|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zawaliłam tą znomość?:(
Cześć, piszę bo strasznie mnie to gryzie, a przyjaciółka nie patrzy na to obiektywnie. Przez długi czas miałam kontakt z nazwijmy go D. on na mnie leciał, ja kogoś miałam więc kumplowaliśmy się, bo chłopak jest świetny i od względem charakteru i wyglądu. Jakieś dwa miesiące temu rozeszłam się z chłopakiem, kontakt z D. nadal miałam świetny, chociaż on starał się zdecydowanie bardziej, ja trochę go odsuwałam, głównie przez naukę i prace o czym on wiedział. Teraz on trochę odpuścił, ale wiem, że w najbliższym czasie broni inżynierki, zmienia pracę więc nie wymagam żeby odzywał się do mnie cały czas. Jakoś krótko przed nowym rokiem pokłóciliśmy się, w sumie z mojej winy więc w sylwestra zadzwoniłam i porozmawialiśmy i wszystko było ok mimo, że jeszcze raz wspomniał, że zabolało go to co wtedy powiedziałam. Ostatnio on napisał mi, że jesteśmy kolegami... i zgniotło mnie to całkiem, a kilka dni później, po imprezie ze znajomymi powiedział, że chce mieć ze mną mega dobry kontakt, że chce żebyśmy byli ze sobą blisko. Kompletnie nie wiem co o tym myśleć. Wczoraj odezwałam się do niego, i napisałam, że nie rozumiem o co chodzi i jaka relacja jest między nami, ale zanim odpisał położyłam się spać, napisałam jak zwykle dobranoc, on poprzedniej wiadomości nie skomentował, odpisał tylko dobranoc, dziś cały dzień nic, ani dzień dobry, ani dobranoc. Nie wiem o co chodzi, zawaliłam tą znajomość, czy to on nie wie czego chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Zawaliłam tą znomość?:(
Cytat:
Generalnie znajomość jak krew w nosa - raz cieknie, raz wcale. Bez sensu. Nie macie czasu dla siebie, jakieś niedomówienia, spięcia. Z tej mąki chleba nie będzie, bo jak między ludźmi zaiskrzy to z pod ziemi wykopią dodatkową godzinę dnia. Naprawdę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lokalna gwiazda
|
On się starał, ty go odsuwałaś, to się odsunął.
Zdziwiona? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Po co Ty mu piszesz "jak zwykle" dobranoc? Czy on też to robi?
Z mojego doświadczenia wynika, że tylko szczera rozmowa pomaga wyklarować sytuację. Może odpuść go sobie i za jakiś czas zaproponujesz wypad na piwo? Ale nie za tydzień czy dwa, ale dłuższy czas. On nie odpisał na ważne pytanie, uniknął odpowiedzi. Pewnie sam nie wie, albo nie chce. W sumie ważne jest jaką awanturę mu zrobiłaś i o co. Znam facetów, którzy widzą taką wściekłą laskę w akcji i od razu sobie odpuszczają, bo po co się z kimś takim zadawać. Może po prostu nie jesteście ze sobą kompatybilni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Odechcialo mu sie po tej klotni. Zawalilas widocznie fest. Jesli Ci zalezy, tomusisz sie bardziej postarac. Zamiast zasypywac go wiadomosciami "kim jestesmy?!?!?!", zapros go na randke. Jak odmowi, trudno. Jak bedzie chetny, to staraj sie odbudowac jego zaufanie.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
To nie była jakaś awantura, raczej dość mocna i dosadna wymiana zdań. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec powtarzam - zalezy Ci, wykaz sie inicjatywa. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Koleżanka ma rację - zawaliłaś.
On o Ciebie zabiegał a Ty olewałaś to może teraz Twoja kolej ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.