|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
100dniówkowa sukienka: pomożecie dobrać buty i dodatki?
Witam, w styczniu '11 mam studniówkę i coraz bardziej przekonuje się do zakupu sukienki, której zdjęcia można zobaczyć poniżej.
W związku z tym zastanawiam się jakich butów szukać ( chodzi mi głównie o kolor ) i dodatki.. Początkowo myślałam o pudrowych butach i perłach, ale czy nie będzie to wygladać zbyt słodko ? Może lepiej zestawić ją z czernią? Pomóżcie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: 100dniówkowa sukienka: pomożecie dobrać buty i dodatki?
Cytat:
![]() ![]() ale na twoim miejscu szczerze mowiac poszukalabym w ogole innej sukienki, ta jest taka landrynkowa i jakos srednio mi sie widzi ten biały materiał pod spodem. ale jesli bardzo ci sie podoba, to pomyślałabym o jakichs mniej słodkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Problem w tym, że inne dziewczynyu nie służą pomocą.. Przynajmniej w moim przypadku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
najlepsze będą czarne buty, ew. ciemno szare żeby zbytnio nie kontrastowały. na szyję może coś w tym stylu http://www.flog.pl/media/foto/weroni...c9eeb4e4b9.jpg ?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się , że czarny pasuje. Spójrz na moje zdjęcie z załącznika, zestaw wygląda na prawdę fajnie. Cieliste buty to też nie jest najgorszy pomysł, są modne i wydłużają nogi. Gdybyś się na nie zdecydowała, zrezygnuj koniecznie z pereł a postaw na coś delikatnego.
Takie jest moje zdanie, myślę, że ktoś jeszcze się wypowie i uda Ci się podjąć decyzję ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
uwierz nie bedziesz w niej wygladac ani stylowo ani elegancko.
dziewczyny beda mialy lepsze kiecki na studniowce! Warto rozejrzec sie za czyms fajniejszym a ta zostawic na jakas inna zwyjklejsza okazje...
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jeszcze jej nie kupiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.