![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
-Perfumy i in.- Duży wybór
legenda:
dokładka brak rezerwacja Mam do wymiany: Najnowsza dokładka: nowy zapach Jesus'a del Pozo - Ambar. Flakon 50ml. Oryginalny.Jest kartonik. Za coś super :P Frederic Fekkai, Glossing Shine Mist (Mgiełka nadająca połysk do włosów) Color Riche Serum Anti-Age-odcień 101 (użyta raz, albo dwa.) Glam Shine Diamant- kolor 161 Amber Carat ( nieużywany) L'Oreal, Glam Shine Reflexion - Sheer Papaya 175 (raz użyty) Próbki perfum: Penhaligon's Elixir Gucci - Envy Sonia Rykiel - Belle en Rykiel EDT __________________ Perfumy: dokładam nowy zapach Jesus'a del Pozo - Ambar. Flakon 50ml. Oryginalny.Jest kartonik. Za coś super :P 2 szklane flakoniki na perfumy. [foto w załączniku] Flakony: Baby Doll YSL ok. 45ml In Black JdP 15/30ml Demeter: Hawaiian Surf 13/15ml Wisteria 6/15ml Riding Crop 3/15ml Lavender Martini 14/15ml Oriflame: Serene Blue-została 1/3 z 50ml. Zapach limitowany, dawno wycofany. Kolor płynu troche się zmienił ,ale zapach wydaje mi się ok] Bahia Twilight 13/15ml Avon: Pur Blanca w limitowanej gwiazdce 1/3 Passion Dance 1/3 Celebre w limitowanym flakoniku-prezencie [nieużywane. Flakon trochę podrapany] _________________________ ______________________ Odlewki: Jose Eisenberg 8ml IHP-In the Library 9ml Perfum d'Empire Aziyade 4ml Ambre Russe 9ml Angel 9 ml Les Nez – Let me play the lion 2,5ml Agent Provocateur-do ustalenia Serge Lutens: Sarassins - 4ml 5 o'clock (...) -4ml Lolita EDP -do ustalenia L de Lolita -do ustalenia S.Dali-Black Sun-10ml Demeter-Wet Garden-10ml Hermes-Ogródek Śródziemnomorski-4-5ml Obsession Night-ok. 5ml Paco Rabanne - Black XS Homme-do ustalenia Marilyn Glamour - do ustalenia Oriflame-Tsun Lai-10ml [zapach dawno wycofany] Moon nowe odlewka egipskiego olejku. Zapach: Kleopatra. Bezalkoholowy, więc można używać nawet 'na słońce' [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/all/USTAWI%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] _________________________ ______________________ Miniaturki: Bvlgari Omnia Cristalle Chanel Egoist Gres – Cabotine _________________________ ______________________ Próbki: Agent Provocateur Agent Provocateur Annick Goutal: Vanille Exquise dla Jakkolwiek Ambre Fetiche Mandragore Cacharel Amor Amor Tentation Calvin Klein: Obsession Night 5ml Cartier: Smok EDP Cavalli Just Cavalli Comme des Garcons: Avignon Kyoto CdG 2 dla pingwin Czech&Speake Oxford&Cambridge Dawn Spencer Hurwitz Tamarind Paprika Demeter: Cinnamon Bun Wiesteria Fig Leaf Poison Ivy Wet Garden Ivy Chocolate Covered Cherries Freesia dla Pin3ska Creme Brulee Donna Karan: Chaos [nowa wersja] dl PIN3SKA Durbano: Amethyst Jade Turkus Etat Libre d’Orange Rien Etro Ambra Frederic Malle Noir Epices Lipstic Rose [na 1 test] Gabriela Sabatini: Devotion Gucci Gucci [damski] Envy Guerlain: Terracota Lavende Velours Heeley Esprit du Tigre Cardinal Fine Leather Hermes: Terre d’Hermes dla pin3ska Ogródek śródziemnomorski EdM Hirisdla pin3ska I Hate Perfume: Cedarwood Tea Jesus del Pozo: In Black Jil Sander Jil Kilian Straight to Heaven L’Artisan Verte Violette dla Pin3ska Poivre Piquant Tea for Two L’occitane: Eau d’Iparie Lolita Lempicka: Lolita EDP L de Lolita Lolita Minuit Lutens: Gris Cliar Sa Majesta la Rose Daim Blond