czekam na opinie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-04-30, 21:05   #1
Pawlowka
Przyczajenie

czekam na opinie

Chcialabym Was prosic o opinie. Mianowicie jaka bizuteria bedzie pasowala do mojej sukienki. Wydaje mi sie, ze dlugie kolczyki i moze bransoletka. Podoba mi sie zestaw Kruka z cyrkoniami, ale sama nie wiem. No i chyba srebro? W ogole suknia bedzie bez trenu. Nie wiem tez, jaki welon- chyba zaslaniajacy ramiona i plecy... A kwiaty? Moze kalie, ale jaki kolor? Bycie panna mloda to twardy orzech do zgryzienia! Pozdrawiam i licze na Was :ehem:

Edytowane przez Pawlowka
Czas edycji: 2005-04-30 o 21:09
Pawlowka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-01, 14:02   #2
monyaa
Rozeznanie

Dot.: czekam na opinie

A jakie będziecie mieli obrączki?
Z białego złota?
Bo mi tu pasuje tylko takie.
monyaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-01, 14:10   #3
monyaa
Rozeznanie

Myślę też, że coś niezwykle delikatnego będzie pasowało do tej sukni.
Poza tym wszystko zależy od twego typu urody.
Może wkleisz swoje zdjęcie?
Jak będziesz uczesana? Kok?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CHRISTOS4_L.JPG (12,7 KB, 82 załadowań)
Stary 2005-05-01, 19:29   #4
Nefretete1001
Raczkowanie

GG do Nefretete1001
Wink Dot.: czekam na opinie

hmmm suknie prześliczna jak dla mnie to do tej sukni pasuje cos delikatnego takie tylko aby podkreslic dekolt myslalam o kolczykch z pereł i jakas drobna perelka jako wisiorek i obrączki koniecznie z białego złota co do kwiatów to cięzko mi stwierdzic jakie bo sie na tym kompletnie nie znam
Stary 2005-05-01, 21:38   #5
lilu1980
Zadomowienie

GG do lilu1980

długie kolczyki wedlug mnie nie bardzo. Tez jestem za delikatna bizuteria, mysle ze moze byc tzw"obroza" na szyje z cyrkonii. Delikatne kolczyki.
lilu1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-01, 21:50   #6
Eleo765
Zadomowienie

oj kolczyki zdecydownie nie długie. a obroża rzeczywiście wyglądałaby bardzo stylowo i niebanalnie. może z jakimś kwiatkiem, byle nie z różą, bo tego wszędzie pełno

a poza biżuterią: polecam podkreślić czymś kolor skóry dekoltu, jakiś balsam, żeby się ładnie błyszczała i miała jednolity kolor, może z superdrobniusieńkimi drobinkami brokatu albo po prostu coś delikatnie nabłyszczającego :P ale tak baaardzo delikatnie, żeby się nie świecić
Eleo765 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-01, 21:59   #7
Taverney
Zakorzenienie

Smile Dot.: czekam na opinie

dziewczyny mają rację, tylko delikatna biżuteria. Mi najbardziej pasuje do Twojej sukni białe złoto. A z tą branzoletką to chyba nie jest dobry pomysł, chyba, że jest bardzo delikatna i nie jest sztywna. Ja bym raczej widziała do tej sukni takie długaśne rękawiczki bez palców, założone takim oczkiem na środkowy palec i najlepiej ozdobione jakąś delikatną koronką. Włosy upięte, a welon tak, jak mówisz, zakrywający plecy. Tak mi się wydaje
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-02, 00:25   #8
mootylki
Raczkowanie

Myślę, że suknia już sama w sobie jest dużą ozdobą Dlatego zgadzam się z Wami delikatnie, lekko, co by tylko podkreślić urodę i żeby zbyt pusto na szyii nie było
hmmm... wklejam kilka propozycji
Stary 2005-05-02, 03:20   #9
Pawlowka
Przyczajenie

