśli przejedzie z powrotem przez tą powódź... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
musi wyjechać.. tutaj jeśli znajdzie jakąś prace to zarobi grosze.. a musi pomóc swoim rodzicom. i chce zarobić na to żeby móc ze mną przeprowadzić się do wrocławia.. ale ten rok. to mnie przeraza.
moze to glupie, ale nie widze sensu w zwiazku przez tak dlugi czas na taka odleglosc.. a kiedy mu o tym powiedzialam to odpowiedzial mi, ze nie moge mu stawiać takiego ultimatum.. nie moge? damy? matko tak bym chciala.. nie chcialabym wrocic tutaj i powiedziec "mamo, tato -nie udało mi się" a no tak.. swoją drogą przerażający jest ten rok. najpierw ta zima, pozniej samolot, teraz powodzie. pewnie coś sobie znowu wymyslam, ale az szkoda gadac.. mam nadzieje, że uda mu się w piątek już wrócic ![]()
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale ja mam teraz większy problem, okres mi się spóźnia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
oo, to jadę!
![]() G. miał racje! powinnaś już kupić test i nie będziesz musiała się już bać.. to napewno ta dieta.. jesli jest ostra to tak zawsze dziala.. a jesli dodatkowo masz jakis stres to już calkiem.. ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
teraz największym stresem jest brak okresu... I kółko się zamyka. Ale poczekam jeszcze do piątku i zrobię. Trzymaj kciuki, żebym nie była!!!! Już sobie obiecuję, że jak nie będę to się od razu zapisuję do lekarza po tabsy. Ale dietę trzymam nadal. Jeszce takiej akcji nie miałam.
A tak wogóle to wczoraj poznałam fajnego kolesia i się zaczęłam zastanawiac nad swoim związkiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to chyba takie przejsciowe, co? chociaz ja tak sobie mysle, ze lepiej za wczasu sie nad tym zastanwic, nic pozniej kogos bardziej ranic.. to ktos bardzo fajny?
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
wczoraj pisałam z nim o 17 do 1 w nocy. Dziś znów. Normalnie moja potencjalna 2 połowa. Tylko nie krzycz, jutro idę się z nim spotkac. Ciekawe czy w realu będzie taki fajny jak na necie! Później ci wszystko napisze. Z wyglądu przypadł mi do gustu, a i charakterek ma ciekawy. Ciekawe co to jutro z tego będzie. A G. myśli, że wszystko jest ok. I niech na razie tak zostanie. Ten "nowy" wie, że mam kogoś więc przynajmniej względem jednej strony jestem szczera. Ale się tłumacze co..? Ale jak mam z G. przyszłośc budowac, mieszkanie kupowac itd to musze byc pewna na 100%. Zobaczymy, czy to spotkanie rozwieje moje wątpliwości... Czy tylko wszystko pogorszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
uważam, że to doskonały pomysł!
![]() grzeczna mi tam tylko bądź! ![]() ![]() aaa, mogę ci się chwilkę pochwalić? zdałam dzisiaj polski ustny na 70%! w moim wykonaniu jest to niewatpliwy sukces ![]() będę dopiero wieczorem, wiec czekam na szczegolowe informacje! buziaki! ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
O to gratuluje, ja się nie chwaląc miałam 100%. He he he. Ale ze mnie kujon
![]() Ale najgorsze, że może mój dziś chyba wróci. Jakoś wykombinuje to, żeby się z tym nowym T. spotkać ![]() ![]() A co do matury co tak wogóle co zdawałaś? Zostało ci coś jeszcze? W pracy na pewno pójdzie świetnie, tylko napisz co to za stanowisko. ![]() Dobra, kończe, bo też w pracy jestem. Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
oho, i to jaki jak widze:P co do mojej matury to zostawmy ten temat bez komentarza, bo ja raczej malo ambitna jestem
![]() juz dzisiaj? aaa, a jak z okresem? czekam koniecznie na relacje, mam nadzieje, ze spotkanie sie uda ![]() w drogerii pracuje, ale chyba zrezygnuje.. wogole mam dzisiaj takiego dola, ze az szkoda gadac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.