Serge Noire dla pingwin i Jakkolwiek Bois et Musc dla pingwin Vetiver Oriental dla pingwin Bois Oriental A la Nuit dla pingwin Ambre Sultan pingwin 5 o’clock (…) Rousse Un bois Vanille Chergui [1,5ml] Maitre Parfumeum et Gantier Santal Noble [na 1 test] M.Micallef Printemps [wiosna] dla pingwin Molinard Habanita O.J.Perrin EDP Parfum d’Empire: Wazamba dlA Jakkolwiek Ambre Russe Cuir Ottoman Iskander Equistrius Penhaligon’s Lilly & Spice Ellenisia Elixir Paco Rabanne: Black XS Homme Parfums de Rosine Ecume de Rose Rance: Laetitia Eugenie Robert Piguet Bandit Sonia Rykiel Belle en Rykiel EDT Tom Ford: White Patchouli Twilight ‘słynne wycofane perfumy’ Twilight Versace: Crystal Noir EDP Crystal Noir EDT Voluspa: Cardamon Fig dla pin3ska Capri Fig Frangipani Yves Rocher Pur desir de Liliac [bez] Bambus YSL Nu EDP dla pine3ka Baby Dol Oriflame: Moon nowy Serene Blue Tsun Lai Cherries Sensoria Fire Bahia Twilight Life Circle-Leaf Glacier Atletic Avon: Passion Dance Pur Blaca _________________________ _________________________ _______ fioleczki 1,5 ml. Z podziałką. Plastikowe. Nieużywane.[foto]. Mam dużo. fiolki 7ml. Z przedziałką. Plastikowe. Nieużywane. [foto].Mam sporo. Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2010-12-26 o 02:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: -Perfumy i in.- Duży wybór
KOLORÓWKA:
OCZY: -odsypka pigmentu MAC Cooper Sparkle USTA: Color Riche Serum Anti-Age-odcień 101 (użyta raz, albo dwa.) Glam Shine Diamant- kolor 161 Amber Carat ( nieużywany) L'Oreal, Glam Shine Reflexion - Sheer Papaya 175 (raz użyty) Astor Vip- odcień 102 Pink Impulse. L'oreal Glam Shine- Natural Glow- 404 [tylko wypróbowany. Może być po terminie. Nie umiem czytać kodów L’oreal.] -konturówka do ust z oriflame'u. Seria- Visions , odcień Read my lips. Kolor bardzo naturalny. -L'oreal color riche 461 -kolor intensywnie czerwony [obrazek pożyczony z allego ].Tylko testowana na ręce. http://img353.imageshack.us/my.php?i...9575073pk2.jpg TWARZ: ASTOR Naturalfit 2 in 1 Powder. Odcień 200. Użyty raz . Dla mnie za ciemny. Podkład L’oreal True Match N1. 10ml. Raz użyty. PAZNOKCIE: Essence. Lakier beżowy z limitowanej serii Creamylicious. Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2010-09-29 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
PIELĘGNACJA:
-Eveline .Krem z filtrem SPF 20. Prawie cały -Nivea. Krem z filtrem SPF15.ok. 1/3 opakowania. -Too Faced - Wrinkle Injection -nowe , nieużywane. -Oriflame - antyprespirant do stóp [ok połowa.po terminie] -oriflame-krem pielęgnacyjny, 'zmiękczający' do stóp [ok 70 ml.po terminie] WŁOSY: Frederic Fekkai, Glossing Shine Mist (Mgiełka nadająca połysk do włosów) Oriflame-odżywka dodająca spray'u dodająca objętości. Połowa opakowania Nivea Haircare, Volume sensation. Balsam bez spłukiwania dodający objętości. Użyty ze 3 razy po odrobince. Jakoś nie mogę się przekonać do kosmetyków 'bez spłukiwania -żel do włosów welli. Shock waves. Maxymalne utrwalenie. Prawie całe opakowanie [150 ml]. DO ZĘBÓW: szczotka do zębów w kształcie penisa . Nowa, zapakowana. Miała być na prezent,ale w końcu dałam co innego. Małe opakowania past Elmex: -1 zielona do wrażliwych -2 pomarańczowe. Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2010-10-08 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
