![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
zdeterminowane kobietki które chcą stracić zbędne kg![]() ![]() Cindy wiek20lat wzrost:166cm biust:87cm pod biustem:77,5cm talia:74cm pepek: 85cm pupa w najszerszym miejscu: 98cm udo po środku: 49,5cm łydka: 33cm Malenka321 wzrost:168 biust: 89cm pod biustem: 71cm talia:68 pepek70 cm biodra:85cm udo w najszerszym miejscu:53cm udo (Środek):47cm łydka:36 pupa:96 Nika biust: 89 pod biustem: 79 talia: 73 pod pępkiem: 87 biodra: 94 udo(środek): 36,5 łydka: 37,5 Vanes wzrost:170cm biust: 89cm pod biustem: 73cm talia: 68cm pępek:74cm biodra:85cm udo w najszerszym miejscu:55cm udo (Środek):48cm łydka:35cm pupa:92cm
główny cel: powrót do dawnej sylwetki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vanes Czas edycji: 2010-08-19 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zdeterminowane kobietki które chcą stracić zbędne kg
Witaj pisze na innym wątku ale moge sie dołączyć..
![]() ![]() Dietke zaczynałam już wiele razy i zawsze ulegałam pokusą.. ![]() ![]() Zaczełam sie odchudzac 01 stycznia z waga 78kg teraz jest coś poniżej 75kg, a mam 176cm ![]() A dodam jeszcze ze mam 22 lata ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Vanesko, kochanie rób w Iszym od razu tabelkę
![]() A dla nowych dziewczynek.. mam 21 lat, 163 cm wzrostu i 65,5kg (już) ![]() w październiku było 72,2.. no ![]() ![]() === ale gapa ze mnie..przecież oczywiste, że Ty o wszystkim pomyślałaś!:P Edytowane przez cloudletti Czas edycji: 2010-01-18 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
To ja się pisze
![]() ![]() 167 65 kg cel 57 ,a marzenie 55 ![]() ![]() Mam jeszcze 23 lata :P
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
25 lat, 167 cm wzrostu. Dwa lata temu chudlam z 62 kilo i zeszlam do wymarzonych 52. Bylo tak pieknie... a teraz jest 57,5 T_T. Ja chce moje 52 z powrotem.
Na razie przymierzam sie do diety South Beach i regularnie chodze na silownie juz od prawie roku... Tyle ze silka zamiast pomagac zrzucic kilo, tylko pobudza apetyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dziewczyny! mogę i ja się przyłączyć?
![]() 17 lat, ważę 64kg przy 170cm ![]() mój cel to 57kg ![]() miałam zacząć od dzis ale niestety jak zwykle skusiłam się na kilka ciastek ![]() ![]() więc ze zdrowym odchudzaniem startuję jutro ![]() powodzenia kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
a co tu taka cisza??????????? laski gdzie jestescie
![]() Ja mam ochote cały czas na cos ale nie dam sie ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Wlasnie wrocilam z silowni - miesnie bola na maksa xD Ale 535 kalori spalonych na steperze
![]() Czas ugotowac cos na dzien =] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
To i ja się przyłączę!
![]() Mam 23 lata, 167cm wzrostu i 62,5kg. Dietkę rozpoczęłam wczoraj a mój cel to 54kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny.
mam 168 wzrostu waga 70 ![]() mam nadzieje ,że uda mi sie zejść do 55kg ![]() wczoraj wiezorem byl steperek a dzis już 100 przysiadów, dopiero południe coś trzeba będzie jeszcze poćwiczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hej
mam 165 cm wzrostu, Waga początkowa to 73,6 kg dzisiejsza waga to 64,6 kg Moim pierwszym celem jest 60kg drugim 55 kg a jesli nie będę jeszcze zadowolona z wyników to 50kg ale wydaje mi się, że 55kg powinno starczyć
->76,6....30.07->72,7... ![]() ![]() Edytowane przez Dociakowa Czas edycji: 2010-01-19 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
no fajnie ze jest nas coraz wiecej
![]() ja dzis na sniadanko zjadlam kanapke z serkiem wiejskim i maselkiem do tego herbatka na drugie jablko na obiad ziemniaki z surowka i gotowanego kurczaka ![]() no i pilam duzo wody i herbatki ![]() cwiczylam dzisiaj rano tylko pol godzinki ![]() ale pozniej pocwiczylam z moim chlopakiem ![]() nie jest tak zle do konca dnia zamierzam zjesc jeszcze jakies jablko i moze salatke na kolacje ![]() a jak wam idzie ??
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ja nie mam czym sie chwalic..ale oczywiscie podziele się tymi informacjami grzesznym z Wami..
