![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Górna półka i nie tylko za wish
Ponieważ moje półki uginają się od kosmetyków, tym razem szukam praktycznie wyłącznie rzeczy z wish, a więc:
ZAPACHY: - Chanel Chance Eau Tendre - oddam cały wątek!! - Guerlain AA - najchętniej Grosselina, Tutti Kiwi, Mandarine Basilic, Pamplelune - Escada Ocean Lounge, Moon Sparkle, Island Kiss - Benefit Lee Lee - Vera Wang Princess - Hugo Boss Woman - J'aime La Perla - Naomi Campbell Cat Deluxe At Night - Pink Sugar - próbka dla poznania zapachu Poza perfumami szukam: - NOWEGO pędzla TBS do pudru - NOWEGO Flat Topa EDM - ogólnie dobrych pędzli do makijażu - lokówki - płynów micelarnych - chętnie Dax - znienawidzony przez wielu a przeze mnie uwielbiany korektor L'Oreal Touche Magique - profesjonalnych kosmetyków do pielęgnacji włosów cienkich/farbowanych/blond - minerałów - kosmetyków TBS, Benefit, Aquolina - srebrnej biżuterii - kosmetyków Iwostin z serii Purritin - kremu Smooth z zieloną glinką - za to oddam dużo! - filtr LRP Anthelios - również próbki - sukienek na lato - kardiganów i pewnie jeszcze paru rzeczy, o których zapomniałam ![]() Na fioletowo rezerwacje, na szaro rzeczy nieaktualne. W zamian oddam: OCZY: 1) Paletka cieni Estee Lauder (brak najjaśniejszego, zużycie reszty jak na zdjęciu) OlkoLolka 2) Cień Guerlain w kolorze 04 Grenat Taffetas (kilka razy użyty) - będę bardzo wybredna bo go lubię, ale rzadko używam 3) Brązowa automatyczna kredka Bourjois (kilka razy użyta) OlkoLolka 4) Brązowy eyeliner Oriflame - po terminie ale wszystko z nim ok Tak_To_Ona 5) Biało czarna kredka Essence NieIdelna 6) Turkusowa kredka Sensique NieIdelna 7) Brązowa kredka Boots NieIdelna 8) Cień Urban Decay w odcieniu Midnight Cowboy (jasny beż z drobinkami) - raz użyty (będę wybredna) rypka85 9) Tusz Rimmel Extra Super Lash - kilka razy użyty NieIdelna 10) Tusz Maybelline Collosal - kilkanaście razy użyty NieIdelna 11) Tusz Essence Multiaction Mascara - używany przez ok. 1,5 miesiąca na zmianę z innym tuszem, świetne oceny na KWC brak TWARZ: 1) Puder sypki Artdeco do średniej karnacji (zostało ok. 60%) eunchae 2) Puder w kamieniu Yves Rocher Yria do średniej karnacji (niewielkie zużycie) mam kartonik Tak_To_Ona 3) Podkład Max Factor Panstik w odcieniu Fair (kilka razy użyty) - napisy starte od noszenia w torebce, ale z samym podkładem wszystko ok Tak_To_Ona 4) Korektor w kredce USTA: 1) Błyszczyk Body Shop z drobinkami (2-3 razy użyty) Valie 2) Kredka Sephora w odcieniu Sexy Cherry (2 razy użyta, mam kartonik) 3) Konturówka Astor w odcieniu pasującym do kredki Sephora (nowa) 4) Błyszczyk My Secret Eat Me o zapachu Bounty (2 razy użyty) 5) Balsam odżywczy do ust Yves Rocher (zużycie ok. 20%) brak 6) Balsam odżywczy do ust Plante System z olejkiem arganowym o zapachu wanilii - kilka razy użyty (za coś fajnego) ZAPACHY (wymienię za inne zapachy): 1) Calvin Klein Obsession Night (ok. 35/100ml) szokama 2) YSL Baby Doll (ok. 8/30 ml) - za coś z wish awunia 3) Perfumetka Sephora Wanilia Wanilia (2 razy użyta) rypka85 4) Miniatura Cacharel Amor Amor (5 