|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Biżuteria na super okazje
Co sądzicie o wypożyczeniu biżuterii? Wielu osób nie stać na kupowanie dla siebie pięknej, drogiej biżuterii z kamieniami. Jednak są okazje gdy chwiałoby się takową mieć. Na własnym ślubie, ważnym przyjęciu, balu, uroczystości... Czy nie fajnie by było wypożyczyć sobie naszyjnik np Apart czy w.Kruk, który kosztuje 1500 zł za kwotę dużo niższą? Czy to nie lepsze rozwiązanie, niż wydawać na jeden raz taką kwotę pieniędzy i nie założyć już ani razu tej biżuterii? Fajnie jest też mieć możliwość założenia za każdym razem czegoś innego..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biżuteria na super okazje
Jak ktoś wydaje półtora kafla na naszyjnik to raczej wybiera taki, który będzie można nałożyc więcej niż raz i później do szuflady, no bez przesady.
Może i fajnie, ale ja chyba wolę mieć tańsze, a swoje niż takie przenoszone przez pół miasta kosztowności udające moje własne, byle wyglądać na taką, którą stać na więcej niż to jest w rzeczywistości ![]() Ale gwiazdy wypożyczają buty, sukienki, więc biżuteria to przy tym pikuś ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Umarłabym ze strachu mając na sobie takie kosztowności. Musiałabym oprócz biżuterii wynająć także ochroniarza
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ankieta byłaby lepsza (zakładanie 2 watków jednotematycznych grozi pkt karnymi, dlatego radziłam Ci ankiete - sonde) .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
takie wypożyczenia drogiej biżuterii (albo i bardzo, bardzo drogiej) wydaje mi się, że jest dobre dla jakichś gwiazd co to chcą się w niej pokazać raz na czerwonym dywanie
![]() ja osobiście wolę mieć tańszą biżuterię, a swoją |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A gdzie normalni ludzie mieliby nosic bizuterie za kilka/nascie tys ?
![]() juz widzę siebie na imprezie u cioci halinki z kolczykami za 5 tys ![]() Gwiazdy dostają biżuterie,buty ,ciuchy od sklepów,producentów i ja zwracaja lub kupuja po kosztach . Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-11-04 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.