|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Napis wygrawerowany na długopisie
Chciałabym swojemu chłopakowi sprezentować na gwiazdkę długopis z wygrawerowanym napisem. Tylko brak mi pomysłów na jakieś ciekawe hasełko
Może Wy mi coś podpowiecie?Nie chcę żadnych wzniosłych cytatów o miłości. Bardziej myślałam o czymś związanym z tym, że chłopak niedawno zaczął studia i chciałabym, żeby to był jego szczęśliwy długopis, taki wiecie, na egzaminy ale zwykłe "powodzenia" wydaje mi się zbyt banalne.Oczywiście napis musi być krótki |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Napis wygrawerowany na długopisie
To może to zwykłe "powodzenia", ale po łacinie na przykład?
Na długopisie zbyt wiele się nie zmieści
|
|
|
#3 |
|
na drugie mam Irena
|
a gdzie taki długopis można se zamówić
a na napis dla ciebie nie mam pomysłu
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Hmm... Po łacinie "powodzenia" brzmiałoby "bene vale tibi". Jakoś tak zbyt poważnie, nie jestem przekonana.
Ja swój długopis zamawiam osobiście w moim mieście, w niedużym sklepie z pieczątkami i tego typu rzeczami. W internecie jest dużo ofert, wystarczy wpisać w google, ale ja w ten sposób nie zamawiałam więc nie mogę polecić żadnego konkretnego sklepu |
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Tobie Ja.
Skoro jesteście sobie bliscy, to taki grawer będzie oznaczał wiele - pewnego rodzaju wyznanie dotyczące związku dwojga ludzi; skoro kochasz to życzysz mu jak najlepiej, w pracy, w szkole, w domu, w podróży, czy nawet w spożywczaku; jesteś dla niego ważna, więc uśmiechnie się na widok tego napisu, zapewne nie raz; będzie czuł, że jesteś blisko w ważnych dla niego chwilach i trzymasz przysłowiowe kciuki; nie będzie czuł się samotny, bo będzie odczuwał twoje wsparcie. Tak mi tylko przyszło na myśl ![]() A to, co nie zmieści się na długopisie, możesz napisać na jakiejś fajnej, ozdobnej karteczce i wsadzić mu do pudełka. Możesz się zasugerować : http://adzia1313.blox.pl/html/131072...21.html?604469 Wybrać jakieś cudo, stworzyć coś własnoręcznie i życzyć wytrwałości na studiach, powodzenia na egzaminach.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
O, ta propozycja znacznie bardziej mi się podoba
dokładnie opisałaś ten efekt, który chciałabym osiągnąć tym prezentem. Dziękuję A co do kartki, muszę się zastanowić. Nie jestem supertalentem plastycznym i nie chciałabym żeby to wyglądało jakbym zleciła wykonanie kartki mojej dziesięcioletniej siostrze ![]() Ale nie pogniewam się za ewentualne kolejne propozycje :P Edytowane przez cirillka Czas edycji: 2010-12-16 o 16:06 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Nie ma za co, pozastanawiaj się jeszcze i zrób jak uważasz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

Może Wy mi coś podpowiecie?
ale zwykłe "powodzenia" wydaje mi się zbyt banalne.

dokładnie opisałaś ten efekt, który chciałabym osiągnąć tym prezentem. Dziękuję