![]() na sniadanko jajecznica na masle i chlebek<biały> ![]() potem capuccino z czekolada i do tego grzeska bez czekolady ![]() na obiad strogonov z kluskami ![]() a przed chwila dwie grzanki z czosnkiem ![]() no powiedzcie, ze jestescie ze mnie dumne.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ja tez dzis nie mam się czym chwalic;/
śniadanie-3 kromki chleba z iarnami z pomidorem ,plasterkiem sera złótego ![]() ![]() 2 śn: pol jogurtu z ogorem kiszonem koperkiem i czosnkiem ,15 mandarynki ,kilka prazynek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() obiad : się robi dopiero ![]() podiweczorem :serek homo naturalny + 10 orzechow laskowych kolacja: 100g twarogu, jajo na twardo ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
To ja też podzielę się moim jadłospisikiem
![]() Ś: 2 kromki z serkiem śmietankowym, sałatą lodową i papryką IIŚ: biedronkowa kaszka z sosem truskawkowym, kilka łyżeczek musli O:kubek "czystej" zupy pomidorowej (bez śmietany) + kanapka z serkiem śmietankowym, sałatą lodową i papryką P:jabłko, pół bułki z serkiem ze szczypiorkiem i sałatą lodową, kilka łyżek musli K:sałatka (sałata lodowa, jogurt, ser, ogórek i papryka) Wiem, że idealnie nie jest, ale to dopiero drugi dzień, a nawyki miałam straszne ![]() A mam jeszcze takie pytanko... Czy w diecie dozwolona jest herbata ale z domieszką owoców? Np zielona z cytryną albo melisa z gruszką? Oczywiście nie słodzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do herbaty to też strasznie się cieszę, bo już myślałam, że będę musiała zrezygnować z owocowych, a to jedyne których nie muszę słodzić. Dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Wszystkie owocowe jak najbardziej...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
asiaczek_ pamietaj zeby poza herbata pic tez duzo wody i bedzie dobrze =]
Moj jadlospis na dzisiaj tez nie za dobrze, ale sobie tlumacze ze nie ma co sie rzucac odrazu na ostra diete, wiec kilka najblizszych dni mam na oswojenie: s: platki zborzowe z mlekiem sojowym odtluszczonym II s: jablko o: Paprykarz z kurczaka (przepis nisko-weglowodanowy, zaporzyczony z diety South-Beach: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=246 ) k: kilka kromek pieczywa Wasa Fiber ... niestety z dodatkiem Nutelli. Ale musze ja wykonczyc coby mnie nie kusila ;D |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
no a mnie chyba jakas grypka lapie wiec najblizsze dni pewnie troche strace
![]() od obiadu nic niejadlam tylko lezalam w lozku i pilam herbatki nawet nie mialam sily ani ochoty na cwiczenia moze powinnam sie zmusic??? ![]() ![]() ![]() ![]() a napiszcie mi kobietki jak tam u was z cwiczeniami ostro dajecie??
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ja też, ja też jestem z Wami
![]() Mój wzrost 169 cm i myślę, że 66kg, ale nie wiem dokładnie bo nie mam wagi ;( Może jutro będę wiedziała, jak pójde rano na fitness ![]() Chciałabym zrzucić conajmniej do 57kg. Jak dam radę mniej, to też się będę cieszyć ![]() Ja dziś ![]() Rano: gorący kubek pomidorowy(speszyłam się rano na egzamin;/) Południe: jabłko obiad: miseczka zupy pomidorowej('postnej') kolacja: Płatki kukurydziane z jogurtem i jabłko. To tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
hej Słoneczka, a może byśmy tak powrzucały swoje zdjątka..zawsze to będzie ciut większa motywacja..
![]() ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
AniolNocyiDni9009 my to sie chyba znamy
![]() strasznie malo dzisiaj zjadlas ![]() co do zdjec to tez jestem za tym zeby wstawiac to na prawde motywuje ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Vanes
![]() ![]() ![]() Staram się na codzień mniej jeść, gorzej z weekend'ami jeśli jade do domu. Wtedy mama napewno coś upichci, na stole leżą kilogrami mandarynek, jabłek itd. I tam nie moge oprzeć się nigdy pokusie. Jak już mówiłam, od ponad 3 miesięcy zdrowo się odżywiam ![]() Jem same warzywa, owoce(jabłka -mniam ![]() Nie jem: masła/margaryny, chleba/bułek, sera/szynek, parówek, fast food'ów, ziemniaków, makaronu. Ogólnie wszytskiego co jest nie zdrowe. ![]() Wydaje się, że nawet jeśli jem takie rzeczy, to i tak mało co chudnę. Odstawiłam wszystko co nie zdrowe i wysoko kaloryczne:/ Zmierzyłam się w niedziele wszędzie gdzie sie dało. W najbliższą niedzielę znowu się zmierzę, zobaczę czy są gdziekolwiek rezultaty takiego mojego nie jedzenia ![]() Ja niestety zdjęcia dodać nie mogę, bo nie mam w mieszkaniu aparatu;/ A z komórki mało co widać. Jedynie co mogę to podawać wymiary ![]() ![]() Edytowane przez AniolNocyiDni9009 Czas edycji: 2010-01-19 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
ja jestem za gruba zeby sie poblicznie ujawniac chyba;/ wstydze się
![]() mialam kuc psychologie a siedze na wizazu ![]()
![]() |
#27 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
milo ze jest nas tyle
![]() ja niestety nie mam odwagi isc na silownie, raz bylam po mojego chlopaka i zobaczylam takie lalunie(cwiczace w samych opietych bokserkach i z makijazem jak na imprezie) troche smiesznie wygladaly ale cialka mialy fajne nie to co moje ![]() chodzilam na basen ale zamkneli no i zostaly mi cwiczenia w domu a z tym jak to zwykle bywa roznie ![]() musze wziasc sie za siebie bo ostatnio sie zapuscilam
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
ja powiem tak..i na basen chodziłam..i na siłownię..i w domu ćwiczyłam..i co? no wlasnie nic, im wiecej cwiczylam tym waga coraz bardziej stala w miejscu, a jak tylko skonczylam to na efekty czekac dlugo nie usialam..i kto mi powie o co tu chodzi?
![]() ide na sniadnko..baly twarog z pomidorkami, bazylia i smietanka, no i jakas kromka ziarniaka ![]() milego dnia dziewuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
no faktycznie to jest dziwne ale ja tez tak mam...chociaz w sumie...to kiedy robilam same cwiczenia rozciagajace to modelowalam sobie cialo i tracilam kg ale to bylo jakies 4 lata temu z tego co pamietam
moze warto byloby do tego wrocic ![]() ja juz po sniadanku 3 kromki chleba z szynka i maselkiem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.