![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Najnowszy! Męsko-damsko-kosmetyczno-biżuteryjny :)wątek nieaktualny
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2011-04-09 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najnowszy! Męsko-damsko-kosmetyczno-biżuteryjny :)
Część męska ![]() 1. NOWE męskie spodnie jeansowe, obwód pasa 86cm, W:34, L;36. 2. Męska kurtka Oxide, rozm XL, ogólnie stan bardzo dobry, jedynie kołnieżyk ma ślady użytkowania. 3. Męskie spodnie jeansowe Creso, W:35, stan idealny 4. Czarna koszula w paski, dwa razy założona, rozmiar S, stan idealny .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-06-11 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Część męska
![]() 1. Czarny sweter, rozm XL, stan dobry, lekko zmechacony 2. Beżowa koszula męska, kołnierzyk 42, na 176-182, stan idealny 3. NOWA elegancka koszula z krótkim rękawem o ślicznym, fioletowym kolorze, w delikatne podłużne prążki, kołnierzyk 43-44 .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-09-07 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
NOWY męski sweter na suwak Diverse, rozm XL.
wymienię tylko na coś super o podobnej wartości .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-08-08 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar uniwersalny
![]() 1. Brązowy sweterek z długim rękawem. Pasuje na S/M/L – NOWY 2. Bluzeczka wiązana na szyję z cienkiego przewiewnego materiału, czarna z żółte kwiaty. Pasuje głównie na S/M - NOWA nie oddam łatwo... 3. Bluzka zakładana na szyję, czarna w białe wzory wykańczane srebrnym brokatem - NOWA 4. Satynowa bluzeczka na ramiączka, stan bdb 5. NOWY brązowy golfik Japan Style z rozszerzanymi bufiastymi rękawkami 6. NOWY żółty golfik Japan Style z rozszerzanymi bufiastymi rękawkami 7. NOWY brązowy sweterek łódka 8. NOWE białe spodnie pumpy - alladynki 9. NOWA żółta bluzeczka z długim rękawem i kopertowym dekoltem 10. NOWA kimonkowa bluzeczka - biała .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-08-07 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar uniwersalny
![]() 1. NOWA kimonkowa bluzka w kratkę 2. NOWY zielony sweterek na guziczki, pisze że rozmiar uniwersalny, ale jest to zdecydowanie S 3. NOWY ażurowy sweterek, fioletowy na 2 guziczki 4. NOWY sweterek ecru 5. Sukienka, raz założona 6. Haleczka nocna, stan idealny 7. NOWA sukienka/tunika bombka, kolor szary, rozmiar jak wszystkie tu - uniwersalny (wg mnie S-M) 7. NOWY golfik z marszczeniem przy szyi w żółtym kolorze. .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-08-07 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar uniwersalny
![]() 1. Zielona bluzka z krótkim rękawkiem, raz założona, stan idealmy 2. NOWA czarna bluzka (ma niedoszycie na dekolcie - widoczne na zdjęciu) .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-08-23 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar S
![]() 1. NOWY fioletowy golfik 2. NOWA bluzeczka, ślicznie wygląda po założeniu 3. NOWA bluzka turkus 4. NOWA bluzka fioletowa 5,6,7. NOWE sukienki, super do leginsów lub samodzielnie. Trzy wzory 8. NOWA spudniczka NEW YORKER rozm S/M w fioletową kratkę, tylko za cos super . NOWE PŁASZCZYKI ŻÓŁTE , POSIADAM DWIE SZTUKI - W ROZMIARZE M ORAZ L .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-10-06 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar M
![]() 1. NOWE Kimonko szare 2. NOWA zielona bokserka 3. NOWA różowa bluzeczka z piękną falbanką na dekolcie 4. NOWA zielona bluzeczka z piękną falbanką na dekolcie 5. NOWE Kimonko popielato-różowe .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-08-08 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar L/XL
