![]() |
#1 |
BAN stały
Przekupka: 19 pkt / 95% pozyt.
|
wszystkiego po trochę.H&M, Top Shop, VeroModa itp.Z podowu awarii wizażu tworzę nowy wątek
![]() ten ZAMKNIETY. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2010-12-03 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: wszystkiego po trochę.
1. Sukienka bombka. Fioletowa z czarnym połyskiem. Założona tylko raz, na studniówkę, stan idealny. Rozmiar 36.
2. Sukienka w grochy. Stan bdb-. Dolna koronka jest odrobinę sprana, ale groszki są idealnie czarne. Rozmiar S. 3. sweterek grzybek, rozmiar XS/S. Stan db. Lekko sprany. 4. Brązowo szary szal. środek jest taki jakby na gumce, a na brzegach falbanka. Śliczny i bardzo kobiecy. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2010-11-23 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
1. Śliczne kobaltowe buty. Okazały się na mnie przymałe. Rozmiar 36. Stan bdb.
2. Trampki Victory. Rozmiar 37. Stan bdb. 1. Czarne eleganckie czółenka Clara Barson. Rozmiar 36. Mam zapasowe fleki. Stan bdb. Przez lampe mają takie jakby plamy, w rzeczywistości są całe czarne, lakierowane. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2010-11-23 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
1. Bluzka na ramiączkach, czarna w srebrne groszki Butik. Śliczne guziczki przy dekolcie. Rozmiar 36-38. Stan idealny.p
2. Niebieska bluzka z nadrukiem. Rozmiar M-L, ale ja mam 36 i jest ok. Stan bdb. 3. Niebiesko czarna bokserka w panterkę. Rozmiar XS, ale na S też będzie, myślę, że naewt M się zmieści. Stan bdb. Była droga, więc nie za byle co. Projektantka : Ann Christine. 4. Apaszka w panterkę. Cienka i śliska. 5. Polo w paski. Stan bdb. Nałożony kilka razy. Rozmiar S. 6. Biały t-shirt. stan bdb. Rozmiar XS/S. 7. Czarna tunika na ramiączkach Rozmiar z metki to chyba L, ale ogólnie bluzka kupowana w USA, więc inna rozmiarówka. Moim zdaniem to S, nawet M, z małym biustem. Stan bdb. Nałożona kilka razy. nie ma 8.Niebieski t-shirt Big Star. Rozmiar S. Stan bdb-. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2010-11-09 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
1. Biały bezrękawnik w czarne wzory, Butik. Odpinany kożuszek od kaptura. Rozmiar 36. Stan idealny, nigdy nie noszony.
2. Czerwono czarna arafatka. 3. Duży kwadratowy szal / chusta w kratę. wykańczany frędzlami, nałożony kilka razy, więc stan bdb. 4.Kurtka jesienna. Noszona zaledwie przez pół sezonu. Stan bdb. Tylko za inne okrycie wierzchnie - najlepiej jakiś płaszczyk albo grzybek. Albo kilka rzeczy, które mnie powalą. 5. Czarno szaro biała arafatka z motywem czaszek. 6. Kurtka jesienna. Z metki M chyba, ale ja przy moim XS ją nosiłam i było ok. Stawiam, że to S. Stan db+. Lekko zmechacone ściągacze, a poza tym wszystko ok. 7.Czapka Reserved. Jest w stanie idealnym, plamy to wina aparatu. 8. Ażurowa czarna chusta. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2010-11-07 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
1, 8, 9. Czarne rurki, stan idealny, nałożone tylko raz na kilka godzin.
Ogólnie wolę dżinsy dlatego je oddaję. Stan idealny Rozmiar 36. 2,4,5. Niebieskie rurki. te przetarcia w rzeczywistości nie są takie jasne. rozmiar 36, stan bdb. oddaje tylko dlatego, ze wolę ciemne spodnie. 3,6,7. Niebieskie marmurki. Są nowe, ani razu ich nie założyłam. Odcięta metka i maleńka plamka z tyłu, na samej górze jest od nowości, tylko dlatego, że kupiłam je w outlecie. Ale i tak dałam za nie 95 zł, więc wymienię je tylko na inne rurki. Mocno zwężane ku dołowi. Najchętniej marmurki szare, albo dżinsy, ciemne, bez żadnych przetarć. Na inne oferty nie będę odpowiadać. 10.. Białe bermudy. Rozmiar 36. Troszkę się rozciągają. Stan bdb. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2010-11-07 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
1. Czarne rurki w kratę. Stan bdb. Rozmiar 36.
2. Szare rurki. Były trochę noszone, ale nie mają jakiś większych wad. Stan bdb-. Rozmiar 36. Tylko na inne rurki. Mocno zwężane ku dołowi, rozmiar 36. 3. Prawie nowe rurki. Miałam je na sobie ze dwa razy i wyprałam. Są to biodrówki, a ja nie zbyt dobrze się w takich czuję. Rozmiar 36, stan idealny. Wymienię, na inne praktycznie nowe spodnie, albo kilka rzeczy. sprzedane na innym portalu. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2010-11-23 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
1. Czerwona bluza H&M. Stan idealny, nigdy nie noszona. Rozmiar 34-36.
2. Zielona bluza. Sister Point. Stan db. Jest trochę skulkowana, golarka do ubrań będzie stan idealny. Rozmiar z metki S. Jednak jest luźna, myślę że od S do dużego M. 3. Bluza na zamek w paski czarno białe. C&A. Stan bdb. Rozmiar M. 4. Niebieska bokserka, prążkowana. Jest dosyć długa, mi sięga za pupę. Rozmiar od XS do M. 5. Torba worek, posiada wszyty zamek. Biała w żółte gruszki. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2010-11-07 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Biała bluzka z nadrukiem. Cultus. Stan bdb. Ma rozpinane ramię, ciekawie to wygląda. Rozmiar od S -M.
2. stroj kapielowy. stan bdb. Góra A-C Dół S-M Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2010-09-25 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
1. Naszyjnik. Nałożony tylko raz. Stan idealny. Kosztował 59.00 więc nie oddam za byle co.
2. Kolczyki, jak wyżej. Z tym, że tutaj cena to 39.90. 3,4,5 kolczyki. mogę dodać gratis do jakiejś większej wymianki. 6. Różowy pasek z białymi ćwiekami. Stan bdb-. 7. Zegarek. W pełni sprawny, niewyraźne zdjęcie, ale na życzenie zrobię lepsze. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2010-11-07 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Ażurowa narzutka, rozmiar 36. Atmosphere. Stan db+. W niektórych miejscach lekko zaciągnięta, ale to chyba nie duży problem.
Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2010-11-23 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cos u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1281274789 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1281274066
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za 3. Niebieski nietoperz. Stan bdb. Rozmiar 36. i/albo 1. Karmelowa eko skórka, Rozmiar L. Należała do mamy, stan bdb. Kilka razy nałożona. ? oddam duuużo
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
5. Śliczne kobaltowe buty. Okazały się na mnie przymałe. Rozmiar 36. Stan bdb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za eco?
oddam duzo odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
hej,moze cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1281274853 ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1281274445 ?
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
no to np. mam czarny lakier do paznokci, mogę Ci zrobić kilka par kolczyków i zawieszek z nadrukiem który wybierzesz itd.
![]() a chciałabyś np. dużą arafatkę czarno-białą albo czarno niebieską? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za bluzke elegantsza http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1281274445
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.