![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Z grzywką czy bez?? Proszę o porady..
witajcie!
![]() pod koniec maja wybieram się na komunię ![]() w związku z tym zwracam się do Was z pytaniem odnośnie mojej fryzurki - bardzo chciałabym coś zmienić (w końcu wiosna w pełni ![]() ![]() I w związku z tak ostatnio popularną grzywką - zastanawiam się czy aby nie spróbować?? ![]() Będę bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie dot. fryzurki, koloru włosów i makijażu ![]() pozdrawiam ciepło Edytowane przez Sylviiaa Czas edycji: 2008-12-05 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Z grzywką czy bez?? Proszę o porady..
bardzo ładne włoski, moim zdaniem bez grzywki lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
masz ładne włosy ale widac ze sie faluja , jak zrobisz grzywke to bedziesz miala problem bo raczej prosta to ona nie bedzie
chyba ze skrocilabyc dosc drastycznie wlosy, bo to tak dlugich to tez raczej w grzywce nie ladnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja bym podciela wloski z dlugosci. wystopniowala ladnie ! tak delikatnie za ramionka najdluzsze!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ehhh no właśnie tak to już jest z tymi włosami z tendencją do kręcenia :/
hmmm.. a może macie jakieś sugestie co do koloru włosków? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jesteś piękną orginalną dziewczyną~!Nie ścinaj grzywki,masz włoski podatne na skręt i puszenie się.Możesz je lekko pocieniować, sciąć do ramion.Myśle że jak dasz pianke i wysuszysz dyfuzorem to lokki będą jeszcze piękniejsze.Prostownica tak ale uważaj żeby ich nie wysuszyć.Uważam że włosy i piękne oczy to Twój atut!aha, co do koloru to delikatny jasny balajaż(może być na samej górze głowy tak aby rozświetlić)Ładnie byłoby ci w delikatnej marchewce ale potem te odrosty i kolorki ciuszków nie wszystkie pasują.Wyprostuj sobie na komunie poczujesz się inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jeśli lubisz rudy, to ja bym Cię widziała w takim. ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja jestem za podcieniowaniem i lekkim skróceniem oraz podkreślaniem skrętu za pomocą kosmetyków stylizujących .Jesteś piękna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
Oj neonka28 - dziękuje <redface>
A prop ;D tak właśnie myślałam o jaśniutkim balejażu tylko na czubku głowy (żeby oszczedzić włosom cierpień ![]() Przezlosliwa - ten rudy jest naprawdę sexy ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
调解人
|
O kurcze, ale oczyyyy
![]() Według mnie nie powinnaś robić grzywki, głównie ze względu na to, że Twoje włosy się lekko kręcą- grzywka może być uciążliwa. Nie wiem, dla mnie jest super, nic bym nie zmieniała, do niczego nie można się przyczepić- kolor włosów bardzo do Ciebie pasuje (i pomadka tez, ale to jak gdyby nie na temat ![]() Jesli czujesz wielką potrzebę zmiany, to może lekko skróć włosy (pozostając jednak przy długich). Pozdrawiam!
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
prosze bardzo Sylwia pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
agabil1 --> dzięki za miłe słowa, czuję się bardzo mile zaskoczona, bo bardzo krytycznie podchodzę do siebie
Meariel --> też mi szkoda by było ścinać włosy - już się do nich przyzwyczaiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
alee sliczne włoski
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]()
Kurcze Sylvia wygladasz jak laleczka!!!!Tylko pozazdroscic urody
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
mootylki --> WIELKIE dzięki
![]() Moniczka_ns --> <red face> dzięki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, pomysł z podkreśleniem skętu jest dobry. Masz bardzo oryginalny typ urody, a loczki to ładnie podkreślą. Dla odżywienia włosów polecam odżywkę Pantene-Pro-V
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=4818 A dla podkreślenia fal ... hmmm .... Wella wprowadziła serię Wellaflex dla loków i fal, dziś kupiłam piankę z tej serii, kosztuje ok. 15 zł. ![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
przyznam, ze jesteś naprawdę bardzo śliczna
![]() ![]() Edytowane przez M_ileczka Czas edycji: 2005-05-03 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ok, pożyjemy zobaczymy ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Z tego co mi wiadomo, to jeszcze nie ma produktów z tej linii na KWC.
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
aha, ale gapa ze mnie
![]() no dobrze, to ja od jutra rozpoczynam "poszukiwania" ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
![]()
A no z tym dylematem to wacham sie juz ho ho ho
![]() A co wy dziewczyny myslicie?Z grzyka bedzie mi dobrze??Taka na ukos.Dodam ze wlosy mam z tedencja do krecenia sie, a raczej do loków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Dot.: z grzywką czy bez???
Podłączam sie do watku...sama nie wiem czy sie zdecydowac na grzywke(moje włosy są pokręcone)....
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hmmm no to ja powiem ze: sama mam krecone tzn takie falujace sie włoski, i mam grzywke troche na bok , i jak sie kreci to ja podpinam do góry a jak sie łądnie i prosto ułozy to ja eksponuje
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
z samego rana i w jednej skarpetce. W spodniah była Lolą. W szkole-Dolly. W rubrykach-Dolores. Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą." Edytowane przez cappucino Czas edycji: 2005-09-27 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
jesteś tak śliczna, że będzie Ci super w grzywce - ale wlasnie w takiej na boczek (bez grzywki też Ci dobrze
![]() ![]() ![]() ![]()
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Z grzywką?
W przyszła sobotę idę do fryzjera. Potrzebuję waszej rady, bo sama nie bardzo wiem w czym będzie mi dobrze
![]() ![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-05-31 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z grzywką?
uwazam ze w grzywce bedzie Ci bardzo twarzowo
![]() moze byc ukosna albo pelna ale wtedy zrob odpowiednoe stzryzenie fotki zamieszczam ponizej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Gaga
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ja ci wyslalam foty zebys popatrzyla na gzrywki dlugosc mozesz zachowac ale wycieniac wystzrepic powinnas
natomiast czekoladowy braz dal ciebie jest wymarzony , mozesz tez do niego dodac kilka refleksow w kolorze karmelowy ale nei za jasnym , mzoe bezowo karmelowym bedzie super |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.