ml, nowa) nie ma jej na zdjęciu komicznie Mogę zrobić odlewki Benetton Energy i Yves Rocher Naturelle. INNE: 1) Krem Tołpa Huminea Strefa T (zużycie ok. 40%) komicznie 2) Nowy lakier Rimmel Lasting Finish w kolorze Hot Pink Valie Mam jeszcze kilka rzeczy "niekosmetycznych", ale nie posiadam aktualnych zdjęć, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany, zapraszam do poprzedniego wątku ![]() DOKŁADAM: URZĄDZENIE DO DEPILACJI ZA POMOCĄ ELEKTROLIZY BABYLISS aljaka Dzięki technice depilacji przez elektrolizę, depilator ELECTROLISS firmy BaByliss umożliwia obecnie trwałe wyeliminowanie niepożądanych włosów w sposób całkowicie bezbolesny. Technologia ta polega na przekazywaniu prądu elektrycznego o niezwykle małym natężeniu w kierunku mieszka włoskowego. Zachodząca wówczas reakcja chemiczna powoduje neutralizację brodawki skórnej odpowiedzialnej za żywienie włosów, dzięki czemu ich odrastanie następuje zdecydowanie wolniej. Wykorzystywana metoda umożliwia więc nie tylko usunięcie widocznych włosów, ale także stopniowo niszczy ich korzenie umożliwiając trwałą depilację. W zestawie znajdują się: 1. Ostrze do depilacji precyzyjnej + 4 głowice 2. Złączka główna + 2 złączki nakładek + 1 złączka nakładki kontaktowej 3. Nakładki na twarz 4. Nakładki na miejsca wrażliwe 5. Nakładki na nogi 6. Nakładki kontaktowe 7. Kosmetyczka 8. Zasilacz sieciowy 9. Urządzenie 10. Instrukcja obsługi (również w j. polskim) 11. Żel przewodzący Depilator pochodzi ze sklepu z RTV i AGD w Paryżu, kupiłam go za 129 euro. Wymienię chętnie na "tradycyjny" depilator, markowy zegarek, ale również kosmetyki/ciuchy/srebrną biżuterię. DOKŁADAM: 1) Max Factor Creme Puff w odcieniu 05 Translucent - 2 razy użyty, ma jeszcze folię 2) Szminka na bazie wody Bourjois Rouge Hi-Tech w kolorze różowym - użyta raz, świeżutka, przywieziona parę dni temu prosto z Paryża ![]() DOKŁADKA Z 27 MAJA: 1) Mozaika rozświetlająca Avon odcień Cool Shimmers (zostało ok. 70%) rypka85 2) Róż Body Shop odcień Cool Dusk (kilka razy użyty, baaardzo wydajny) MAGDA1704 3) Baza matująca pod makijaż Sephora (zużycie jak na zdjęciu) MAGDA1704 4) Okulary przeciwsłoneczne C&A z zeszłorocznej kolekcji (delikatne rysy na szkłach i oprawkach, oddam za drobiazg) MAGDA1704 5) Balsam Aquolina o zapachu białej czekolady (zostało ok. 70/125 ml, nie ma go na zdjęciu) 6) Mgiełka Elizabeth Arden Sunflowers (zostało jakieś 75-80% z 50 ml, nie ma jej na zdjęciu)
Grudniowa mini-wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68381251 Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2010-05-31 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Górna półka i nie tylko za wish
Mam nadzieje, ze sie nie wcielam
![]() Czy znajdziesz cos u mnie za: 3) Podkład Max Factor Panstik w odcieniu Fair (kilka razy użyty) 5) Balsam odżywczy do ust Yves Rocher (zużycie ok. 20%) ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: YSL Baby Doll (ok. 8/30 ml) i jakąś odlewkę Ibiza Hippie?
Poza wątkiem mam pędzel EDM Oval Concealer Brush (kilkanaście razy używany, uprany). Mam dwa takie same, także jeden mogę oddać.
