|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyk pod oczy Bardzo dobrze kryjący przeciwzmarszczkowy
Mam bardzo widoczne fioletowe "ćpuny" pod oczami i trądzik. Moja cera jest porcelanowa. Szukam czegoś niestety tylko do 30 zł. Od nakładania wielu korektorów zaczęły mi sie robić zmarszczki pod oczami niestety nie moge si ich pozbyć dlatego szukam, czegos przeciwzmarszczkowego. Szukałam juz takich wątków , ale żaden mi nie pomógł i przepraszam, że wstawiam ten, le bardzo potrzebuje pomocy. Szukam czegos co można kupić w rossmanie lub naturze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyk pod oczy Bardzo dobrze kryjący przeciwzmarszczkowy
bedzie problem- szczegolnie ze wzgledu na odcien twojej skory, u nas jest problem z wyborem jasnych odcieni....
ja lubie korektor maybelline everfresh- przyciemniam go troche bo dla mnie jest za ciemny, ale ladnie kryje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
cienie pod oczami - polecam maybelline anti age, dokładniej opisany na kwc.
trądzik - polecam leczyć, a do tymczasowego ukrywania - podkład clinique anti blemish i do tego korektor cliniqua antybakteryjny. Bardzo fajny duecik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
kwc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Odnośnie dobrego podkładu to zapraszam Cię na wątek z BB Creamy ![]() ![]() Nie mogę Ci obiecać że te podkłady rozwiążą wszystkie Twoje problemy na buzi, ale wiele osób z cerą problematyczną je chwali ![]() ![]() Troszkę przydługa moja odpowiedź, ale mam nadzieję, że troszkę Ci pomogłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.