|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Oddam wiele. Szukam m.in. Lip Fusion, Lip Venoma, odsypki meteorytów.
WISHLISTA:
'Najpilniejsze' pogrubioną czcionką . Obecnie najpilniej szukam błyszczyków Lip Fusion, Lip Infatuation, Lip Venoma, odsypek meteorytów Guerlain'a oraz kosmetyków z serii Luna oraz Volturi Twilight. perfumy: MUSC RAVAGEUR-każda ilość AVIGNON CDG-każda ilość Serge Lutens-Encens et Lavande-każda ilość -Parfumerie Generale Cuir Venonum -Cozumel -Diptyque - L'Ombre dans L'Eau -Penhaligon's - Lavendula -Penhaligon's Violetta Penhaligon's - Lily of the Valley -próbki i małe odlewki niektórych Lutens'ów, Penhaligon's, Malle -zapachy lawendowe, fiołkowe i konwaliowe -Avignon CgG -Ouarzazate CdG -Night Aoud Micallef -Patchouli Micallef poza tym szukam niektórych próbek i odlewek 'niszy' kolorówka: Z serii Luna Twilight: Paletka Bella [i ew. Rosalie,albo Victoria w ramach chomikowania :P] błyszczyk Femme Fatale balsam do ust [just bitten] blush cienie: Bloom i Fancy. lip venom róż adrenaline Z serii Volturi: nabłyszczacz black magic niektóre cienie sypkie. Paletki: z Twilight Luna z Too Faced. oczy: tusz Maybelline XXL niektóre 5tki Dior'a niektóre odcienie potrójnych cieni L'oreal usta: matowe szminki Lip Fusion matowy błyszczyk Guerlain Terracotta Cashmere odcień 01 szminki Chanel [wybrane odcienie] twarz prisme libre! Meteoryty [niektóre] podkład Oriflame Giordani Gold w jasnym odcieniu [Light Ivory] pielęgnacja: -profesjonalne kosmetyki do włosów [najchętniej fekkai] -balsamy i masła KINGS&QUEENS ciuchy: -zakolanówek -bluzeczki [albo body] bez rękawków, z koronki,albo z koronką u góry. -biustonoszy, kompletów w rozmiarze 65D,albo 60DD -innych rzeczy na rozmiar xxs, ew. małe xs -paska gorsetowego w bardzo małym rozmiarze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam wiele. Szukam m.in. Lip Fusion, Lip Venoma, odsypki meteorytów.
u mnie meteorki
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- aaa, i mam mnóstwo nowych biustonoszy w rozmiarze jakim potrzebujesz, i ubrania w Twoim rozmiarze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
mam meteorki i 5tki
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
up :<
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.