![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kobiecy CHÓD mojego chłopaka
Hej
![]() Na wstępie - wybaczcie - nie jestem pewna, czy piszę w dobrym wątku. Mój problem dotyczy mojego obecnego partnera. Jesteśmy ze sobą szczęśliwi i bardzo dobrze nam się układa - poznaliśmy się, znamy swoje wady i zalety i akceptujemy je wzajemnie... Niestety jest jedna rzecz, która bardzo bardzo mnie denerwuje i nie wiem jak mogłabym ją zmienić u TŻ. Nie chce, zebyscie myslaly, ze jestem powierzchowna - ALE - sprawa dotyczy jego CHODU. TO przystojny, fajny mężczyzna ale chodzi jak BABA! Strasznie kręci pupą, delikatnie stawia kroki - trudno to wyjaśnić, ale wszyscy to widzą i zwracają uwage, że chodzi trochę jak homoseksualista - którym na 100% nie jest... Uwielbiam go i na ogół nie przeszkadza mi to jak chodzi - ale czasem trochę głupio się czuje u jego boku - jakoś taki niemęski mi się przez to wydaje... Kiedyś powiedziałam mu, że troszkę dziwnie chodzi - ale on powiedział, że tego nie widzi i nie umie chodzić inaczej bo nie wie nawet jakby miał to robić... Nie wiem co mogę? Może macie jakieś rady, pomysły, żeby go troszke nakierować? To nie jest oczywiście problem, który zaważa na całej relacji - ale o tyle o ile akceptuje jego różne wady ta po prostu mnie irytuje, a mam wrażenie, że można ją zmienić... Dla niego też byłoby chyba lepiej bo wiem, że inni czasem obgadują ten jego dziwny styl chodzenia co bardzo mnie boli ![]() Podkreślę na koniec, że to nie jest jakiś wymysł - niestety ten jego chód jest bardzo ostentacyjny i zwraca na siebie uwagę... Przez co inni zwracają uwagę i na mnie... Kurcze, wiem jak to brzmi, ale gdybyście wiedziały jak to wygląda to też byście pisały tu o tym wątki ![]() ![]() Z góry dziekuje za pomysly i rady! Edytowane przez poziomka26 Czas edycji: 2010-11-18 o 03:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Kobiecy CHÓD mojego chłopaka
Hmmm... No problem dość nietypowy
![]() ![]() Edytowane przez _Black_Lady_ Czas edycji: 2010-11-18 o 03:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
On nie widzi tego jak inni się z niego śmieją?
A może nagrać krótki filmik jak idzie chodnikiem a później mu go pokazać? Lub zapytać jakiejś koleżanki/kolegi co sądzi o tym chodzie, przy nim? Nie wiem czy to dobry pomysł ale może wtedy uzmysłowiłby sobie w czym rzecz. ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ma problemy ze stopami ?nogami?jakieś płaskostopie?itp?
Z drugiej strony niemęski dla ciebie a z nim jesteś hmmm chyba widziałaś jak chodzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Uzależnienie
|
A nie ma problemów z kręgosłupem? Mi raz lekarz mówił, że kołysanie biodrami może się wiązać z krzywym kręgosłupem, więc może warto wybrać się z chłopakiem do specjalisty?
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Ty też jesteś prosta. Jak drut.
Cytat:
Cytat:
Takie rzeczy od rana, co za koszmar. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się że ma kłopoty z kręgosłupem albo nogami... płaskostopie może... ja pamiętam jak byłam młodsza to jak szłam szybko to podskakiwałam podobno, okazało sie że miałam płaskostopie więc chodziłam na gimnastyki i po problemie :P ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorko, nawet jesli okaze sie, ze TZ ma problemy z kregoslupem to byc moze i tak nigdy wady jego chodu nie zostana calkowicie zniwelowane. Jedyne i najwazniejsze, co mozesz zrobic to akceptowac go, takiego jakim jest i wspierac, gdy kos bedzie mu dokuczac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chłopak fajny, podobno go nawet uwielbiasz...ale jak widać niektórym to sie nigdy nie dogodzi ![]() A teraz do sedna: ja tam widzę, że najbardziej Cie uwiera nie jego chód, ale co ludzie powiedzą. I dlatego niestety-jesteś powierzchowna. ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
no bomba, gratuluję inwencji twórczej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ja też obstawiam jakąś wadę postawy.
