|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
kupował ktoś Emu u forlessthanever?
witam wszystkich,
mam pytanie czy robil ktos zakupy przez allegro lub na stronie internetowej u sprzedawcy forlessthanever? chodzi mi konkretnie o buty Emu? koncem listopada 2010 kupilam u nich Stingery niewiele w nich chodzilam bo tylko wtedy, kiedy bylo sucho, zeby ich nie zniszczyc, ale niestety ostatnio jeden mi sie troche pobrudzil na czubku i glupia zaczelam go czyscic (oczywiscie przy pomocy oryginalnego zestawu do Emu) i z buta zrobila mi sie masakra puscil farbe, zrobily sie paskudne zacieki i odbarwienia wyglada jakby byl przypalony probowalam go wyczyscic jeszcze raz ale teraz wyglada duzo gorzej pisalam do forlessthanever, ale mnie zbywaja, ze gwarancji na Emu udzielaja tylko na 2m-ce i to na wady, a nie zabrudzenia i zebym szukala porad na internecie pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: kupował ktoś Emu u forlessthanever?
Też kupiłam te butki,są ciepłe i wogóle ale przepuszczają wodę :P co jest dużą wadą. I od soli buty strasznie wyglądają :x.
Powinnaś poszukać jakiś rad pielęgnacyjnych dla tego typu materiału,z którego jest zrobiony ten but. Ale sądząc po opisie dużo nie zdziałasz ;cc |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kupował ktoś Emu u forlessthanever?
Ja też kupowałam buty u tego sprzedawcy i jestem pewna, że są w 100% oryginalne.
Stan Twoich butów jest niestety po zestawie do czyszczenia EMU. W tym wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204064 dziewczyny już wiele razy opisywały sytuację taką jak Twoja, też używały preparat z EMU. Ostrzegały, żeby go nie kupować, bo niszczy buty... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

probowalam go wyczyscic jeszcze raz ale teraz wyglada duzo gorzej
pisalam do forlessthanever, ale mnie zbywaja, ze gwarancji na Emu udzielaja tylko na 2m-ce i to na wady, a nie zabrudzenia i zebym szukala porad na internecie