|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
luksusowie ciuchy - tanio zdobyte! :-)
Cześć!
Jestem ciekawa czy są wśród Was miłośniczki luksusowych ciuchów, które nie mają na nie kasy więc kombinują ;) Ja wyszukuję marki designerów na allegro i ebayu, czasem znajduję w lumpeksach i już mam kilka fajnych ciuchów! :) podzielcie się swoimi zdobyczami! 3 ze zdobyczy: 1. srebrnaspódnica Behnaz Sarapfour, robi absolutną furorę wśród wszystkich znajomych, niesamowicie zwraca uwagę. Srebrne kwiaty tłoczone na lekko szaro-srebrzystym materiale. Cudowna jakość. Firma "z wybiegów" 8 zł na allegro! :) 2. Piękna spódnica, wprawdzie to tylko luksusowa linia vero mody,ale jest super :-) 20 zł 3. nie mam fotki - ale w lumpeksie we francji znalazlam za 1 euro spodnice DKNY, letnią, w błękitną kratkę :) Ogólnie ciągle siedzę na allegro i szukam fajnych okazji. Czy są tu takie maniaczki jak ja? ;) pzdr!
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: luksusowie ciuchy - tanio zdobyte! :-)
pewnie, że są takie maniaczki
![]() polecam szczególnie zagraniczne ebay'e - można upolować fajny ciuch który nawet z wyższymi kosztami wysyłki wyjdzie dużo taniej niż w Polsce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zdaje sie jest juz wątek zdobycz lumpeksowe wiec po co kolejny ?
do tego metki nie widac a i chyba w kupowaniu nie o metke chodzi ale jakosc i wygląd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
no niekoniecznie o samą metkę, ale bardzo często dobra metka to jakość - i przede wszystkim nowatorski design.
Znam wątek "zdobycze lumpeksowe" ale nie chodzi tylko o lumpeksy, i nie o t-shirty i czarne płaszcze Orsaya (oczywiście każda z nas kupuje takie ciuchy) tylko o ciuchy inne niż wszystkie, wyróżniające się wzorem i jakością ... Lubię takie kupować i oglądać, stąd ten wątek, miałam nadzieję że ktoś się ze mną takimi zdobyczami podzieli. Mam więc nadzieję że admin nie uzna wątku za dubel ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.