Może zachęcisz go do jakiegoś typowo męskiego sportu, gdzie trzeba trzymać się mocno na nogach? Innej rady nie widzę ![]() I - widziały gały co brały.
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a "dziwny" chód może wynikać z problemów z kręgosłupem - ja mam koszmarną dyskopatię i chociaż czasem boli jak sto diabłów, to właśnie podobno dzięki mojej dyskopatii chodzę bardzo kobieco, kręcenie pupą i biodrami na maxa- po prostu inaczej mnie boli jak chodzę...i też nieraz mi się dostało zniewagą w pysk od tak zwanych "koleżanek" z pracy, bo np. "chodzisz jakbyś była na wybiegu dla modelek, albo pigalaku" albo "weź przestań tą doopą kręcić- masz jednego faceta, po co innych prowokujesz" i tego typu średnio miłe odzywki..a od tego to już dzieli mnie tylko krok do bycia su.ką która podrywa wszystkich facetów w pracy, zdzi.rą, szmatą itp- a wszystko wina popsutego kręgosłupa ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Do Autorki: Dziwne, że teraz zaczął ci tak mega ciążyć ten jego babski chód a nie na przyklad na etapie poznawania się?? Wtedy miałaś klapki na oczach, że tego nie widziałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- i jeszcze słówko do autorki: dla dobra tego chłopaka-zostaw go. Właśnie takie osoby jak Ty wpędzają innych w koszmarne kompleksy, z których nie sposób się potem wykaraskać. Chłopak juz bedzie miał do końca zycia zakodowane, że na nic jego urok, osobowość, poczucie humoru, czy zgrabna sylwetka, skoro i tak porusza się pociesznie. Nie ma czym imponować, totalna dyskwalifikacja tylko dlatego że jego kobietę irytuje jego niemęski chód. Zamiast miec głeboko w d.. ludzkie gadanie i go wspierać, ty go dołujesz. Nie ma to jak liczyć na swojego partnera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale jak jest taki fajny i miły to czy ten chód jego nie powinien jej NIE przeszkadzać?? No jednak wychodzi (z której strony by nie spojrzeć) jej powierzchowność ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jeśli odstawić na bok jakiekolwiek wady postawy i inne patologie anatomiczne, to taki jego "urok". albo to zaakceptujesz i przestaniesz na to zwracać uwagę albo zostaw go.
ps. właśnie wyobraziłam sobie sytuację, jeśli od niego odejdziesz i komuś za kilka lat będziesz opowiadała "był inteligentny, przystojny, kochałam go, ALE zostawiłam go, bo chodził jak baba". to brzmi powiedzmy... idiotycznie ![]()
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą, jak można się tak przejmowac pustym gadaniem obcych ludzi? ćwoki zawsze gadały, gadają i gadać będą, bo takie ich powołanie, nie mają swojego życia, to żyją od sensacji do sensacji. Ale brać sobie to do serca? to jest piramidalna głupota. Edytowane przez wandaweranda Czas edycji: 2010-11-18 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Znajomi obgadują kwestię czyjegoś chodu
![]() Mój kumpel chodzi jak kowboj, nogi krzywe w kolanach i wygląda jakby dopiero co zsiadł z konia. Inny z kolei przechylony do przodu jakby miał zaraz wystartować do maratonu. Przy okazji widuję jednego gościa, który porusza się jak kobieta. Wręcz nieco zachowuje się jak kobitka. Gejem na pewno nie jest. Zmiana chodu to nie jest prosta sprawa. Każdy ma własny wyćwiczony i tak też dostosowało się ciało. Próba zmiany chodu to długotrwały proces i czasami bolesny. Ponadto czym człowiek starszy tym trudniej to zmienić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Pytanie dlaczego nagle zaczęło Ci to przeszkadzać aż tak bardzo, że się wstydzisz?
