|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czego jeszcze spróbować ?
Witam wszystkie Wizażanki
![]() Na wstępie zaznaczę, że jestem facetem, Kuba mnie zwą ![]() Jestem fanatykiem-amatorem ciekawych zapachów, moja kolekcja nie jest może zbyt imponująca, ale zdecydowanie mi się podoba ![]() Należą do niej: -Lancome Hypnose -> mój absolutny nr. 1... ![]() -Jean Paul Gaultier Le Male -Versace Blue Jeans -Lacoste style in play Red -Beckham Intymately -Pierre Cardin Revelation -Pierre Cardin Emotion -Bruno Banani Magic Man -Boss Pure (ten najmniej ze wszystkich ![]() Jak widać gust mam dość zmienny ![]() ![]() Dzisiaj testowałem bardzo fajne perfumy - Dsquared2 He wood (nie pamiętam już które dokładnie ![]() ![]() Co by mi szanowne Panie Wizażanki mogły doradzić, co warto jeszcze przetestować? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czego jeszcze spróbować ?
Kubo...wszystko,wszystko ,nawet jak trafisz na śmierdziela to po jakimś czasie stwierdzisz że to było "ciekawe doświadczenie"
![]() zwłaszcza gdy po kilku smierdzielach trafi się coś ładnego ![]() Z Sephorowych wypróbuj Allure,Guerlain Homme,Terre Hermes, Plainum Egoiste, Fahrenheit 32, o i nowego Le Male...zapomniałam nazwę-też jest super ![]() a jak już się nimi znudzisz i zechcesz więcej to pisz...skusimy Cię na niszowce ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ba, nawet to bardzo wskazane, by pachnieć inaczej niż wszyscy ![]() Tak więc - chętnie ![]() Tylko proszę mi powiedzieć gdzie owe niszowce się próbuje i kupuje, no i - czego spróbować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Iris Silver Mist - Lutensa. Roucelowskie arcydzielo. Wrazenia w skrocie - zlodowacialy ogrodek ziolowy z silna nuta mietowa a na koncu brudna ziemista nuta irysowego korzenia. Dziwny, genialny choc malo przyjazny zapach. Wrazenia gwarantowane
![]() Gdzie probowac? Perfumeria Quality albo na ciemniaka kupic online. ;]
FUNDACJA EMIR - Pomoz Psinie!!! http://fundacja-emir.pl/index.htm None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free. Johann Wolfgang von Goethe ![]() EVOL Edytowane przez Tam Dao Czas edycji: 2010-11-19 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak nie chcesz sie przemęczać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Koniecznie przetestuj Chanel Allure i Diesel Only the brave
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.