|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
atmosphere
Wątek dotyczy sklepu atmosphere. Może któraś z was kupuje tam rzeczy?
Wszędzie szukam dużych toreb xxl. Pewnie zaraz na mnie naskoczycie, że jest ich pełno na allegro. Tylko w tym problem, że są tam bardzo drogie- a ja nie chciałabym przepłacić. Znacie dobre strony internetowe, gdzie można kupić choć ciut taniej? ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: atmosphere
I ile to dla ciebie 'bardzo drogo'? bo ja na allegro widziałam mnóstwo toreb xxl atmosphere właśnie w cenie ok 40-60zł zaleznie od fasonu. Dla mnie to dobra cena i myślę, że ciężko będzie ci znaleźć porządną, nową torebkę taniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: atmosphere
Nie ma czegoś takiego jak sklep atmosphere...
Atmosphere jest pod marką Primarku ... tak samo jak np Denim Co i inne ![]() A wątek o Primarku juz jest... wiec po co zaśmiecać farum!! Poszukaj dobrze ... pozatym nigdzie w Polsce nie ma Primarku, najbliżej jest w Niemczech... ale nie wiem czy ci sie opłaca jechac tam! Ponadto Primark nie sprzedaje swoich kolekcji nigdzie on line jako oficjalny sklep... maja tylko fizyczne sklepy. Wszystko co jest na Allegro było kupione za granicą ... ponadto 40-60zł za torbe to nie jest dużo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.