KSIĄŻKI:
-Kipling 'księga dżungli' -Tajemnice zwierząt-Mięczaki Mangi: -Kenshin 1-5 Vampire Princess Miyu --2 Dragon Ball 30 Les Bijoux 1-3 God Child [po niemiecku]-Autorka-KaoriYuki [twórczyni Angel's Sanctuary] 1-2 Exaxxion 1 Heat 1 Wspomnienia Demona 1-4, 6 Ai no Kusabi-tu byłabym bardzo wybredna :P UWAGA:18+ [dokładne opisy....wiadomo czego :P ,związki homoseksualne] Phil Gates-Wynalazki przyrody http://store.escapi.net/covers_ready/77917_100.jpg 100 największych odkryć medycznych http://www.lideria.pl/img_big/20050.jpg Widza o społeczeństwie-testy do matury Fizyka dla szkół średnich [Saganowska i czerwińska]-genialna książka. Nawet urodzony humanista zrozumie fizykę oprawa twarda.Podniszczona. http://imguser.gandalf.com.pl/pd_39920.jpg mogę pozbyć się także różnych książek związanych z prawem. Prawdopodobnie będę sprzedawać coś młodszym rocznikom, więc proszę pytać o daną 'gałąź. Na pewno mam: -wstęp do prawoznastwa -prawo rzeczowe książka z prawa karnego prawo pracy -poza tym mam sporo różnych skryptów z dodaną okładką itp' -Japonia Daleka i Bliska--książka dosyć stara i nieco 'pożółkła' Inoue Yasushi-Samurajskie chorągwie Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2010-08-07 o 00:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
INNE:
może komuś się przyda: jedzenie dla królików [dla innych gryzoni też]-z pół wiaderka -3 kolby dla gryzoni. Różne 'smaki' -porcelanowa miseczka dla gryzoni WISHLISTA: 'Najpilniejsze' pogrubioną czcionką perfumy: MUSC RAVAGEUR-każda ilość Serge Lutens-Encens et Lavande-każda ilość -Parfumerie Generale Cuir Venonum -Cozumel -Diptyque - L'Ombre dans L'Eau -Penhaligon's - Lavendula -Penhaligon's Violetta Penhaligon's - Lily of the Valley -próbki i małe odlewki niektórych Lutens'ów, Penhaligon's, Malle -zapachy lawendowe, fiołkowe i konwaliowe -Avignon CgG -Ouarzazate CdG -Night Aoud Micallef -Patchouli Micallef poza tym szukam niektórych próbek i odlewek 'niszy' kolorówka: Z serii Luna Twilight: Paletka Bella [i ew. Rosalie,albo Victoria w ramach chomikowania :P] błyszczyk Vapor [ew. Surrander i '53 Chevy jako zapasy :P] balsam do ust eye candy lub rapture cienie: wszystkie odcienie. lip venom Z serii Volturi: tusze do rzęs black knight i royal blue. nabłyszczacz black magic niektóre cienie sypkie. Paletki: z Twilight Luna z Too Faced. oczy: tusz Maybelline XXL niektóre 5tki Dior'a niektóre odcienie potrójnych cieni L'oreal usta: matowe szminki Lip Fusion matowy błyszczyk Guerlain Terracotta Cashmere odcień 01 szminki Chanel [wybrane odcienie] twarz prisme libre! Meteoryty [niektóre] podkład Oriflame Giordani Gold: Ivory,albo Light Beige pielęgnacja: -profesjonalne kosmetyki do włosów [najchętniej fekkai] -balsamy stopniowo opalające [najlepiej L'oreal] -balsamy z drobinkami ciuchy: -zakolanówek -bluzeczki [albo body] bez rękawków, z koronki,albo z koronką u góry. -biustonoszy, kompletów w rozmiarze 65D,albo 60DD -innych rzeczy na rozmiar xxs, ew. małe xs -paska gorsetowego w bardzo małym rozmiarze Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2010-09-27 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Baby Doll YSL ok. 45ml
coś w zamian?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Perfume Lover
|
Cos u mnie za ktorekolwiek z ponizszych?
