|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kolejny krok
Mam 20 lat, mój chłopak 22. Jesteśmy razem od stycznia, jednak bardzo się przez ten czas zbliżyliśmy. Mam mały problem z zrobieniem kolejnego kroku w naszych relacjach. On zaczyna się coraz bardziej do mnie zbliżać, całuje mnie po dekolcie i piersiach, dotyka w intymnych miejscach.. i jest bardzo miło. ale ja mam z tym problem, nie dlatego że nie chce tylko dlatego że po prostu się wstydzę choć bardzo tego chcę. Nie wiem jak i gdzie powinnam go dotknąć, aleby sprawić mu przyjemność.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kolejny krok
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Stopniowo małymi kroczkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Czy rozmawiałaś z partnerem, że czujesz się niezręcznie/wstydzisz się? Myślę, że jeśli to fajny facet to będzie wyrozumiały i da Ci się powoli oswajać z sytuacją
![]() Powinnaś dotykać i sprawdzać różne kombinajce miejsc/ruchów. Sama wyczujesz kiedy i jak mu sprawiasz przyjemność. Zgaduję też, że każda pieszczota mu się spodoba ![]() Możesz też go poprosić żeby pokierował Tobą i naprowadzał Cie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
kurcze, z moim byłym chłopakiem nie mialam takich problemów bo on mnie kierował i mowil co sprawia mu przyjemność ale moj obecny chlopak jest zupełnie inny i nie chce na mnie naciskć. Kiedy jesteśmy tak blisko to dotykam go po głowie, szyi, uchu ale czyuje ze on chciałby wiecej i ja tez bym tego chciała. Czy jeśli delikatnie bede go dotykać po kroczu to bedzie dobrze? Chce to zrobić ale wstydze się. On to robi i jest cudownie. Nie chce żeby mi bylo cudownie a jemy tylko miło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
może ci to pomoże jakoś np możesz go zacząć całować po klatce zjechać na brzuch i gdy będziesz po brzuchu całować to jeździj palcami po jego klatce
![]() ![]() Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
to znaczy, że gotowa nie jesteś,skoro się przy nim wstydzisz. Ja bym poczekała jednak,po co się zmuszać?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.