![]() |
#1 |
Kici kici miau miau
|
Głównie MACowo ale nie tylko:-)
NIEAKTUALNE
Wymienie kosmetyki ktorych generalnie nie uzywam.. Kolorowo: +MAC Dazzleglass Baby Sparks - uzyty moze ze 3-4 razy, +MAC Dazzleglass Sugarrimmed - ok. połowy +MAC pigmenty - Chocolate Brown, Old Gold,wymienie w formie odsypek +NARS Fathom - cien do powiek, miniaturka 2,2 g, bazowy z drobinkami srebrnymi, zuzycie ok. 15% +Givenchy Eye Liner Pencil - czarna kredka, miniatura z zestawu z tuszem +OPI Tease-y Does It -zuzycie minimalne +NARS The Multiple Stick - rozswietlacz na poliki, usta,powieki, kolor to Luxor z kolekcji swiatecznej 2009 Pielęgnacyjnie: +Decleor, Eye Make up Remover Gel - zmywacz do oków, ok. 100/150 ml +LPR Effaclar K - zuzycie ok. 30% +Skin Ceuticals Hydrating B5 - miniatura 4 ml, zuzycie znikome, uzylam chyba 2 razy Inne: Oddam spodnie - legginsy Pepe Jeans , nowe, model Pixie - 28/32 Szukam: zapachow Serge Lutensa - moga byc odlewki Fendi Theorema Insolence Guerlain kolorowki MAC,NARS pielegnacji Shu Uemura,Kanebo Edytowane przez ranka Czas edycji: 2011-01-26 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Głównie MACowo ale nie tylko:-)
o masz nowy wątek,widzę,że szukasz AouD,odleję,jesli masz atomek w zamian za podkladzik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej,moze cos u mnie za MAC Beauty Powder Blush of Youth
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za MAC Powder Blush Harmony - brązerek, glownie dla ciemniejszych karnacji, zaczynajac od srednich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kici kici miau miau
|
Gomra nic niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
heheh to ja tradycyjnie jestem chetna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jak wymianka pasuje to zapraszam an PW
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za +MAC Eye Shadow Mineralize Lovestoned?
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
A jakich lakierow szukasz? Sama moge kilka oddac
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Mam np: http://www.google.pl/images?client=o...N&hl=pl&tab=wi http://www.makeupalley.com/product/s...u/OPI/Polishes Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-01-03 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kici kici miau miau
|
nie ma juz puderku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Kici kici miau miau
|
mam jeszcze pigmtnty MAC moge odsypac co nieco
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Czy to jest ten kolor?
http://www.maccosmetics.com/images/p...168/M77X23.jpg Edit: Jeśli pigmenty w kolorze perłowego różu lub kremowym, ew. fiolet, to bardzo chętnie ![]() Edit 2: Właśnie zauważyłam, że napisałaś o Tango 30G. Chodzi o 32G, si? ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Może być mieszanka NAKED/FAIRYLITE ![]() Upewnij mnie czy chodzi o rozmiar 32G, bo albo się wdarła literówka, albo szukasz 30G ![]() Pozdrowienia ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Oki ![]() W takim razie Tango plunge ivory 32G za Maczka duo + odsypkę naked/fairylite, zgadza się? ![]()
Klasyka nigdy nie wychodzi z mody. ![]() Edytowane przez blackandblue Czas edycji: 2011-01-03 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
bransoletki YES lub APART do zawieszek ( charmsow) nowy szał na wizażu, bo kilka osób szuka?
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Kici kici miau miau
|
ja to jeszcze mysle- musze popatrzec na zywo, zreszta nie wiem tez czy beda pasowac mi do stylu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ranko, a ja wyczytałam w wątku Bobbi Brown, że masz podkład Skin Foundation w kolorze Porcelain
![]() ![]() ![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2011-01-03 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
+Lancome, Teint Miracle - kolor 010, najjasniejszy, polowa w butelce
Coś u mnie?
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Oj, to ja też bym chciała podkład Bobbi Brown Porcelain
![]() Ostatnio go testowałam właśnie w tym odcieniu i spisał się znakomicie! ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za lacome? oddam duzo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Kici kici miau miau
|
ja mam Skin foundation i niestety troche za jasny - bede musiala zakupic odcien ciemniejszy , i chyba jednak inny rodzaj podkladu bo ten jest baaardzo lekki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za Harmony
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ranko,ja za podkład podziękuję,bo mam jeszcze 2 nowe,jeden tylko testowany i końcówke obecnie używanego,ale chętnie przygarnę pędzelek do brwi
![]() Oczywiście odlewkę AouD mogę zrobić jak się umawiałysmy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
To ja bym odlewkę baardzo chętnie przygarnęła, bardzo jestem ciekawa tego podkładu
![]() Jeszcze tylko zapytam czy ten pierwszy wkład to Amber Lights? I jakie jest "zużycie" pędzla? ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- To ja jestem chętna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.