![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() UBRANIA rozm S - do XL, Atmosphere, Vila, Kapphal, S.Oliver i in, oraz różne dodatki
Witam,
rozpoczynam dzisiaj wątek wymiankowy w ciągu następnych dni będę starać się uzupełniać o kolejne rzeczy... więc zapraszam ... ![]() Do wymiany przeznaczam ciuchy, które są w bardzo dobrym, dobrym stanie, często są to rzeczy nowe - nawet z metkami (nietrafione zakupy przez internet itp) oto kilka zasad: 1. Zawsze podaję pełny opis rzeczy wraz z wymiarami (uczciwie oznaczam ich stan i tego samego oczekuję - za znoszone, rozciągnięte rzeczy stanowczo dziękuję). wymiary podaję w następujący sposób na wątku tylko liczby, które kolejno oznaczają wymiary w przypadku: bluzki/swetry/tuniki/żakiety/kurtki - klatka piersiowa, długość rzeczy, dł. rękawa spodnie - pas, biodra, stan, długość nogawek spódnice - pas, długość sukienki - klatka piersiowa, pas, długość 2. Rzeczy gotowe do wymiany zaznaczam na zielono. 3. Rzeczy które zostały wymienione na czerwono. 4. Nie wymieniam sie przez PW. 5. Wymieniam się jeśli mnie coś zainteresuje. 6. Wymiana dochodzi do skutku z pierwszą wizażanką z która się dogadam. 7. Detale wymiany ustalamy na PW. 8. Jeśli coś Ci się spodoba pisz na moim wątku. Ja odpisuje u ciebie. 9. Rzeczy, które przeznaczam do wymiany są przeze mnie nie używane (przed wysyłką mogę je uprać jeśli 2str tego oczekuję, chyba że są to rzeczy z metką wtedy tego nie robię). 10. Wysyłam zawsze poleconym priorytetem i tego samego oczekuję. Informuje o dniu wysyłki i podaję numer nadania - tego samego oczekuję. Uwaga - wprawdzie mam mniej przekupek od większości z Was, ale rzeczy nowych z metką i tych których nie muszę wymieniać (zaznaczone w poście) nie wysyłam jako pierwsza - chyba że wymieniam na inną rzecz z metką. 11. Nie rezerwuje ubrań. 12. Możliwa wymiana osobista na terenie Warszawy 13. Zdjęcia są moją własnością dlatego kopiowanie bez mojej zgody jest zabronione. 14. Traktujmy się poważnie i z szacunkiem a na pewno obie strony będą zadowolone. 15. Nie mam wish listy, więc proszę pisać może coś mi się spodoba. To chyba na tyle - zapraszam Edytowane przez ADMIRABLA Czas edycji: 2010-04-22 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: UBRANIA rozm S - do XL, Atmosphere, Vila, Kapphal, S.Oliver i in, oraz różne d
Ubrania do wymiany:
1. Tunika/Sukienka Atmosphere z kokardą- rozm z metki 10/ 38 - nowa bez metki = 51/91/12 2. Sweter/Decoco - rozm raczej S - nowy bez metki - kupiony na all ale za mały = 46/60/60 3. Kamizelka (sweterkowa) z golfem Friday by Kapphal - rozm z metki 42/44 - stan bardzo dobry = 52/63/0 4. Kamizelka czarna nietoperz/ dekolt woda - rozm M - nowy bez metki kupiony na all = 45/61/15 5. Bluzka szara Adessa z motylem - rozm M - stan bardzo dobry = 48/59/61 6. Bluzka Dieter Heupel pistacjowa - turkusowe kwiaty, rękaw 3/4 ze sznureczkami - rozm M - stan bardzo dobra = 48/60/42 7. Bluzka czarna z troczkami - Indian - stan dobry - rozm S/M = 44/55/52 8. Spódnica czarna, falbanki ze złotem, cekiny i kokardą - rozm 38 - stan bardzo dobry - 30-38/44 9. Spodnie S.Oliver, szare - rozm z metki 176 (38)- stan bardzo dobry = 38/51/28/110 10. Szorty plażowe Next - rozm 10/38 - w post #16 góra do tych szortów - nowe z metkami = do 40 pas/20 długość ![]() ![]() Edytowane przez ADMIRABLA Czas edycji: 2010-04-20 o 12:46 Powód: lepsze zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: UBRANIA rozm S - do XL, Atmosphere, Vila, Kapphal, S.Oliver i in, oraz różne d
może coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1271018628 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1. Tunika/Sukienka Atmosphere z kokardą- rozm z metki 10/ 38 - nowa bez metki = 51/91/12 ??? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
1. Tunika/Sukienka Atmosphere z kokardą- rozm z metki 10/ 38 - nowa bez metki = 51/91/12 cos za nia ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=415561 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
4. Kamizelka czarna nietoperz/ dekolt woda - rozm M - nowy bez metki kupiony na all = 45/61/15
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za szorty plazowe?
