|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
GM Group- ktoś współpracuje???
hej
![]() jestem dopiero co po prezentacji z FM Group i zastanawiam się nad współpracą z nią... jest tu może jakas wizażanka która już z nia współpracuje??? wiadomo jak to wygląda na takiej prezentacji- wszystko ładnie, pięknie, same zalety- po prostu wymarzona praca i pieniądze zastanawiam się czy nie ma w tym wszystkim jakiegoś kruczka czy podpuchy?? przepraszam w tytule jest błąd chodzi o FM.
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GM Group- ktoś współpracuje???
Produkty są drogie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
to znaczy konkretnie????
ja się najbardziej zainteresowałam perfumami bo chyba ceny są konkurencyjne?? a resztą to tak oooo choć ta dziewczyna która mi wygłosiła prezentację zachwycała się wszystkim
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
znajomy się zafiksował kompletnie na punkcie tej firmy. FM to jedyny temat, na jaki można z nim porozmawiać. strasznie się w to wkręcił, próbuje wszystkich zwerbować do współpracy. ciągle słyszę, jak to niedługo będzie jeździł Mercedesem, ale póki co dzielnie dojeżdża MZKami a Mercedesa ani widu, ani słychu. stosunek mam mieszany, do samego biznesu, jak i do perfum - skuszona atrakcyjną ceną zamówiłam dwie buteleczki i z żadnej nie jestem zadowolona, czuć po prostu, że to nie 'TO'.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ceny są dobre...zarabia się całkiem sporo ( cena dystrybutorska a cena dla kupującego- całkiem niezła różnica)
Produkty są dobrej jakości...kosmetyki fakt, nie należą do najtańszych ale są to kosmetyki mineralne, więc logiczne, że nie będą kosztować tyle co tani puder z Natury&Rossmanna. Kosmetyki nie uczulają, wiem bo moja przyjaciółka która ma alergię na większość produktów kosmetycznych na te jej nie posiada. Są bardzo trwałe...osobiście mam krwisto czerwoną szminkę, którą można mieć na ustach i jeść coś cały dzień a kolor trzyma nadal i tusz do rzęs...nie pogrubia co prawda, ale za to wydłuża niesamowicie. Perfumy są trwałe...czasami nawet po wypraniu dalej je czuć, są wydajne i pachną tak jak oryginały. Produkty do domu...zależy które...jedne są rewelacyjne, inne za to są kompletnym pudłem. Najlepiej jest robić duże zamówienia bo cena przesyłki sprawia, że przy mniejszym zamówieniu trzeba będzie dopłacić - to zdecydowany minus. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
DOMator
|
Perfumy FM są drogie. Niewiele drożej, a czasem nawet taniej można kupić oryginały. U nich jak kojarzę z jakiegoś watku 1 ml perfum kosztuje około 1 zł.
To oznacza, że za 100 ml musimy wydać 100 zł. W tej cenie można kupić znacznie lepsze zapachy. Np. w perfumeriach internetowych 100 ml (a czasem nawet 150 ml) flakon IN2U calvina kleina kosztuje ok 120 zł. Niedawno upolowałam tester angel różany T. Muglera 100 ml ok 120 zł (normalnie w tej cenie jest 25 ml, a przez krótki czas w wielu perfumeriach była dostępna partia testerów w niskiej cenie). Lempicka również w dobrej cenie kosztuje niewiele ponad 100 zł za największą butlę. |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
- świetny krem głęboko nawilżający do stóp - lepszego nie miałam
- boski płyn micelarny !!!! - mineralne cienie ok - mój ukochany zapach nr 5 ( Rush Gucci) w wersji HOT - kilka innych zapachów reszta też do mnie nie przemawia - deo rol-on ok - płyn do mycia kabin prysznicowych - dla mnie bomba , w końcu kabina wygląda jakby nikt z niej nie korzystał ![]() aaa i bardzo trwałe zawieszki zapachowe do szafy i mąż jest bardzo zadowolony z preparatu do pielęgnacji kokpitu w samochodzie - bardzo długo utrzymuje się miły świeży zapach w samochodzie , co mnie również cieszy ![]() generalnie firma na Tak , osobiście nie lubię jak mnie ktoś zmusza i narzuca jakieś limity. Tego w tej firmie nie ma. Jestem dystrybutorem bo chciałam mieć dla siebie tańsze produkty a i znajomi na tym korzystają ... aby płacić mniej za przesyłkę wówczas robię zamówienie zbiorcze z moją znajomą i mamy wysyłkę za free
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
b. dobrzy znajomi mają ze mną dobrze - pewnie że tak
