|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Łączenie akrylu różnych firm Sun Flower, SPN
Witajcie.
Przeszukałam całe forum i nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie w związku z tym może tutaj ktoś mi pomoże ![]() Od kilku lat zajmuję się przedłużaniem paznokci metodą żelową (używam żeli Sun Flower) ostatnio zapragnęłam spróbować pobawić się akrylem. Po przeczytaniu forum stwierdziłam, że zakupie akryl i liquid firmy Sun Flower. Na początku chciałam SPN jednak nie miałam tyle pieniędzy. Zrobiłam tak i czekam aż paczka przyjdzie ![]() Wczoraj dostałam od koleżanki dwa akryle biały i cover różowy z firmy SPN ![]() Wyczytałam, że liquid z Sun flowera bardzo dobrze łączy się z akrylami SPN i nie tylko. Tylko moje pytanie jest takie czy nie będzie problemu gdy będę chciała łączyć akryl z SPN z akrylem z Sun Flower plus do tego liquid z SF. Liczę na wsze rady. ![]()
Edytowane przez doucin Czas edycji: 2010-11-10 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Łączenie akrylu różnych firm Sun Flower, SPN
Takie kombinacje najlepiej sprawdzać na sobie, zanim spróbuje się na klientkach, można łączyć różne firmy, tylko wcześniej trzeba to przetestować.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.