|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Czy lubicie świąteczny program w telewizji ?
Każdego roku powtarzane są te same filmy i programy. Czy nie drażni Was to, kiedy sięgacie po pilot, włączacie tv, i bez sprawdzania w programie znacie tytuł danego filmu ? Mnie to bardzo denerwuje, bo co roku mam ochotę obejrzeć coś nowego, a oglądając czekać na wydarzenia, których nie znam. Dlatego sama zaopatruję się wcześniej w stos filmów na DVD. Oczywiście część filmów jest stała, ale tylko częśc - kilka, nie wszystkie o tej samej tematyce, tj. jakiś wygłupów Mikołajów.
Jakie jest Wasze zdanie co do świątecznego programu w TV ? |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy lubicie świąteczny program w telewizji ?
tv mnie drażni w ogóle a w święta to już najbardziej
już nawet nie ze względu na wszelkie powtórki ale też przez to że niektórzy nie umieją inaczej spędzać czasu niż przed tv, nawet w wigilię... rodzina siedzi przy stole, kończy sie kolacja i nagle ktoś włącza telewizję... ech
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
ja osobiście nie cierpię świątecznej ramówki w TVP zawsze jest kevin sam w domu-swoja droga fajna komedia ale jak sie ja ogląda góra 3 razy a jest juz chyba 20-sty raz z rzedu. Zreszta ogólnie w Swięta w tv jest kicha a reklamują te filmy że hej. ja nie zamierzam w tym roku ogladac tv najwyżej jeden program na dzien czas spędze z ksiązka lub na powietrzu na spacerach.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami obejrzę sobie jakieś filmy, np. Kevina bardzo lubię. ;p Lubię też bajki pixara (taaa, 20 lat, a nadal oglądam. ;p). Wkurzają mnie za to świąteczne programy typu: Święta u rodziny X lub jakieś koncerty kolęd, które są puszczane co roku od połowy grudnia do połowy stycznia. Za dużo tego.
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Rzadko oglądam tv - jedynie czasem przy jedzeniu w kuchni włączam TVN24, Polsat News albo Euro News jeśli chce mi się posłuchać języka obcego
I to wsjo. Czasem Wojewódzki, a nie pamiętam już kiedy ostatnio oglądałam jakiś film w telewizji.A że w święta nie dowiem się niczego ciekawego o tym, co się dzieje na świecie, a jedynie będą do mnie przemawiać przesłodzeni uśmiechnięci prezenterzy (o dupie Maryni), będzie telewizyjne kolędowanie, świąteczna Familiada i powtórki familijnych filmów - nie ma co nawet włączać tego pudła i się denerwować.
Edytowane przez YipYip Czas edycji: 2010-12-24 o 12:49 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się podoba dzisiejszy program telewizyjny TVN. Cała seria bajek, których nie widziałam
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
.
|
jak nie mam co robic to ogladam program Travel
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
nie drażni mnie, bo nie mam TV
![]() jak mam ochotę na jakiś film to korzystam z internetu/płyt dvd. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Prawie nigdy nie oglądam TV, w święta w ogóle. Rzeczywiście kiepskie rzeczy lecą więc nie będę skskać po kanałach dla zabicia czasu...
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na co dzień nie mam telewizora, więc nawet nie wiedziałam co przyszykowały stacje na ten czas. Ale odkryłam kanał jakiś nowy u moich rodziców i tam sobie tam parę razy obejrzałam coś np. Chicago moje ukochane
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj sobie obejrzę na tvnie Fred Claus - brat świętego mikołaja z Vaughnem
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Denerwowały mnie dzisiejsze filmy dla dzieci:/ Chyba potrzebne mi własne dzieci, żeby się trochę odwapnić. Ale sorry, jakieś dziadostwo o ojcu-bałwanie, no masakra no. W mojej rodzinie na mojej wigilii i w święta będzie zakaz włączania telewizora:P
|
|
#14 |
|
|
Widzę, że..... kilku sprzymierzeńców się zgłosiło
Edytowane przez beata1555 Czas edycji: 2011-01-01 o 13:53 |
|
|
|
|
#15 |
|
|
Wg mnie program do zmiany.... cały. Nie ma sensu oglądał ciągle tego samego. Każdemu już się znudziło. A filmów jest multum, więc nie powinno stanowić to problemu, a jednak !
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.

już nawet nie ze względu na wszelkie powtórki ale też przez to że niektórzy nie umieją inaczej spędzać czasu niż przed tv, nawet w wigilię... rodzina siedzi przy stole, kończy sie kolacja i nagle ktoś włącza telewizję... ech

I to wsjo. Czasem Wojewódzki, a nie pamiętam już kiedy ostatnio oglądałam jakiś film w telewizji.