|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Suknia ślubna, potrzebuję rady
Witajcie. Potrzebuję porady dotyczącej sukni ślubnej od kogoś kto zna inne powiedzenia niż "jesteś śliczna, więc we wszystkim będzie Ci ładnie..."
Te modele znalazłam w Royal Splendor na Bemowie. Jeśli ktoś ma jakieś inne salony warte uwagi z Warszawy, dajcie znać. Mam 174cm i jestem szczupła. Jakie do tych suknii będą pasować dodatki? http://royalsplendorbridal.com/files...kolor_ecru.jpg http://royalsplendorbridal.com/files....m__ecru_1.jpg http://royalsplendorbridal.com/files...nia-slubna.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia ślubna, potrzebuję rady
powiedziałabym, że jesteś śliczna i we wszystkim ci ładnie - gdybym cię jeszcze widziała.
masz 174 cm, jesteś szczupła, i co w sumie dalej? skąd mam wiedzieć, czy masz metr dwadzieścia nóg, czy długi tułów i jak w takim razie dobrać krój sukienki? czy masz pełny biust, który chcesz wyeksponować, czy drobny? czy masz szałowo wciętą talię, którą chcesz absolutnie wszystkim pokazać, czy niezbyt wyraźnie zarysowane wcięcie, czyli trzeba stworzyć iluzję wąskiej talii? dużo ludzi jest szczupłych, a wyglądają różnie. podstawowe pytanie brzmi: czy ty te sukienki mierzyłaś i jeśli tak, to co ci się w nich podobało najbardziej, dlaczego dobrze się czułaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ta druga jest ładna...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nigdy nie sugeruj sie zdjeciami. Na miesjcu moze sie okazac, ze tkanina jest brzydka a sukienka wyglada na tobie zle. Pojdz do salonu, przymierz.
Niestety jezeli chodzi o sukienki to nie podobaja mi sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mnie się najbardziej podoba pierwsza ale jeden lubi cukierki a inny jak mu skarpetki śmierdzą....
jakbys nam pokazała swoje zdjęcia w nich to Ci powiemy w której wyglądasz najkorzystniej ale takie głosowanie jest bez sensu bo każdy powie co innego. Gust jak dupa, każdy ma swoją ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym tak jak już dziewczyny pisały - opis "jestem szczupła, mam 174 cm wzrostu" w zasadzie niczego nie mówi bo tak na prawdę to kształt figury decyduje o tym co dobrze leży a co nie. dodatkowo IMHO suknia powinna też być dobrana do osobowości PM a także do ogólnego stylu wesela (np.romantyczne, eleganckie, "swojskie") , a te suknie które zlikowałaś w zasadzie mają dość różne style zwłaszcza ta 2 ma zupełnie inny niż pozostałe...
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
gh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Pierwsza suknia jest piekna !
![]() bedzie pasowala bizuteria z elementami delikatnych i eleganckich perel. najlepiej gruba bransoletka i delikatne wiszace kolczyki. super ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ja moją kupiłam w la mariee na Marszałkowskiej. na własnej skórze przekonałam się, że w najpiękniejszej sukience wcale nie wygląda się pięknie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Pierwszą chciałam, ale... nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Też postawiłabym na nr. 1 .Ale jak dziewczyny wcześniej pisały nie wiemy jak wyglądasz, a opis bardzo skompy
![]() http://alejaweselna.pl/Suknie-slubne...o_wiedziec_496 http://alejaweselna.pl/Suknia-Slubna...o_wiedziec_464 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Cześć, może ktoś jeszcze tutaj zagląda
![]() Wybrałam sobie suknię, to znaczy połączyłam kilka modeli (załącznik) I mam pytanie czy wg Was potrzebny jest tutaj naszyjnik? A kolczyki? Mi się wydaję, że lepsze będą wkręty, nawet jak będę miała kok czy fale zaczesane na bok. Proszę o sugestie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.