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Wiem co masz na myśli Autorko
![]() ![]() Szczerze zawsze myślałam, że po prostu taka jego natura, ale może rzeczywiście jest to związane w jakimś stopniu z anatomią...Poszukaj informacji na ten temat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
tak, tak, zostaw go, bo przecież go nie kochasz
![]() autorko, nie jestem zdania, że trzeba kochać razem ze wszystkimi wadami i `widziały gały co brały`. ja na przykład przez pierwsze miesiące byłam tak zaślepiona, że kompletnie nie przeszkadzał mi wygląd mojego tż-ta. a potem zaczęłam realizować zmianę jego wizerunku, bo ubierał się.. no nie podobało mi się po prostu, miałam wrażenie, że nie obchodziło go właściwie jak wygląda, byle mu było wygodnie. no i jakbym napisała na forum, że nie podoba mi się wygląd mojego chłopaka, to bym dostała `rady` takie same jak ty. ale nie zamierzałam go zostawiać, bo lepiej wiedziałam czy go kocham, czy nie, niż obce baby. jak go uświadomiłam, to zaczął dbać o to w co jest ubrany i polubił zakupy. i teraz jesteśmy oboje zadowoleni. bo ludzie zmieniają się dzięki jakiemuś impulsowi - druga osoba, jakaś sytuacja, etc, a nie sami z siebie. dlatego proponuję poważnie uświadomić swojego faceta jak sprawa wygląda. może on zwyczajnie nie wie, że śmiesznie wygląda chodząc w ten sposób. jeśli to jakaś wada postawy, to może da się wyleczyć. a może on sam z siebie tak chodzi, a jakby chciał to by potrafił inaczej? Edytowane przez 201803080934 Czas edycji: 2010-11-18 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gejowski chód? ![]() Edytowane przez Jenna__ Czas edycji: 2010-11-18 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() delikatny, kaczkowaty chód lub krecenie tyłkiem to nie jest maniera, stajl, czy imidż, który można za pomocą kilku prostych tricków zmodyfikować co innego przywdziać fajny ciuch i np.strzelić sobie wypaśny fryz a co innego stale mysleć jakby tu ujarzmić swoją niesforną kręcącą się pupę i uważać aby czasem za delikatnie nie stąpnąć, bo się tym znowu swoją dziewczynę bardzo zdenerwuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
oj niekoniecznie
![]() Cytat:
jak samo jak na sposób gestykulacji czy mówienia.
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
problem jest taki, że dziewczyna dziwnie się czuje u boku swojego własnego chłopaka, bo on jej się wydaje niemęski, a do tego ją martwi fakt, że ludzie go obmawiają że chodzi jak homoseksualista. Pytanie za 100pkt: jaki jest sens być z kimś, przy kim czujesz się dziwnie? bo ja nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Ja po części zgadzam sięz Grin, dlatego poradziłam zachęcenie do sportu
![]() Byle autorka była delikatna...
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
autorka musi zdecydować; czy sposób chodzenia jej partnera jest przeszkodą nie do przeskoczenia i tym samym powodem, dla którego ich drogi mogą się rozejść. nie wiem jak bardzo ten chód jest "gejowski", ale ja osobiście nie mogłabym być z mężczyzną, który pod jakimś względem jest dla mnie "niemęski" czy jeszcze ostrzej "gejowski"...
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym gimnastyka korekcyjna, skoro juz o niej wspomnialaś, zalecana w przypadku wad postawy (nie wiemy, czy tz autorki takową posiada) efekty przynosi u dzieci i młodzieży, a śmiem twierdzić, że tż autorki zalicza się juz do starszaków ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.