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie za : 1. Tunika/Sukienka Atmosphere z kokardą- rozm z metki 10/ 38 - nowa bez metki = 51/91/12
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A podeślesz mi fotke na osobie?
Jakie ma wymiary w biuście? ![]() Ja podam CI wymiary tej fioletowej wieczorem, jak dotrę do domu ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za sukienke nr 1?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
8. Spódnica czarna, falbanki ze złotem, cekiny i kokardą - rozm 38 - stan bardzo dobry - 30-38/44
coś u mnie?? ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
dodaję zdjęcie tuniki na sobie - robię to tylko na prośbę os z którymi prowadzę rozmowę dot wymiany ciuchów.
Tunika jest bardzo pognieciona, a dla mnie jest za mała w biuście (ja mam 107cm) i nie ładnie się na górze układa Edytowane przez ADMIRABLA Czas edycji: 2010-04-13 o 16:14 Powód: zmiana na lepsze zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA 11. Spodnie rurki kolor ciemny bananowy (materiał jak jeans) - rozm M-L - nowe przymierzone kilka razy nie chodzone, bardzo elastyczne = 38-42/48-52/19/104 (pierwsze i ostatnie zdjęcie) 12. Tunika Reserved kolor biały z dżetami - rozm M - nowa, przymierzona kilka razy nie chodzona, nie mój kolor, elastyczna = 42-50/72/18 = japko88 13. Top plażowy do kompletu z szortami z 2 postu - Next z metką - rozm 10/38 = szerokość 36-41 14. Sukienka Vila - rozm M - nowa kilka razy przymierzona od roku w szafie nie chodzona, trochę elastyczna, zamek z boku, szlufki na pasek = 43-48/38-43/92 = japko88 15. Bluzka z cekinami - Next - rozm M stan bardzo dobry= 47-49/56/10 16. Spodenki jeansowe Vila - rozm M - z metką = 38/48-50/23/27 17. Kamizelka/Bolerko - szara stalowa lekko mieniąca - jak nowa - nie chodzona - 43-46/46 Edytowane przez ADMIRABLA Czas edycji: 2010-04-20 o 13:08 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za tunika/sukienka atmosphere?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ok tylko rozszyfruj wymiary
51/91/12 51 to biust 91 dł a 12? ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- stan-bez paska- 20 pas41 biodra51 dł106 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
materiał to 100% poliester
pachy 45 talia 37 dł 82 rękaw 40,5/28 proszę ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1271018628
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1271018628
cos u mnie za? ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Witaj, z przykrością muszę stwierdzić, że rezygnuję z tej tuniczki
![]() Na mnie będzie też za mała w biuście... ![]() Dzięku za zdjęcie i pozdrawiam! ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ok, mogłabym oddac podkład, ale za:
szorty plazowe 12. Tunika Reserved kolor biały z dżetami - rozm M - nowa, przymierzona kilka razy nie chodzona, nie mój kolor, elastyczna = 42-50/72/18 i szorty dzinsowe co Ty na to?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a gdybym zrezygnowała z szortów kapielowych?
