|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wymienię Avon Anew Clinical
Witam
![]() Mam na wymianę Avon Anew Clinical Kurację antycelulitową i krem modelujący sylwetkę. Mam również na wymianę Full Speed 75 ml - wymiana z beata_1988 Kosmetyki są nowe i nie używane. szukam: - perfum - czerwonej torebki - i jeśli wpadnie mi coś w oko
Edytowane przez EvaBS Czas edycji: 2011-01-28 o 19:58 Powód: aktualizacja danych ;) |
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię Avon Anew Clinical
niestety nic
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- czy mogłabyś wstawić zdjęcie białego sweterka ? ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- zainteresował mnie podkład Vichy dremablend oraz sweterek i mała czerwona torebka
Edytowane przez EvaBS Czas edycji: 2011-01-14 o 09:26 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś za full speed? mam nową LWD
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- czego konkretnie szukasz? może znajdę poza wątkiem
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Brzmi fajnie
akurat kończę LWD mam też na wymianę Incadesence bez atomizera nie wielki ubytek
Edytowane przez EvaBS Czas edycji: 2011-01-14 o 09:31 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
moja LWD ma zdjęta folię i jest bez jednego testowego psika, z kartonikiem oczywiście, ubytek żaden. Zapraszam
byłby fajny prezent dla tŻ-ta na urodzinki ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- poza tym zajrzyj do mojego wątku bo może coś innego wpadnie Ci w oko ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Ale ja byłabym zainteresowana Full Speed za LWD a nie Incandessence
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-01-14 o 09:33 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
cos za full speed?
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- ja mam Little black dress 30 ml (brakuje 6 psików)
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
hmm kochana mam jeszcze troszke kate moss velvethour z miniaturki, probke dkny zielonego jablka, grace oriflame, moze cos Cie zainteresuje? Albo powiedz czego szukasz to moze wygrzebie
przydalby sie zapaszek dla chlopaka na walentynki, a ma folie jeszcze? to jego ulubione perfum postaram sie wygrzebac to czego szukasz![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- mam jeszcze balsamy perfumowane giordani gold i delight uzywane ale jest ich sporo. moge zrobic odlewke Oriflame, Miss O, EDT rozówa i napisz jakich kosmetykow poszukujesz bo mam troche poza watkiem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.