|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Proszę przeczytajcie. Nie wiem co myśleć ;(
Hej.
Ja i on. Zgrana para od roku. Szczęśliwi mimo sprzeczek, kłótni- jak w każdym związku. Do dnia kiedy on na uczelnianej imprezie poznał inną kobietę. Dowiedziałam się o tym od niego. Przyznał się do flirtu z nią ale nie do zdrady. Bardzo mnie to zraniło. Dowiedziałam się, że nie wie co czuje do mnie, nie umiał mi odpowiedzieć na to pytanie. Dla mnie sprawa była wtedy prosta, albo jesteśmy razem i ratujemy ten związek albo on idzie do innej kobiety. Chciał czasu aby odpocząć. Jednego dnia mówił, że nie doceniał tego co miał bo nigdy nie poczuł, że może to stracić. A innego pytał czy chciałabym abyśmy zostali tylko przyjaciółmi. Minęło parę dni a ja już nie mam siły do tego ![]() Był całym moim życiem, nie wiem czy walczyć, czy odejść sama. Nie wyobrażam sobie niczego po prostu, a nie umiem trwać w takiej nicości. Myślę czy można później tworzyć nadal szczęśliwy związek mimo tylu słów, ran? Chciałabym może i mu pomóc ale on nawet o tym nie wspomniał. Powiedział tylko, że coś w nim pękło, nie chce tego wszystkiego niszczyć. Ale dlaczego mimo, że było ok podrywał tamtą laskę? Proszę Was poradźcie mi coś bo na prawdę mam kompletny mętlik. Co robić? Czekać? Walczyć? Rozmowa na razie jest chyba nierealna bo usłyszę tylko 'nie wiem'. Zastanawiam się czy jest aż tak perfidny czy na prawdę się pogubił. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę przeczytajcie. Nie wiem co myśleć ;(
Dla mnie tekst: "chcę złapać oddech" oraz "chcę, abyśmy odpoczęli od siebie" oznacza: to już koniec. Możesz walczyć, tylko po co?
Cytat:
Bardzo kocham własnego męża, ale nie jest całym moim życie, trudno, bo trudno, ale mogłabym sobie wyobrazić życie bez niego. Chociaż nie chciałabym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dla mnie też. tak mówi facet, który chce odejść, ale nie wie, jak wybrnąć, bo mu żal kobiety i nie chce też wyjść przed nią na sk...syna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
zgadzam sie z powyższymi opiniami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on flirtuje z innymi, cos gada ze musi odpoczac... niepokojace. zadzwon i umowcie sie na spotkanie gdzies gdzie mozecie porozmawiac. prosto z mostu powiedz ze takie *odpoczywnki, zlapanie oddechu* to cos dziwsnego. mial czas na zastanowienie. niech decyduje...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
No, czyli podczas kiedy bedzie 'lapal oddech' bez wyrzutow sumienia bedzie testowal nowa dziewczyne, jak mu z nia wypali, to zostaniesz zawiadomiona, ze to juz koniec.
Jesli nie, to WROCI, ze niby przemyslal i zyc bez ciebie nie moze. Kopnij faceta w dupke i zajmij sie soba - Budowac 'cale' swoja zycie wokol faceta? Bardzo kiepski pomysl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie było ok- widocznie coś przeoczyłaś jakby było to NIE podrywałby innej i już. Czy walczyć? Nie, olać sikiem prostym i zapomnieć- wiem, że cieżko i że boli, ale najważniejsza jest godność własna - czy chcesz być z facetem, który ogląda się za inna? ja bym nie chciała czy chcesz faceta, który da się uwieść innej? jakby mój się dał, to sama byg o własnoręcznie we wstążkę opakowała i wręczyła tej kobiecie, bo po co komu taki facet?? miej troche godności i szacunku do siebie ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Odejdź sama, a dobrze postąpisz. A napewno znajdziesz kogoś lepszego, lepiej jak to się stało/dzieje teraz, niż miałoby to przyjść za parę lat. Wtedy by napewno bardziej bolało. Facet napewno z czasem przekona się kogo stracił. Nie ma co marnować życia dla niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No mi sie wydaje, ze zostawia uchylone drzewi. Jak mu z tamta nie wyjdzie, to zawsze moze wrocic, jak Cie potrzyma troche w niepewnosci. Zastanow sie co jest warte uczucie, które znika pod wpływem innej ładnej buzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
słuchaj, przecież nie można kogoś przestać kochać i potem znowu pokochać. Nie da się tak. Skoro on Ci wciąż mysli oczy, unika okreslenia się, chce "odetchnąć" to znaczy ze chce sie odizolowac. A po co się odizolowujemy? Chyba nie po to zeby wzmocnic zwiazek HAHAHA wręcz odwrotnie. Żeby łatwiej odejsc, ochlonac, oziębić relację.
Z drugiej strony, skoro zostawia sobie taką furtkę, to pewnie dlatego zeby przekonac sie co bedzie z tamtą kobietą (lub ogolnie z jakąkolwiek inną) a w razie jak nie wyjdzie - być dalej z Tobą i jednoczesnie szukac dalej. CZAISZ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Skończyłam to. Zadzwoniłam właśnie i zapytałam czy to koniec a on potwierdził.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Kuźnia inspiracji
|
Skoro tak, to masz okazję zacząć nowe życie. Bez chłopaka, który tylko czekał na okazję przerzucenia sie na inny kwiatek.
Równiez polecam wątek rozstaniowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
jestę wieszczę
|
powiedz mu, że w trosce o jego swobodne oddychanie odchodzisz na zawsze. Możesz też dołączyć gumy miętowe, czy inne cukierasy z reklamy, gdy gościu rozwalił prawie pół windy.
Jak dla mnie nie ma sensu kontynuować takiego związku. "Bo może mi się odwidzi". I co, masz czekać? ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.