wtedy wyszlovy: dzinsowe szorty plus koszulka za podkaład. czy tak by Ci odpowiadaoło?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
no te moje to nie są niskie biodrówki
niższe sa te bojówki reserved |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA
18. Sweter/Kardigan Vila rozm M - prawie nowy - przymierzany nie chodzony - bez paska ze zdjęcia (sweter jest zapinany na haftkę i wiązany ozdobną szarfą - głęboka czerń = od 44 regulowany/63/65 19. Bluzka NAF NAF - rozm M - jak nowa - wykończona koronką, rękaw 3/4 - ubrana kilka razy = 44-51/55/44 20. Bluzka Carry - rozm L - welurowa - rozcięcie na ramieniu plus kwiatowa szara aplikacja - jak nowa - kilka razy założona, raczej pudrowy róż = 49-53/55/19 21. Tunika Vila - rozm M - nie chodzona - przewiązywana pod biustem, marszczona na biuście = 38-46/56 22. Bluzka szyfonowa Select z bufkami - rozm M/L - 12/14 - kupiona na all u nieuczciwego sprzedającego, ma wadę przy dekolcie (zdjęcie) do zaszycia - jeszcze z plastikiem po metce - przeze mnie nie chodzona, nowa = 45-50/58/15 23. Kardigan Terranova - rozm S małe - ceglany = 38-40/55/60 24. Bluzka szyfonowa New Look - rozm UK14 - EU 42 - jak nowa - nie chodzona przeze mnie - max54/69 najdłuższy pkt 25. Jeansy Next - rozm 12 /40 - stan bardzo dobry = 40-42/51-53/25/103 26. Tunika zółta all - kolor ciemny bananowy taki ciepły kolor nie żarówa - rozm M/L = 45-50/70/10 Edytowane przez ADMIRABLA Czas edycji: 2010-04-20 o 13:31 Powód: dadany opis koloru |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
informacja rzeczy są bardzo pogniecione - za co przepraszam, ale nie chodzę w nich - leżą w worku na dnie szafy i są przygniecione innymi moimi ubraniami
![]() DOKŁADKA - przy wymianie będę wybredna 27. Mexx - kurtka Moro/militarna, na suwak plus paseczki, marszczenia na rękawie - rozm 40 - stan dbd = 50/55/65 nie muszę wymieniać - raczej za inną kurtkę/tjn. 28. Next płaszcz, biały w różowe kwiatki, kieszenie - rozm UK12- EU40 - stan bdb =max53/96/63 - nie muszę wymieniać - wymiana za jakiś inny płaszcz/okrycie wierzchnie 29. Next płaszcz pudrowy róż - materiał wygląda jak cienki zamsz - rozm 38 - 48/85/60 - nie muszę wymieniać - raczej za inny płaszcz/okrycie wierzchnie 30. Shirt - long - chyba Bershka - kupiona jako nowa w outlecie w Wawie - wycięłam boczną metkę bo była bardzo długa i przeszkadzała - stan bardzo dobra/ mało chodzona kupiona pod koniec lata 2009 - rozm M/L = 43-48/66 31. Sweter żółty - kupiony na all - rozm M - dekolt łódka, falowane wykończenie - stan bdb + - miły materiał = 40-48/55/62 32. Pasek brązowy/szeroki - połączenie z gumą - stan bdb+ = min 38 - max 44 x2 33. Bluzka Vila - kwiatowy wzór - kolor kości słoniowej, wzór malinowy - rozm M - nowa z metką = 42-48/65 34. Spódnica szyfonowa Intown - nowa z metką - rozm 38 - kolor miętowy w kwiaty - 38-39/72 Edytowane przez ADMIRABLA Czas edycji: 2010-04-20 o 14:59 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
14. Sukienka Vila - rozm M - nowa kilka razy przymierzona od roku w szafie nie chodzona, trochę elastyczna, zamek z boku, szlufki na pasek = 43-48/38-43/92
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.