|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nokia C5
Witajcie kochane Wizazanki!
Mój TŻ przedłuża sobie abo i proponują mu Nokię C5 lub Sony Ericsson Zylo. Jako, że to konserwatysta jest przyzwyczajony do swojej Nokii 6310i i chce mi sprezentować Nokie C5 na gwiazdkę. Czy ktoś posiada ten telefon Nokia C5 opinie godne polecenia czy lepiej odpuścić? A może lepiej tego Zylo? Chociaż to taki rozsuwany mi się nie podoba - koleżanka miała i 3 razy na gwarancji wylądował bo ekran nie świecił |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Nokia C5
Moj mąż kupił sobie C5 i bardzo narzeka. Ciężko ustawić najprostsze rzeczy, musiał przeinstalowywać cały system.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja mam C5 i szczerze mówiąc...taki sobie ten telefon. Obsługa dla mnie jakaś dziwna, nieco skomplikowana może nawet. Dodatkowo odtwarzacz muzyczny beznadziejny, w słuchawkach to już w ogóle nie da się muzyki słuchać. Ma za to bardzo dobry aparat. Jest też taki dosyć ciężki i śliski, przez co często mi z rąk wypada. Ale może to już mój problem
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
a tak fajnie wyglądał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.