|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Dieta SB a ruch??
Mam małe pytanko ,czy stosując diete SB , chodzi tutaj o pierwszą faze , można cwiczyć, bo przyznam ze jest to dieta bez węgli a jak wiadomo one są paliwem , nie chciałabym zbyt katować swojego organizmu, ale tez nie chcę stosować tylko diety, ćwiczenia tez by się przydały , jak myslicie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta SB a ruch??
Nie zakatujesz organizmu jak będziesz ćwiczyć z głową i nie zbyt intensywnie czyli wszelkie interwały odpadają, przynajmniej w I fazie.
Druga kwestia to sprawa ile energii będziesz miała będąc na tej diecie, ponieważ wyklucza ona wszelkie cukry i węgle więc pewnie będziesz czuć się gorzej niż wcześniej. Możesz być osłabiona i mieć mniej siły, przynajmniej na początku. |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Tez się obawiam właśnie tego osłabienia, tą diete zastosowałam dokładnie 2 lata temu i schudłam na niej 8kg , od tamtej pory zdarza mi sie grzeszyć , ale nie przytyłam , teraz zamierzam jeszcze 5kg zrzucić nie więcej, nie chciałabym chudnąć i tracić na jędrności skóry, więc dlatego zamierzam ćwiczyć, zrobie tak ze, jeżeli poczuje się źle to przestane ćwiczyć , tą diete traktuje troche jak oczyszczanie organizmu, mam nadzieje ze i tym razem dotrwam do końca
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Słuchaj swojego organizmu i nic się nie stanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.