![]() 1. NOWA tunika z długim rękawem, nie noszona 2. Bluzka bokserka, stan bardzo dobry 3. Elastyczna bluzeczka na ramiączka szara MEXX 4. Zielona bluzka – stan dobry, jak widać na zdjęciu 5. Biała koszula, rozm. 42 – stan bardzo dobry (kupowana była na jedno założenie) szerokosc w biuscie - 48x2 cm w tali ok 44x2 cm na dole 53x2 cm długość 71cm 6. Czarna koszula, rozm. 42, stan bardzo dobry 8. Morski sweterek przeplatany i wiązany z boku, rozmiar - stan dobry 9. Satynowa koszula nocna - stan idealny .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-10-27 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar XL
![]() 1. NOWA zielona (na metce XXL) długość- 57 szerokość pod biustem - 47 szerokość na dole - 47 2. Żólta (tylko mierzona i przeprana - z metki XL) długość- 55/56 szerokość pod biustem - 44/45 szerokość na dole – 44 3. Bluzeczka wiązana na szyję. Mialam ja raz, jest w idealnym stanie 4. NOWA żółta bluzka w paski, rozm XL - bez metki 5. Turkusowa koszula na haftki, rozm. 42 - założona kilka razy - stan idealny 6. Bluzeczka wiązana na szyję, na metce XL-XXL, ale na moje oko to poprostu L 7. Spódnica 42 - nowa, nie noszona 8. Spódnica 42 nowa 9. Czarna uniwersalna spódnica, cienka, rozm L 10. Czarna koszula ze srebrną nitką, rozm. z metki to 50, ale zdecydowanie uważam że to 42 góra 46 stan idealny .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-06-17 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar XL
![]() 1. Lniana sukienka, rozm 40/42 - nowa bez metki 2. Jasnoniebieska sukieneczka dwuwarstwowa - 1 z materiału a 2 z delikatnej siateczki. Z jednej strony sięga za kolana a z drugiej jest wcięcie przed kolano. Rozmiar L - stan bdb 3. Sukienka różowa zwiewna, na ramiączka, sięga lekko za kolana. Rozmiar L Stan bdb - może ze 2 razy założona 4. Długa czarna elegancka sukienka dopasowana do ciała z półgolfem i odkrytymi ramionami. Z tyłu półgolf zapinany na jeden guziczek. Rozmiar M Stan idealny - kupiona na jedną uroczystość. 5. Sukienka do kolan, brązowa z wzorem i delikatnymi cekinkami, rozm. 42 - stan idealny (raz założona) 6. Bordowy gorset, rozm 42 7. Mgiełka XL-XXL - ma pasek - reguluje talie, dodatkowo rękawki można sobie ściągnąć - tworząc bufki, lub puścić luzem. Super - stan bardzo dobry! .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-08-23 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Torebki
![]() 1. Czarna torebka, na upartego A4 wejdzie ![]() 2. Czarna pleciona torebka - stan bardzo dobry 3. NOWA srebrna torebka Effia z Avonu, mieści A4 4. Różowa mała słodka torebeczka, stan bardzo dobry, jest w jednym odcieniu, na zdjęciu taki ciemniejszy pasek to wina aparatu 5. Torba mieszcząca A4, stan bardzo dobry 6. NOWA złota torebka - tylko za coś super 7. Mała torebeczka do ręki, czarna, stan dobry 8. Mała elegancka jasna torebeczka, stan dobry 9. Wakacyjna zielona torba w paski - stan idealny 10. Mała-czarna torebeczka - stan bardzo dobry .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-06-23 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Buty - rozmiar głównie 41
![]() i jeszcze jedna parka bucików w poście 20 ![]() 1. Buty rozm 41, kupiłam je jednak nie był to dla mnie za udany zakup ponieważ rozmiar mi jednak nie odpowiada, tak więc są praktycznie NOWE 2. Buty rozm 41 3. Kozaki rozm 41, czarne, stan ogólny bardzo dobry bo niewiele w nich chodzilam poza flekami, tu ich praktycznie juz nie ma... ![]() 4. NOWE buciki słodkie białe/ecru rozmiar 39 .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-08-23 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki
![]() 1. Perfumy Giordani Gold, Oriflame - z wymianki, brak kilku psików 2. Perfumy Suddenly 50ml (brak kilku psików) - z wymianki 3. NOWE perfumy Exotic Beaches Avon, 50ml 4. Cienie Ruby Rose - zużycie widać na zdjęciu 5. Rozświetlające różowe perełki/cienie - zużycie ok 1% (praktycznie nowe) 6. Błyszczyk długo utrzymujący się na ustach Avon - zużyte ok 20% 7. Saszetka odżywki do włosów dodawana do farb do włosów Garnier, 20ml - nowa 8. Niebieska przezroczysta kosmetyczka Avon - nowa 9. Cień do powiek Ruby Rose, turkusowy, sypki. Nie używany, cały - z wymianki .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-09-14 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki
![]() 1. Lakiery .a brązowo-złoty - nowy .b różowy - zużyte kilka procent - widoczne na zdjęciu .c emalia palona - zużyte ok 50 % 2. Lakier Bell do francuskiego manikiuru + paski (30 par) - lakier zużyty w ok 5% 3. Czerwony lakier Bell - pomalowałam raz paznokcie, jednak dla mnie kolor jest za żywy 4. Szminka do ust Avon, kolor Cappucino, zużyte ok 25% 5. Korektor w pędzelku Avon Light, praktycznie cały 6. Kredka do ust Inglot - praktycznie cała 7. Balsam do ciała Avon - migdał i mleko, zużycie widoczne na zdjęciu - ok 15%. Balsam do ciała opóźniający odrastające po goleniu włoski Avon - Skin So Soft - zużycie ok 10 % 8. Malinowa mgiełka do ciała Avon, zużycie ok 5 % .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-08-26 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki
![]() .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-07-16 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria
![]() .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-06-05 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Różności
![]() 1. Prostownica do włosów + nakładki do karbowania - stan bardzo dobry 2,3,4. Szaliczki 5. Nowe materiałowe paski do spodni, sukienek, tunik 6. Okularki Avon, stan bdb .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-08-08 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
BUTY zamszowe różowe z klamerką, rozmiar 40, stan bdb.
.
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-08-08 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 24.08 !!!!!!!!
1. Koronkowy żakiecik, rozm. ok 40-42, stan b.dobry 2. Brązowo-złota bluzeczka z brokatem, stan idealny - miałam ją na sobie raz 3. NOWA czarna bluzeczka z delikatnym czarnym brokatem i łódkowym dekoltem. Rozm to ok s/m/l 4. NOWA dłuższa tunika ze srebrnym brokatem. Rozm to ok S 5. Biała tunika z lejącym dekoltem, wiązana na szyji pięknie eksponuje plecy, stan bardzo dobry, rozmiar 40 6. Tuba-tunika Amisu, rozm L, stan idealny 7. Tuba-tunika zielona, rozmiar uniwersalny, ma delikatne zszycie, leskie widoczne na drugim zdjęciu ze zbliżeniem 8. Grafitowy golfik z krótkim rękawem, rozmiar uniwersalny, stan dobry .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-08-23 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 24.08 !!!!!!!!
1. Czarna bluzka z długimi bufastymi rękawkami, rozm 40/42, stan dobry 2. Czarna bluzeczka z kopertowym dekoltem, wiązana po boku, rozm ok L - stan idealny 3. NOWA zielona koszulka z krótkim rękawkiem, rozmiar S/M 4. Czarny sweterek na guziki Amisu, rozm XL - stan dobry 5. Płaszczyk jesienny, rozm XL, stan db- 6. Satynowa piżamka nocna w kropki, rozm M/L. Stan idealny 7. Żółta koszula nocna z żyrafą, rozm.L, stan idealny 8. Sportowy kostium kapielowy, rozm ok M, stan db- .
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-09-14 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Oiuytrew
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
mnbvc
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
kjhgfds
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś u mnie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1275765833 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275766027 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1275766156
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275766027
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1275766769 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1275767258 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275767727 cos u mnie moze? ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- mysle zetak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275767258 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275767402 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275766027
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za:
NOWA Woda toaletowa Exotic Beaches Avon, 50ml? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.