| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-05-25, 20:25 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-05 
				 |   Bluzeczki szydelkowe i nie tylko!

Cześć Wam wszystkim. Jestem tu nowa i chciałabym poprosić Was jeżeli możecie prześlijcie mi jakieś ciekawe wzory na bluzeczki szydełkowe  moj mail: tinaja@o2.pl ! Nigdzie na żadnej stronie internetowej nie moge znalec zadnych wzorów. wzory na torebki też mogą być  i na serwetki  i na wszystko co z szydełkiem związane  ! chciałam zrobić sobie taką letnia bluzeczkę ale nie mam zadnych wzorów  bede wiecej pisac tych postów i może nawet zamieszczę swoje wzory szydełkowe ale jeżeli sie na was nie zawiodę  a więc czekam na wzory i pozdrawiam! | 
|     |   | 
|  2006-05-25, 21:30 | #2 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Bluzeczki szydelkowe i nie tylko!

witaj!  proponuję abyś na początek zapoznała się z forum  i  pośród wątków napewno znajdziesz to czego szukasz bo jest tego naprawdę sporo i wzorów na bluzeczki i na torebki  wystarczy wpisać w wyszukiwarce i już pokaże Ci się cała lista gdzie znajdziesz coś dla siebie.  Powodzenia gdybyś jednak sobie nie poradziła to daj znać spróbuje pomóc inaczej.  A jeśli masz jakieś swoje robótki to pochwal się z miła chęcią obejrzę i myślę,że pozostałe Wizażystki również   
				__________________  KAROLCIA   | 
|     |   | 
|  2006-05-27, 14:02 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2006-05-29, 12:58 | #4 | 
| Raczkowanie | 

nie mogę otworzyć podanego przez Ciebie  linku    
				__________________  KAROLCIA   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.