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Niestety CK poleci do innej wizazanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś za: 3) Brązowa automatyczna kredka Bourjois (kilka razy użyta) 4) Brązowy eyeliner Oriflame - po terminie ale wszystko z nim ok 1) Calvin Klein Obsession Night (ok. 40/100ml) 2) YSL Baby Doll (ok. 8/30 ml) 3) Perfumetka Sephora Wanilia Wanilia (2 razy użyta) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Baby Doll i CK?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
coś za to?
3) Perfumetka Sephora Wanilia Wanilia (2 razy użyta) 2) Puder w kamieniu Yves Rocher Yria do średniej karnacji (niewielkie zużycie) 3) Podkład Max Factor Panstik w odcieniu Fair (kilka razy użyty) poszukaj w obu wątkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
wanilii było 10 ml, psiknięta kilka razy więc max 1ml brakuje, a białej czekoladki zostało jakieś 80/125 ml
![]()
![]() |
#15 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
M65 my chyba tylko normalne ślady użytkowania.
C75 jest jednak trochę po przejściach - wypadła z niego ta gumeczka z joysticka i została zastąpiona sylikonem (bo robiła mi się dziura w palcu bez niej). Jednak ten sylikon teraz już trochę się starł. - któregoś razu przejechałam po nim niechcąco nożyczkami i zrobiła się głęboka szrama, którą potem polerowałam i polerowałam i na ekraniku jest teraz taki lekki slad po tym. - mam zastępczą obudowę do tego telefonu razem z szybką - nieużywaną. Jeśli by Cię interesowała, to zdjęcie jutro Jutro sprawdzę jak z nimi od strony technicznej, bo dawno nie były włączane, ale raczej wsio ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Byłabyś ewentualnie zainteresowana Neonaturą Seve za Kleina Obssesion Night? Mam prawie nowiutką bo z ubytkiem zaledwie testowym i kartonikiem jeszcze z folią
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Nawet mi pasuje,bo zastanawiam się czy Klein nadal mi się podoba jak kiedyś i jutro będę miała możliwość sprawdzenia.A Seve nie mam wystawionej do wymiany . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
4) Miniatura Cacharel Amor Amor (5 ml, nowa) nie ma jej na zdjęciu? lub 1) Calvin Klein Obsession Night (ok. 40/100ml)?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
to ja się zgłaszam po:
2) YSL Baby Doll (ok. 8/30 ml) Escada Ibiza Hippie (jak możesz chcieć ją oddawać ![]() maseczkę Suhada z ryżem i bambusem poza wątkiem mam jeszcze Chanel Mademoiselle (w oryginalnej buteleczce i kartoniku, myślę że ok. 3 - 4 ml pozostały ale w określaniu ilości perfum nie jestem specjalistką ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
niestety nic
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
odpowiedź jest u mnie
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
3) Podkład Max Factor Panstik w odcieniu Fair (kilka razy użyty) ??
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nic z Twoich zapachów mnie nie zainteresowało
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Oto zdjecia 'zniszczenia'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Co byś chciała ode mnie za:
4) Miniatura Cacharel Amor Amor (5 ml, nowa) nie ma jej na zdjęciu ale oprócz pędzla LHK ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Baby Doll i miniaturkę Amorka?
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Mam odlewki Aquy Allegorii, widzę, że masz je na wishu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Pudru nie mam zadnego niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Na pewno sie nie zwolni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
No niestety, mam to co wątku - poza nim mogę oddać 10ml odlewkę bez dwóch psików L'Or.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
oo kurczę, nie zauwżyłam, że odp u siebie i czekałam u siebie w wątku na Twoją odp ;P
hm.. porponuję: *biała czekoladka * YSL Baby Doll (ok. 8/30 ml) *Perfumetka Sephora Wanilia Wanilia (2 razy użyta) za: *tusz Artdeco *emulsja Plante System + jak mi dorzucisz: 4) Miniatura Cacharel Amor Amor (5 ml, nowa) nie ma jej na zdjęciu to ja gratis daję:Koncentrat niwelujący niedoskonałości tłustej skóry odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.