|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
mycie włosów bez użycia szamponu.
Z góry przepraszam,jeśli taki wątek się już pojawił , ale szukałam i nigdzie nic podobnego nie znalazłam.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zainteresowani również mogą zalukać w artykuł tutaj : http://kobieta.wp.pl/kat,26369,title...wiadomosc.html Edytowane przez bbajecznaa Czas edycji: 2014-10-20 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: mycie włosów bez użycia szamponu.
Cytat:
![]() Z tym, że dłużej niemyte włosy mogą wyglądać lepiej zgadzam się, bo moje do takich właśnie należą, trzeciego dnia po myciu zyskują największą elastyczność i blask, zaś pierwszego dnia po myciu nadają się tylko do związania. I bardzo chętnie bym je myła rzadko, ale mam tłustą skórę głowy i nie mogę sobie pozwolić na żadne przetrzymywania, najdalej drugiego dnia muszę umyć. Bo co mi z tego, że włosy na długości prezentują się świetnie, jak przy skórze mam przetłuszcz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Biała Dama
|
Moja fryzjerka jak mi miała robic fryzurę na duże wyjście to mówiła, żebym umyła głowę w przeddzień, a nie w ten sam, świeżo umyte włosy się źle układają bo są zbyt sypkie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Chimay już podała linka do wątku, więc ten zamykam jako dubel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.