wielki dzienks

Dziewczyny, przywracacie mi wiare w ludzi! Nawet nie wiecie, jak ucieszyly mnie otrzymane od Was wiadomosci. Swiadkiem na moim slubie bedzie moja prywatna siostra, z ktora ostatnio wcale mi sie nie uklada, a co za tym idzie nie czerpie nalezytej przyjemnosci z planowania slubu. Ale sa jeszcze zyczliwi ludzie na tym swiecie. Jestem na obczyznie i nie mam za bardzo sie kogo poradzic w sprawie sukni, dodatkow itd. To smutne, ale chyba z tym sie wiazal moj wybor zyciowy. W kazdym razie teraz wiem, ze zawsze sie znajdzie ktos, kto mi podpowie. Chcialabym Wam pokazac bizuterie, nad ktora od dluzszego czasu sie zastanawiam. Odnosnie obraczek- to sa dwukolorowe, bo moj pierscionek zareczynowy jest zloty. Nie mam konceptu na wlosy, ale pewnie i tu mnie mile zaskoczycie. A kwiaty, to chyba kalie, w kazdym razie cos skromnego. Zalaczam moje zdjecie. Jeszcze raz dziekuje wszystkim, ktorym sie chcialo odpisac!
Ps. Super jest przeczytac, ze mam ladna sukienke. Ciesze sie jak dziecko. Papa
Stary 2005-05-02, 08:52   #10
Anett_
Wtajemniczenie

Po pierwsze- suknia moim skromnym zdaniem -naprawdę bardzo ładna. Uważam, że jej krój, dekoracja same w sobie stanowią "bizuterię", w związku z czym , dopełnić można ją bardzo subtelnymi, delitaknymi dodatkami- gdybym to ja miała mieć ją na sobie- zdecydowałabym się na dodatki w odcieniu delikatnego,pudrowego rózu-stroik we włosach, maleńkie kolczyki, podobny wisiorek- jak najbardziej fakturą i wzorem zblizone do dekoracji sukni.Podobnie, jeśli chodzi o wiązankę.
Jestem przekonana, że Będziesz wyglądała olśniewająco.

Inne:
http://www.wesele.megasam.net/index....sort=1a&page=2
Anett_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-02, 09:49   #11
mimi123
Raczkowanie

Jakiej firmy jest ta suknia?? bardzo ladna

Edytowane przez mimi123
Czas edycji: 2005-05-02 o 09:54
mimi123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-02, 10:27   #12
monyaa
Rozeznanie

Dot.: wielki dzienks

Te kolczyki i naszyjnik od kruka będą ci jak najbardziej pasowały, ale bransoletkę już sobie daruj, chyba będzie za dużo tego dobrego
Pozdrawiam i naprawdę ładna sukienka.
Stary 2005-05-02, 11:42   #13
mootylki
Raczkowanie

Smile Dot.: czekam na opinie

bardzo ładna ta biżuteria po głowie Ci chodzi hihi. Ja się bardzo cieszę, że Ci wszysktie wizażanki tyle radości mogły sprawić. Wszytko będzie na pewno świetnie i pamiętaj, że teraz będziesz miała jeszcze jedno(chyba największe) wsparcie... w mężu pozdrawiam

ahh zapomniałam dodać, że obrączki mi się podobają baaardzo dwukolorowe i po prostu cudne

Edytowane przez mootylki
Czas edycji: 2005-05-02 o 11:45
mootylki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-02, 12:09   #14
lilu1980
Zadomowienie

GG do lilu1980

jestesmy zawsze gotowe do pomocy! bizuteria piekna, ja bym branzoletki juz nie brala! nie ma Twego zdjecia! wiesz moze zrezygnuj ze swiadkowej na rzecz innej jesli nie masz w niej wsparcia!!!!!! czasem obcy ludzie sa bardziej pomocni niz wlasna rodzina, pprawdzone nie od dzis
lilu1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-02, 12:35   #15
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Pavlovka, nie będę powtarzać rad dziewczyn, bo się z nimi zgadzam A sukienka bardzo ładna materiał- poezja! Co do fryzury i kwiatów- jakie masz włosy (kolor, długość...), karnację..? Wysoka jesteś? Zaplanowałaś już makijaż?
Lazy_Morning jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-02, 18:44   #16
Pawlowka
Przyczajenie

Mimi suknia jest amerykanskiej firmy, a mozesz ja sobie poogladac na nastepujacej stronie www.casablancabridal.com (moja jest z wiosennej kolekcji). Pozdrawiam!
Stary 2005-05-04, 10:51   #17
vicky23
Rozeznanie

GG do vicky23

dokladnie-czekamy na blizsze dane odnosnie włosków, karnacji, twoich preferencji co do makijazu itd. a moze jakies zdjatko wkleisz?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości