|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Narzekania na TŻ-ów.
Postanowiłam założyć osobny temat, aby ponarzekać na swoich TŻ-ów. Jeśli taki temat już był, prosiłabym moderatorów o skasowanie.
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Narzekania na TŻ-ów.
drugi tydzień narzeka że jest chory i musi spac i leżeć w łóżku, nic nie robić ja mam na niego huhać dmuchać, a w nocy siedzi od wieczora do 5 rano i gada z ku mplami w grze
nie chce zmywać naczyń, ja chodzę normalnie do szkoły, a on się opieprza całe dnie, robięmu śniadanie obiad i kolację a on się tłumaczy ze chory jest o niiieeee dzisiaj mu powiedziałam już że tak jak on jest bardo chory i musi leżeć - tojest chory na lenistwo. a ja jestem chora, dodatkowo zmęczona ze szkoły, z zakupów, załatwiania w bankach jego spraw, dodatkowo łażenie po śniegu jest irytujące - więc ja jestem chora na zmywanie naczyń. i nie będę tego robić. do cholery to jedyna rzecz jaką o ma robić w domu, ja zajmuje sie wszystkim innym. no bez jaj!!
Moje pf jako modelka www.calypso.maxmodels.pl od 12.12.2008 <3 z moim Starym Trollem![]() jako fotografik www.dobra.maxmodels.pl niedługo jako wizażystka? od 24.06.2010 pod jednym dachem - w trollovni |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podzielcie się obowiązkami po równo i tyle. Nie będziesz mieć powodów do narzekań
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo wszystko lepiej by było gdyby to był wątek pt żale i żaleczki a nie udzielanie rad :P
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
"ja zajmuje sie wszystkim innym. no bez jaj!!"- i PO CO to robisz??? Panu rączki oderwało?
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze jakby to potraktować z przymrużeniem oka, to w ogóle byłoby super.Z jednej strony można się wyżalić, a z drugiej pocieszyć, że inni mają gorzej...
|
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ojjjj takiego wątku było mi trzeba
Sama nawet myślałam aby tak założyć. Melduję się tu, jak na razie nic nie wpisuję bo ostatnimi dniami mój tż jest grzeczny i nie działa mi na nerwy. Ale jestem pewna , że nie raz tu coś wpiszę.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Nie dzwoni do mnie gdy go o to proszę, bo np pije z kolegami. Wychodzi "na chwilke"np do sklepu po czym wraca po 30 minutach, albo po godzinie bo spotkał kolegę po drodze i się z nim zagadał i przy okazji poszli na piwo... nie wpadnie wtedy na pomysł aby do mnie zadzwonic i mnie poprostu poinformowac, gdy wie ze akurat nie mam skąd zadzwonic sama, a ja siedzę głowię się dlaczego poszedł po bułki i od trzydziestu minut nie wraca, mimo, że sklep jest dosłownie rzut beretem z mieszkania.
![]() W chwili gdy o coś się sprzeczamy i pretensje mam ja, to on siedzi/leży/stoi i... milczy! Odpowie od czasu do czasu półsłówkiem, wiem że stara się mnie nie denerwowac jeszcze bardziej, ale właśnie tym, że muszę prowadzic monolog i czuję się jakbym rozmawiała ze swoim kotem wkurza mnie jeszcze bardziej i wybucham nieposkromionym atakiem złości i frustracji
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez pytton Czas edycji: 2012-04-29 o 22:33 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
niektórzy nie potrafią powstrzymać się od komentarza
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś ze swoim TŻ od czerwca b.r. i już chcesz na Niego narzekać??? Szybko ![]() I po co narzekać?? Trzeba TŻow nauczyć, co i jak, czego się potrzebuje. monius dokładnie!!! Lepiej narzekać i nic nie robić. Samo się jakoś poukłada, jak my baby chcemy...
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2010-12-08 o 20:35 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przynajmniej ja to tak odbieram.A ten tekst: mnie po prostu powalił! |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
E tam... ja i tż rozmawiamy o problemach. to jest podstawa - rozmowa. I on o tym wie... ale jeśli on nic dalej nie robi a ja nie chce się narzucać lubie to wyrzucić tutaj np
