|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
czekam na opinie
Chcialabym Was prosic o opinie. Mianowicie jaka bizuteria bedzie pasowala do mojej sukienki. Wydaje mi sie, ze dlugie kolczyki i moze bransoletka. Podoba mi sie zestaw Kruka z cyrkoniami, ale sama nie wiem. No i chyba srebro? W ogole suknia bedzie bez trenu. Nie wiem tez, jaki welon- chyba zaslaniajacy ramiona i plecy... A kwiaty? Moze kalie, ale jaki kolor? Bycie panna mloda to twardy orzech do zgryzienia! Pozdrawiam i licze na Was :ehem:
Edytowane przez Pawlowka Czas edycji: 2005-04-30 o 21:09 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: czekam na opinie
A jakie będziecie mieli obrączki?
Z białego złota? Bo mi tu pasuje tylko takie. |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Myślę też, że coś niezwykle delikatnego będzie pasowało do tej sukni.
Poza tym wszystko zależy od twego typu urody. Może wkleisz swoje zdjęcie? Jak będziesz uczesana? Kok? |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
hmmm suknie prześliczna jak dla mnie to do tej sukni pasuje cos delikatnego takie tylko aby podkreslic dekolt myslalam o kolczykch z pereł i jakas drobna perelka jako wisiorek i obrączki koniecznie z białego złota co do kwiatów to cięzko mi stwierdzic jakie bo sie na tym kompletnie nie znam
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
długie kolczyki wedlug mnie nie bardzo. Tez jestem za delikatna bizuteria, mysle ze moze byc tzw"obroza" na szyje z cyrkonii. Delikatne kolczyki.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
oj kolczyki zdecydownie nie długie. a obroża rzeczywiście wyglądałaby bardzo stylowo i niebanalnie. może z jakimś kwiatkiem, byle nie z różą, bo tego wszędzie pełno
a poza biżuterią: polecam podkreślić czymś kolor skóry dekoltu, jakiś balsam, żeby się ładnie błyszczała i miała jednolity kolor, może z superdrobniusieńkimi drobinkami brokatu albo po prostu coś delikatnie nabłyszczającego :P ale tak baaardzo delikatnie, żeby się nie świecić
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mają rację, tylko delikatna biżuteria. Mi najbardziej pasuje do Twojej sukni białe złoto. A z tą branzoletką to chyba nie jest dobry pomysł, chyba, że jest bardzo delikatna i nie jest sztywna. Ja bym raczej widziała do tej sukni takie długaśne rękawiczki bez palców, założone takim oczkiem na środkowy palec i najlepiej ozdobione jakąś delikatną koronką. Włosy upięte, a welon tak, jak mówisz, zakrywający plecy. Tak mi się wydaje
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że suknia już sama w sobie jest dużą ozdobą
Dlatego zgadzam się z Wami delikatnie, lekko, co by tylko podkreślić urodę i żeby zbyt pusto na szyii nie było hmmm... wklejam kilka propozycji
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
wielki dzienks
Dziewczyny, przywracacie mi wiare w ludzi! Nawet nie wiecie, jak ucieszyly mnie otrzymane od Was wiadomosci. Swiadkiem na moim slubie bedzie moja prywatna siostra, z ktora ostatnio wcale mi sie nie uklada, a co za tym idzie nie czerpie nalezytej przyjemnosci z planowania slubu. Ale sa jeszcze zyczliwi ludzie na tym swiecie. Jestem na obczyznie i nie mam za bardzo sie kogo poradzic w sprawie sukni, dodatkow itd. To smutne, ale chyba z tym sie wiazal moj wybor zyciowy. W kazdym razie teraz wiem, ze zawsze sie znajdzie ktos, kto mi podpowie. Chcialabym Wam pokazac bizuterie, nad ktora od dluzszego czasu sie zastanawiam. Odnosnie obraczek- to sa dwukolorowe, bo moj pierscionek zareczynowy jest zloty. Nie mam konceptu na wlosy, ale pewnie i tu mnie mile zaskoczycie. A kwiaty, to chyba kalie, w kazdym razie cos skromnego. Zalaczam moje zdjecie. Jeszcze raz dziekuje wszystkim, ktorym sie chcialo odpisac!
Ps. Super jest przeczytac, ze mam ladna sukienke. Ciesze sie jak dziecko. Papa |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze- suknia moim skromnym zdaniem -naprawdę bardzo ładna. Uważam, że jej krój, dekoracja same w sobie stanowią "bizuterię", w związku z czym , dopełnić można ją bardzo subtelnymi, delitaknymi dodatkami- gdybym to ja miała mieć ją na sobie- zdecydowałabym się na dodatki w odcieniu delikatnego,pudrowego rózu-stroik we włosach, maleńkie kolczyki, podobny wisiorek- jak najbardziej fakturą i wzorem zblizone do dekoracji sukni.Podobnie, jeśli chodzi o wiązankę.
Jestem przekonana, że Będziesz wyglądała olśniewająco. Inne: http://www.wesele.megasam.net/index....sort=1a&page=2 |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Jakiej firmy jest ta suknia?? bardzo ladna
Edytowane przez mimi123 Czas edycji: 2005-05-02 o 09:54 |
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: wielki dzienks
Te kolczyki i naszyjnik od kruka będą ci jak najbardziej pasowały, ale bransoletkę już sobie daruj, chyba będzie za dużo tego dobrego
![]() Pozdrawiam i naprawdę ładna sukienka. |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ładna ta biżuteria po głowie Ci chodzi
hihi. Ja się bardzo cieszę, że Ci wszysktie wizażanki tyle radości mogły sprawić. Wszytko będzie na pewno świetnie i pamiętaj, że teraz będziesz miała jeszcze jedno(chyba największe ) wsparcie... w mężu pozdrawiam ahh zapomniałam dodać, że obrączki mi się podobają baaardzo dwukolorowe i po prostu cudne
Edytowane przez mootylki Czas edycji: 2005-05-02 o 11:45 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
jestesmy zawsze gotowe do pomocy! bizuteria piekna, ja bym branzoletki juz nie brala! nie ma Twego zdjecia! wiesz moze zrezygnuj ze swiadkowej na rzecz innej jesli nie masz w niej wsparcia!!!!!! czasem obcy ludzie sa bardziej pomocni niz wlasna rodzina, pprawdzone nie od dzis
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Pavlovka, nie będę powtarzać rad dziewczyn, bo się z nimi zgadzam
A sukienka bardzo ładna Zaplanowałaś już makijaż? |
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Mimi suknia jest amerykanskiej firmy, a mozesz ja sobie poogladac na nastepujacej stronie www.casablancabridal.com (moja jest z wiosennej kolekcji). Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
dokladnie-czekamy na blizsze dane odnosnie włosków, karnacji, twoich preferencji co do makijazu itd. a moze jakies zdjatko wkleisz?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

z moją skromna twórczością

Dlatego zgadzam się z Wami