|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
naczynko pod okiem
po stosowaniu kremu Retin-A powiekszyło mi sie naczynko krwionosne na dolnej powiece tak jakby zylaczek.Prosze mi poradzic czy naczynko samo sie obkurczy czy jest moze jakis sposob by go usunąc.laser odpada bo jest to za blisko oka a poza tym nie jest to nic w rodzaju teleangiektazji.Nadmienia m ze kremu nie stosuje juz od 1,5 miesiąca a naczynko wciaz jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
naczynko pod okiem
po stosowaniu kremu Retin-A powiekszyło mi sie naczynko krwionosne na dolnej powiece tak jakby zylaczek.Prosze mi poradzic czy naczynko samo sie obkurczy czy jest moze jakis sposob by go usunąc.laser odpada bo jest to za blisko oka a poza tym nie jest to nic w rodzaju teleangiektazji.Nadmienia m ze kremu nie stosuje juz od 1,5 miesiąca a naczynko wciaz jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: naczynko pod okiem
Mozna jeszcze sprobowac obliteracji, czyli wstrzykniecia w naczynko preparatu, ktory spowoduje zarosniecie naczyniaka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Re: naczynko pod okiem
Mozna jeszcze sprobowac obliteracji, czyli wstrzykniecia w naczynko preparatu, ktory spowoduje zarosniecie naczyniaka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.