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich. Ja również zajmuje się dystrybucją produktów FM i jestem bardzo zadowolona zarówno z większości ich produktów jak i z samego planu marketingowego i zasad premiowania Moi znajomi mogą również zamawiać u nie po niższych cenach ale w większości woleli się sami zarejestrować i mogą teraz sami kupować taniej dla siebie i innych lub na tym zarabiać wybór należy do nich ![]() Zresztą rejestracja do FM nie jest taka droga (przynajmniej u mnie)
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Popieram, to chyba nie była zbyt bliska "przyjaciółka" U mnie wszyscy znajomi mają ceny dystrybutora a osoby, które chcą dołączyć do mojej Grupy w FM - startery w atrakcyjnych cenach, a potem nawet nowe osoby do sowjej grupy ode mnie
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to teraz już wiem, ale śmiać mi się chce, jak tyle lat mogła mnie tak nazywać i odświeżała znajomość tylko z nowym katalogiem
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Wedlug mnie maja bardzo dobre produkty.Perfumy sa trwale,mialam juz kilka zapaszkow i zawse bylam zadowolona(moj ulubiony Miss Dior
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
U mnie koleżanki i klientki perfumy bardzo sobie chwalą - zamawiają je z reguły i dla siebie i na prezenty (z kolekcji ekskluzywnej), co do chemii domowej i kosmetyków to tak jak już wyżej było pisane - jedne produkty są godne polecenia inne nie do końca, ale to chyba jak z każdą firmą
Ja ogólnie mogę bardzo polecić FM i zapraszam
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
U mnie facet sie tym zajmuje-ja za bardzo nie wnikalam,ale po przeczytaniu podpytalam.Ogolnie jest zadowolony,tworzy swoją grupe..A perfumy są świetne..
W polaczeniu z całym kompletem (zel itp...) zapach utrzymuje sie caały dzień.Wpisuj się,zobaczysz może Ci się spodoba.
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja tworzę swoje Grupy od prawie roku i jestem więcej niż zadowolona |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm no nie wiem, cąły czas się zastanawiam na wejściem...póki co przeszkoda jest że nie mam kasy na starter i troche mi się nie widzi to comiesięczne rozliczanie. bo jak się ileśtam punktów nie uzbiera to one przepadają
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do tego jest możliwość robienia tzw. "zakupów grupowych", czyli kilka osób kupuje w jednym zamówieniu i wtedy nie płacą kosztów wysyłki a potem się dzielą zakupami
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Mój kolega jest w tym i sobie chwali. Zastanawiam się, czy wejsc w to. Fajne jest to, że tworzy się grupy i jeżeli jedna osoba coś zamówi, to inni też dostają za to kasę...
|
|
#25 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja z tego co słyszę to lipa... znam kilka osób, które były bądż są jeszcze w tym Fm ale szczerze mówiąc nie są zachwycone...ceny drogie w porównaniu z cenami w sklepie a perfumy, niektóre odbiegają całkowicie od zapachów oryginalnych i wcale długo się nie trzymają, dostałam kilka od znajomych, użyłam kilka razy i podziekowałam...
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem w FM od prawie roku i bardzo je sobie chwalę, podobnie jak między innymi kilkadziesiąt osób wchodzących w skład mojej Grupy
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jak komuś brakuje punktów do minimum to robię swoje zamówienie częściowo na jego konto aby mu nic nie przepadło - na tym według mnie zresztą polega bycie sponsorem, aby pomagać osobom ze swojej grupy
Edytowane przez MYSZECZKA_83 Czas edycji: 2011-02-20 o 15:56 |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
no tak bo jak oni nie wyrobią się z tymi punktami to ty mniej zarobisz??;>
zapytam tej dziewczyny jak to u niej jest, bo jezeli ona tez tak pomaga to wchodzę w to bo takie zamawianie na siłę tlyko żeby te punkty nabic to troche bez sesnu...
|
|
#30 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pomoc sponsora w takiej firmie to nie tylko rejestracja i pozostawienie jej samej sobie ![]() |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

... aby płacić mniej za przesyłkę wówczas robię zamówienie zbiorcze z moją znajomą i mamy wysyłkę za free