|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Okulary ;(
Niestety muszę zacząć nosić okulary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Okulary ;(
idź do optyka i pomierz różne różniaste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, musisz poprzymierzać różne modele sama zobaczysz jakie ci pasuja. A oprawki są teraz boskie
![]() Ja kupiłam ostatnio w kolorze brudnego różu a boki w motylki ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a może zdecyduj się na soczewki skoro nie chcesz nosić okularów?
takie jakie opisałaś wydają się fajne (myślę, że najładniejsze są właśnie takie klasyczne, bez udziwnień ![]() Masz ładną, smukłą buzię, wiec podejrzewam, że wiele modeli będzie ci pasować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Myślę, że właśnie jakieś najbardziej klasyczne i delikatne będą do Ciebie pasować. Na Twoim miejscu (jeśli w ogóle bierzesz takie pod uwagę) odrzuciłabym nerdy. Wiele dziewczyn o takich delikatnych rysach oszpeca się tymi okularami :/
Rzeczywiście najlepiej pomierzyć wiele par u optyka, wziąć ze sobą kogoś znajomego albo skorzystać z opinii chociażby sprzedawcy żeby nie skazywać się na samodzielny wybór ![]() ![]() A soczewki? Są dobrym wyjściem, ale nie na dłuższą metę, raczej okazjonalnie. Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja wysiadłam po miesiącu. ![]() ![]() Okulary nie są takie tragiczne, jak może się wydawać, noszę już od ok. 8 lat, i wiem, że dobrze dobrane mogą być fajnym dodatkiem (co chyba było widać w tej szalonej modzie na nerdy) ale też mogą fajnie podkreślić kolor oczu, sprawić, że rysy twarzy będą bardziej wyraziste. ![]() Edit: możesz nawet zaszaleć i kupić np. 2 pary np. jedne bardziej szalone a inne raczej klasyczne ![]() ![]() Edytowane przez Kaatinka Czas edycji: 2010-11-28 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nerdów wgl nie biorę pod uwagę a soczewek nie chcę ,bo drogię a pozatym nie lubię wkładać czegoś do oka. Wydaje mi się ,że zdecyduję się na te,które opisałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
potraktuj je jako dodatek do całości
![]() Mam takie z mocniejszymi oprawkami bo cienkich już bym dawno bym nie miała. I tu właśnie pojawia się pytanie o styl życia bycia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
jak chcesz oryginalne, nie takie zwyklaki, to moze sprobuj "kocich oczu" wedlug mnie powinno byc super!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.