Angel 9 ml Annick Goutal: Vanille Exquise Ambre Fetiche Encens Flameboyant Mandragore Heeley Cardinal Lutens: A la Nuit Tom Ford: White Patchouli
![]() |
#9 |
BAN stały
|
a gdzie kupiłąś? Daj znać jeśli allegro bądź superpharm. Chcesz wymienić za 15ml Hypnotic Poison? (oryginalny flakonik). Proponuję ze względu na niską cenę babydollów i w SP i w Douglasie ostatnio.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Hisoko,juz kiedyś pytałam,ale może coś sie zmieniło
![]() Serge Lutens: 5 o'clock (...) -5ml Próbki Twilight ‘słynne wycofane perfumy’ Twilight Mam do oddania min.4ml Wonderwooda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za wszystkie próbeczki Demeter?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Próbki: YSL Nu EDP Baby Dol Miniaturki: Chanel Egoist Odlewki: Lolita EDP -do ustalenia L de Lolita -do ustalenia Obsession Night-ok. 5ml ? sprawdź wszystkie wątki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za odlewke angela? czy ona jest w atomku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
hej baaaaaardzo interesuje mnie CELEBRE, a poza tym książki z prawa cywilnego i rodzinnego,jakie masz?
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
więc tak:
różowy top, ale który? ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1280993836 czy: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1280993836 ? i wranglery: długość: 29cm. pas: 35cm. biodra na wysokości końca rozporka: 39cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
więc tak:
ten na naramkach, solar: długość całkowita z naramkami: 47cm, od pachy do pachy: 37/38cm, talia na wysokości tych zdobień: 33cm. ten z reserved z krótkim rękawkiem: długość: 58cm, talia na wysokości tego paska: 31cm, od pachy do pachy: 36cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Widzisz coś u mnie?
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- No zapaszki jakieś z pewnością bym znalazła ![]() Ta bluzeczka ma w pasie bez rozciągania ok 31cm, ale rozciąga się sporo, bo ja mam w pasie ok 74cm i spokojnie w nią wchodzę. Jest zgrabniutka ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Co byś chciała za: Comme des Garcons: Avignon Kyoto Heeley, Cardinal Chergui [1,5ml] Molinard, Habanita YSL, Nu EDP (chętnie wzięłabym więcej, ale nie wiem czy coś u mnie znajdziesz...) PS Interesują mnie też kolby dla gryzoni, jaką mają datę ważności ![]()
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-08-09 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witaj! Czy zastanowiłaś się już nad naszą wymianą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Zrobię jutro zdjęcie i Ci wkleję
![]() Revlonki Ci w takim razie rezerwuję ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
podobały Ci się u mnie 5tki diorka, a czy Ty bylabys w stanie oddać, któreś z perfum w oryginalnej flaszce?
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Wklejam obiecane zdjątko na którym jest wałek złożony i rozłożony
![]() Sztuk 8
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Sukienka rozszerza się od biustu, więc nie ma zaznaczonej talii (na zdjęciu została zmarszczona), także nie da się dokładnie zmierzyć w tym miejscu. Jeśli się na coś przyda, to podaję szerokość pod pachami: 42 cm.
Średnica mniejszego koła to 5 cm, większego 7 (mam nadzieję, że chodziło Ci właśnie o te - są to dwie pary na dole na zdjęciu) ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś za
Baby Doll YSL ok. 45ml odlewka egipskiego olejku odsypka pigmentu MAC Cooper Sparkle odlewkę spray’u nabłyszczającego Fekkai. Mam wątek ciuszkowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Witaj Miałam dokładki ,zerknij do mnie proszę.Podobają mi sie próbeczki
Guerlain: Terracota Lavende Velours Jil Sander Jil Crystal Noir EDP YSL Baby dol i może jakieś próbeczki Demeter?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u siebie....
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.