|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ból żolądka
Proszę pomóżcie !!
Od poniedziłaku boli mnie strasznie żołądek, potem we wtorek pojawiła się biegunka tylko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. nie wiem czy to sie przyda ale w tamtym tygodniu brałam ketonal. Moga występowac po ketonalu takie bóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ból żolądka
Myślę że objawy jakie opisujesz mogą być spowodowane zażywaniem ketonalu. Jak długo i ile go brałas? Ketonal jest niesterydowym lekiem przeciwzapalnymi przy jego stosowaniu należy jednocześnie przyjmować osłonę. Tak jak do antybiotyku. Zacznij jak najszybciej brać taka osłonę np Trilac albo inna -nic teraz innego nie przyszło mi do głowy. Pij jogurty. Jak nie przejdzie idź do lekarza
Edytowane przez Słodkaaa Czas edycji: 2010-11-18 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
nie rozumiem troche dla czego takie pytania sa zadawane na forach boli Cie prawie caly tydzien brzuch i masz coraz gorzej pojdz jutro do lekarza bo moze byc tak ze bedziesz dalej lekcewarzyc i wyladujesz w szpitalu
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzwoń po pogotowie albo niech Cię tam ktoś zawiezie. Bez wątpienia to objawy żółtaczki,może masz zapalenie wątroby,kamienie..... Ketonal to lek przeciwbólowy więc nie sądzę aby od tego dlatego zapytałam o wiek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego jeszcze nie bylas u lekarza? Zalamuje mnie taki podejscie do wlasnego zdrowia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak z tych 3-ech, jezeli chodzi o objaw tego, ze skora stala sie lekko zoltawa... kamienie bym wykluczyla... ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ketonal łatwo przedawkować dlatego nigdy go nie stosuję jeśli naprawdę nie muszę.
Jedź do szpitala jak najszybciej możesz mieć uszkodzoną wątrobę, żółtaczkę. ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Asiaa90 Czas edycji: 2010-11-18 o 22:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko nadmienię, że po jednej tabletce ketanolu (tej mniejszej dawce) okropnie bolał mnie żołądek i miałam bardzo twarde jelita (nie wiem jak to dokładnie określić). Wątroba też mnie pobolewała, ale nie zażyłam więcej tabletek i bóle ustąpiły po dwóch dniach.
W związku z tym, nie wykluczałabym tak do końca wpływu ketanolu na te dolegliwości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nawet lekarze stronią od udzielania porad przez Internet, więc czego oczekujesz od laików?
Po co się męczysz, idź do dobrego lekarza. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
wszystkie tu medycynę studiują i umieją stawiać diagnozy przez internet?
idź do lekarza -.-
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.