o wiele lżej i wtedy mogę na chłodną zrobić podejście numer 2 do swojego faceta zatem wywalam xD Kurcze chłopie weź się w garść! Masz 21 lat i nigdy nie pracowałeś! Nie lubie nas porównywać ale wydaje mi się,że coś tu nie helooł. W ogóle Ci nie zależy na "lepszym" życiu. A chciałabym żyć szczęśliwie i wiem,że z Tobą będę ale jednak nie martwiąc się czy starczy do wypłaty... eh... najtrudniejsze jest w tobie to,że "zawsze masz rację". I nigdy mnie nie zrozumiesz...
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gębusie na swojego tż też potrafię otworzyć .Ale fajnie sobie też podyskutować i wyżalić się innym osobom. Popieram idee wątku aby był on z przymrożeniem oka. Uważam też , jak najbardziej , że można po komentować wypowiedz innych dziewczyn ale również z przymrużeniem oka :P:P Niech no mi tż tylko podpadnie to zaraz go tu opiszę
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#22 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To mial byc, zdaje sie, taki z przymrozeniem oka watek ![]() Rozmowa jest podstawa - wiadomo, ale czasem denerwujemy sie zupelnie bez sensu i lubimy sobie troszke ponarzekac. No ale co ja bede przekonywac Nigdy-nie-narzekajace
Edytowane przez szmyrk Czas edycji: 2010-12-08 o 21:33 |
||
|
|
|
|
#23 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
on zarabia - ja jeszcze nie [ byle do kwietnia!] nie da rady podzielić ich na pół.. no teraz jak jest chory to go ganiam .. ![]() jak ja będę chora [ za ok tydzien bo juz mnie lamie] będę narzekać identycznie jak on ![]() Cytat:
miał do tego tik nerwowy i potupywał nogą xD buhah. jak wspominam to smiac mi sie chce. zwykle wypowiedź kończyłam "no i powiedz w końcu coś bo cie trzepne!" coś pomruczał i tyle. ghr strasznie wkurzające :P tekst z kotem rozwalił mi system ! ![]() Cytat:
popieram rozmowa z TŻ jest najważniejsza w kwestiach sporów. ale wylać żale zawsze można.u mnie jest to samo on ma zawsze racje a mnie szlag trafia Cytat:
no tak uważam ale patrzac po tytule wątku chodzi o narzenianie a nie typowe poradnictwo, bożż ponarzekać nie można ?
Moje pf jako modelka www.calypso.maxmodels.pl od 12.12.2008 <3 z moim Starym Trollem![]() jako fotografik www.dobra.maxmodels.pl niedługo jako wizażystka? od 24.06.2010 pod jednym dachem - w trollovni Edytowane przez yumeka Czas edycji: 2010-12-08 o 22:17 |
||||
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie, nie przekonasz mnie, bo na związek nie narzekam nigdy z zasady
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
"Nie narzekaj na TŻ-ta swego,
bo możesz mieć jeszcze gorszego." Seneka Młodszy |
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja tez troche ponarzekam
![]() U mnie jest tak, jak sie klocimy to moj TZ jest mistrzem w odwracaniu kota ogonem i zwalaniu calej winy na mnie a jak zaczynam udowadniac mu ze ja jednak mam racje to odwraca sie tylem i mowi, ze ze mna sie nie da rozmawiac i on dyskutowac dluzej nie bedzie ![]() Jak ja cos "nabroję" to wypomina mi to miesiacami a jak on "nabroi" to jak sproboje mu wypomniec to obraza majestatu i foch do konca dnia ![]() Po za tym moj TZ uwielbia porzadek hihihiNo i nie cierpi naprawiac niczego co nie jest elektryczne, jak cos sie popsuje to 3 tygodnie go mecze a jak koncu jak sie za cos wezmie to po chwili slysze " kochanie popsuuuulem"
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy mnie szlag trafia na miejscu. Poza tym, rozmawiamy z tżetami, ale to jest tak "Gadał dział do obrazu...". U mojego tżeta zawsze jest "zaraz". I to "zaraz" zamienia się w zależności od jego zmęczenia albo w godzinę albo w dwa dni, po czym wkurzam się i robię to sama.
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Mój Tż właśnie nie odbiera telefonu,a ja tak bardzo teraz Go potrzebuję. Często jest tak,że nie odbiera,nie ma czasu,gdy ja mam problem
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

(30/30)

niedługo jako wizażystka? 
jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
Jeszcze jakby to potraktować z przymrużeniem oka, to w ogóle byłoby super.

o wiele lżej i wtedy mogę na chłodną zrobić podejście numer 2 do swojego faceta
popieram rozmowa z TŻ jest najważniejsza w kwestiach sporów. ale wylać żale zawsze można.
hihihi
おはよう!